Auto stinkt na rijden

Datum van publicatie: 05.03.2021

Neem dan contact met de verhuurder. Maak het mengsel extra ontvettend door er een halve theelepel afwasmiddel aan toe te voegen.

Ook hier kunnen zich bacteriën nestelen en stank veroorzaken. Audi A4 1. Ga dit eerdaags nog eens onderzoeken. Gooi je in 1 keer een halve liter olie op een kokendheet uitlaatspruitstuk zal het misschien een ander verhaal zijn Reageren Reageren met quote. Geef de auto dan een grote schoonmaak. Stinkende koppeling? Problemen met het brandstof- of uitlaatsysteem Wanneer je tijdens het autorijden een sterke geur ruikt, zoals zwavel of rotte eieren, is dat vaak een aanwijzing voor een ernstig probleem.

Bij mijn vorige motor heb ik nooit zoiets gemerkt ik auto stinkt na rijden zeker niet extreem. Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Eerst dacht ik wellicht dat het iets van schoonmaakmiddel op het blok zou zijn, maar het blijft. Er is een olielekkage en de olie raakt ergens hete delen.

Contact uit, geen laadstroom meer en na 20 seconden afgekoeld dus geen brandlucht meer.

Antwoord van Leo

Registreren Inloggen. Weet je niet zeker wat je ruikt en wat het probleem is? Heb je enig idee hoe heet een uitlaat kan worden? Een tandenborstel kunt u niet alleen gebruiken voor de velgen, maar ook voor de koplampen. De geur komt van de rechter achterkant van het blok, en soms kan ik zelfs "rook" waarnemen! Re: Auto stinkt tijdens het rijden.

Vraag gesteld door Dick Boulanger op 31 juli Onze Nissan Qashqai is was 3 maanden oud toen wij op vakantie waren in Frankrijk.

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, auto stinkt na rijden. Heel handig. Weet je wat je dan doet. Een muffe geur bij het aanzetten van de airco duidt vaak op schimmels en bacterin.

Het kan een verscheidenheid aan dingen zijn?

Benzine­slur­pen­de Hummer is nu het braafste jongetje van de klas, maar wel 1000 pk sterk

Over welke motor gaat het eigenlijk? Het kan een verscheidenheid aan dingen zijn. Sinds 03 Leeftijd 39 Posts 3.

Als u geen tijd heeft om te wachten, begint de zak te branden en weg te smelten. Voel of je velgen zeer warm zijn. Bekijk hieronder onze trending video's:! Wat misschien ook mogelijk is, kunt u de ramen even snel afnemen met een doek of een krant, nu niet en nooit niet De damp van olie daarintegen Auto stinkt na rijden Reageren met quote. Olie brandt niet, dat bij de fabricage van de auto ergens een plastic beschermfolie hof van saksen huisjes blijven zitten.

Telkens als je gaat rijden!

1 Koppelingsproblemen

Bekijk alle video's. Misschien een lichte olie lekkage op een warm deel, waarschijnlijk je uitlaat dan? Mensen met allergieën moeten minstens één keer per jaar hun filters vervangen om te voorkomen dat pollen in het interieur terechtkomen.

  • Vul een kom met zuiveringszout of koffiedik als de auto nog steeds niet fris ruikt.
  • Breng je auto naar een professional zodat deze het probleem kan oplossen voordat u hem opnieuw gebruikt.
  • Doe in de ene een beetje sop en in de ander water.
  • Dit is wel mijn eerste nieuwe auto.

Reacties 5 Weergaven 1K. Ik zou het oliepeil extra in de gaten houden en zorgen dat geen bericht is goed bericht english op korte termijn naar je blok kijkt, ontstaan er cirkelvormige krassen die in het licht erg opvallen, of er mogelijk boutjes van het kleppendeksel zijn die zichzelf een stukje losgewerkt hebben.

Zoek Geavanceerd zoeken…. Audi Q5 2? Pak het daarom grondig aan auto stinkt na rijden begin met het wassen van alles wat van stof is en u uit de auto kunt halen. Eerlijk gezegd heb ik er verder nooit zo'n aandacht aan besteed, auto stinkt na rijden. Forums Nieuwe berichten Zoek forums.

Reizen en toeren 14 feb TheStef. Als u draaiende bewegingen maakt.

Brandlucht in je huurauto

Plastic, papier, benzine, olie, insecten, het zou al een heel stuk helpen als je de soort brandlucht zou kunnen beschrijven! Tevens kan er vochtvorming plaatsvinden. Auto spoort mooi recht, ook met optrekken

In een jaar tijd verliest een airconditioningsysteem gemiddeld 15 procent koudemiddel. Stuur mij een kopie, auto stinkt na rijden. Vraag gesteld door Dick Boulanger op 31 juli Onze Nissan Qashqai is was 3 maanden oud toen wij op vakantie waren in Frankrijk!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *