Vuil ophalen den haag

Datum van publicatie: 24.09.2020

Meeuwen kunnen vooral tijdens de broedperiode overlast veroorzaken. Lees wat u kunt doen tegen meeuwenoverlast.

Dagelijks zijn veel medewerkers van de gemeente aan de slag om de stad schoon te maken en te houden. Sommige spullen zijn nog goed bruikbaar en zonde om weg te gooien. Nu we zoveel thuis zijn, is er tijd om ein-de-lijk eens de tuin op te knappen, de schuur leeg te halen of de zolder op te ruimen.

Huishoudelijk afval aanbieden. Voornaam Achternaam. Zoeken naar: Zoeken.

Zet u het huishoudelijk afval niet binnen. Kijk op www. Huishoudelijk afval aanbieden. Het meeste afval brengt u gratis weg.

Huishoudelijk afval Aanbieden van huisvuil, ondergrondse restafvalcontainers, huisvuilkalender. Aanbieden van huisvu.

 • Telefonisch kunt u de volgende werkdag een melding doen.
 • Loop dan verder naar de volgende, want als je jouw vuil ernaast zet kun je daarvoor een boete krijgen.

Goed om te weten

Zo voorkomt u dat er vuil op straat terecht komt. Home nl Nederlands en English fr Français. Dat bet Deze zijn steviger dan andere vuilniszakken en scheuren minder snel. Wil je de klep van de container niet aanraken? Het huisafval wordt gewoon volgens de normale dienstregeling ingezameld. Wordt grofvuil nog opgehaald?

 • Sommige spullen zijn nog goed bruikbaar en zonde om weg te gooien.
 • Vraag een gratis afvalpas aan.

Maar zet het liever pas op de dag zelf neer. Een afspraak maken voor het ophalen van je grofvuil kan hier. Help mee om overlast te voorkomen! Vuil ophalen den haag wat u kunt doen tegen meeuwenoverlast. Blijf altijd op de hoogte via Facebook Blijf altijd op de hoogte via Instagram Blijf altijd op de hoogte via Twitter. Kunnen we nog zelf naar een afvalbrengstation.

Wat wordt opgehaald?

Lees wat u kunt doen tegen meeuwenoverlast. Bijvoorbeeld werkende televisies, kleding of meubels. Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken.

Meer indebuurt. Regels: je houdt er krampachtig aan vast f je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken, vuil ophalen den haag. Sommige spullen zijn nog goed bruikbaar en zonde om weg te gooien.

Grofvuil of tuinafval laten ophalen Grofvuil brengt u zelf weg naar een afvalbrengstation bij u in de buurt. U mag uw huishoudelijk afval vanaf Help mee om overlast te voorkomen.

Op deze pagina

En verder moet je natuurlijk ook op het afvalbrengstation 1,5 meter afstand houden van andere bezoekers en de medewerkers. Lees ook:. De juiste ophaaldag vindt u in de huisvuilkalender. Aanbieden van huisvuil, huisvuilkalender, ondergrondse restafvalcontainers.

 • Maar soms w
 • Zoeken naar: Zoeken.
 • We komen gelijk met het goede nieuws: in Den Haag blijven, ook tijdens de corona pandemie, de afvalbrengstations open.
 • Frituurvet kunt u inleveren bij het afvalbrengstation of de stadsboerderij.

Telefonisch kunt u de volgende werkdag een melding doen. Contact Tip de redactie Adverteren. Kijk op www, vuil ophalen den haag. Dagelijks zijn veel medewerkers van de gemeente aan de slag om de stad schoon te maken en te houden. Voorkom zwerfafval Dagelijks zijn vuil ophalen den haag medewerkers van de gemeente aan de slag om de stad schoon te maken en te houden.

Breng deze spullen naar een kringloopwinkel. Houd de volgende soorten afval tuindeur stalen frame gescheiden van uw huishoudelijk afval:.

Papieren kalender

Woont u in een wijk waar u zelf uw huishoudelijk afval moet wegbrengen? Pas op blubber en natte bladeren: 5 tips tegen uitglijden met de fiets. Houd dan rekening met het volgende:.

De gemeente vraagt dan ook om het afval nog even thuis te bewaren als dat kan en anders zul je rekening moeten houden met een lange wachttijd? Grofvuil, tuinafval en bouw- en sloopafval brengt u met uw afvalpas naar een afvalbrengstation. Dan gelden de volgende regels:, vuil ophalen den haag.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Emie:

  En verder moet je natuurlijk ook op het afvalbrengstation 1,5 meter afstand houden van andere bezoekers en de medewerkers.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *