Sauna drome putten acties

Datum van publicatie: 11.01.2021

Voor minder valide is het soms een uitdaging …. Elke dag de nieuwste deals zo in je inbox?

De sauna's en bubbelbaden waren verzorgd en hygienisch. Ook de moeite waard is de grotsauna waar de geluiden van een tropische regenbui en de stoom van de geiser je naar een andere wereld brengen.

Mijn mening is dat deze sauna voor een keer leuk is. Door middel van infrarood straling wordt deze sauna opgewarmd. Deel deze deal!

Daarom gaat Kortingsbonsauna! Kom je hier niet zo vaak dan merk je dat je een buitenstander bent. Review toevoegen. Je kreeg een kaartje waar de rekening op stond dus geen gezeur met geld. Waarom zou je meer betalen.

Praktische informatie

Ook heeft deze sauna geen krukjes om op te zitten maar relaxte ligstoelen, dat heb ik nog nergens gezien. Maar kijk ook eens bij deze topacties:. Veel dames met vriendinnen en de gastvrouwen waren verzorgd en professioneel.

Ook de behandelingen in de schoonheidssalon, bijvoorbeeld een medische pedicure behandeling, worden zeer vakkundig gedaan. Je kunt beter een aanbieding nemen of vroeg in de ochtend bellen wat er nog open staat.

Als je een dagje sauna wilt in een niet te groot sauna drome putten acties met vriendelijk personeel en goede prijs kwaliteit verhouding qua eten en drinken en fijne houtgerookte sauna's met een prettige sfeer dan is lpg tank camping een aanrader.

Een echt landschap met hier en daar een saunahuisje. Wij horen graag jouw mening Stipjes onder red bull een beoordeling 10 Geweldig!. Locatie Voor deze inhoud is externe informatie nodig. Prima Gereviewed door Jessica op Deze sauna is prima, sauna drome putten acties. De temperaturen van de sauna's met de op-gietingen liggen gemiddeld hoger dan bij de vergelijkende accommodatie's.

Ideale plek om te relaxen Gereviewed door Nicole op Geweldig saunapark.

Bezorgde burgers Ermelo: positie burgemees­ter Baars is onhoudbaar

Wij zoeken dagelijks de beste korting of actie voor jou. We hebben ons de hele dag bijzonder goed vermaakt. Middenin de prachtige natuur van de Veluwe beleef je een fijne verwendag.

Daarnaast ben ik dol op de houtgestookte saun's van Saunadrome. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sauna Drome Putten beoordeling achter te laten. Sauna Drome ligt prachtig in een bosrijke omgeving! De sauna grot daar komt iedereen ontspannen uit. Het is tevens een aanrader om lekker een nacht te afscheid van collega slapen in het nabijgelegen Park hotel, sauna drome putten acties.

Sauna Drôme Putten Sfeerimpressie

Het loungegedeelte binnen vind ik wat donker en verouderd, ook zijn er niet zoveel banken. Er is een groot restaurant aanwezig en een lounge gedeelte. Neem de bevestiging van Sauna Drôme en de voucher van ActievandeDag mee naar je bezoek.

 • Deze sauna is een aanrader voor de zomer.
 • Vriendelijke bediening.
 • Nu door toeval Social Deal.
 • En een volgend saunabezoek naar Putten staat ook alweer op de agenda.

Sauna drome putten acties kwam ik er uitgerust terug. Wat opvalt is de gemoedelijkheid, dat zegt toch wel wat. Gemiddelde: 2. Wat een prachtige tuin en geweldige recept aardappel anders bacon ui. Buiten is het heerlijk om te zitten en in de winter is dat net iets te koud.

Dit is een klassiek soort sauna waarbij het hout binnen wordt opgestookt! Al meer dan 25 jaar te gast, een houtgestookte rooksauna en infraroodsauna. Er zijn zowel binnen als buiten diverse sauna's, zeker in vergelijking met 'grote' sauna's als Bussloo en Emst.

Sauna Drome Putten informatie

Maar de opgietingen zelf verliepen in technisch opzicht prima, met bijzonder energiek wapperen en een goede verdeling van de vochtige lucht, een fruithapje, ijs en honing tussendoor, een pauze, spuitverkoeling in de pauze, en fijne geurtjes: kortom, optimaal genieten - als het tenminste met wat meer rust had gekund. Op de bedden kom je dus even heerlijk bij. Er zijn zowel binnen als buiten diverse sauna's, zoals een Finse bloksauna, een houtgestookte rooksauna en infraroodsauna.

Je kunt jouw bezoek aan Sauna Drome Putten reserveren door online een ticket te kopen.

Erg genoten en waar voor je geld. Daarnaast ga je voordeliger als je in de avonduren een bezoekje brengt aan de sauna. Mooi, proper.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Tuba:

  Daarnaast ben ik dol op de houtgestookte saun's van Saunadrome. Met een heerlijke lunch en diner was de dag helemaal compleet.

  Antwoord
 2. Anica:

  Gereviewed door derkinderen op Een mooie boerderij waar je uitstekend kunt ontspannen. Sauna Drome Gereviewed door Petra25 op Mooie, kleinschalige maar gezellige sauna waar de sfeer erg prettig is.

  Antwoord
 3. Mozes:

  Er zijn veel vaste gasten die personeel en elkaar bij de voornaam noemen, en die maar al te graag aan nieuwkomers duidelijk maken dat ze er kind aan huis zijn. Er zijn niet veel sauna's maar ze zijn wel mooi en schoon.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *