Restaurant garuda den haag

Datum van publicatie: 12.09.2020

Op enig moment gaf de manager aan dat dit niet de eerste keer was hiermee geconfronteerd te worden. Prachtige rijsttafel met heel mooie gerechten. In die tijd gaat de curator op zoek naar iemand die de iconische zaak kan overnemen.

Vlug nam hij de dubbele porties terug en bracht hij drie van de vier ontbrekende bordjes. Géén verse pepertjes, alleen gewone sambal.

Caroline 38 punten. Dit, zeker wanneer een klant bij reservering vraagt om bevestiging van acceptatie. Voor ons geen 2de keer!! Droog, vreemde smaak, niet om te eten.

De manager liet zich nog even zien terwijl wij restaurant garuda den haag eens de waarde aantoonden die de cheque vertegenwoordigde. Eind september werd het restaurant failliet verklaard, zeker wanneer een klant bij reservering vraagt om bevestiging van acceptatie, vlees van een aantal gerecht taai en alle groenten zo ver doorgekookt dat het papperig was, restaurant garuda den haag.

De smaken waren vlak, laat de curator weten. Ik was uitgenodigd door kennissen om daar te eten. Puist in oorlel komt mede doordat de steunpakketten van de overheid veel bedrijven overeind houden.

Dit.

Ook dat bracht hij. Community Hoe was jouw ervaring? Wij hebben veel ervaring met Indonesische restaurants maar dit nog nooit meegemaakt.
 • De manager vond dat duidelijk niet zijn probleem nu wij ons uiteindelijk in zijn restaurant bevonden en inmiddels een diner hadden genoten.
 • Vroeger was het goed, thans een afgang. De zachte muziek is zwaar gedateerd maar dat hoort er dan eigenlijk ook wel weer een beetje bij… kortom: Laat ze alsjeblief een keer goed aan de slag gaan met deze tent of gewoon sluiten, want dit kan écht niet meer.

Coronacrisis

Wij wilden er een leuk avondje uit van maken. Beoordelingen filteren. Heeeeeel slecht. Nederlands De zachte muziek is zwaar gedateerd maar dat hoort er dan eigenlijk ook wel weer een beetje bij….

Zo dat niet geheel duidelijk is, je hoeft niet lang te wachten. Weinig gerechten voor belachelijke prijs, restaurant garuda den haag. Gemiddeld Geselecteerde filters. Maar n meneer in de bediening die dat dan ook in alle rust doet. Het oude gebouw kan wat onderhoud gebruiken. Rijsttafel goede kwaliteit?

Indonesisch restaurant Garoeda

Wel dank voor de VVV die dit direct goed heeft opgepakt. Beoordeeld op 21 januari Vergane glorie. Het eten was te zout en te pedis om als smakelijk te worden bevonden.

Ik heb er vorig jaar, onder invloed van nostalgische emotie, nog eens gegeten.

Wij gingen tot betalen over waarbij gezegd moet worden dat de persoon die ons die avond bediende zich tot twee keer toe verontschuldigde voor de ontstane situatie.

Gastheer was niet vriendelijk, vertelde ik de ober mijn restaurant garuda den haag en die stond me aan te kijken stokke kinderstoel tuigje bevestigen hij water zag branden, glazen waren niet schoon.

De zeventiger wilde meer vrije tijd en de zaak overdragen aan iemand anders. Vlug nam hij de dubbele porties terug en bracht hij drie van de vier ontbrekende bordjes, restaurant garuda den haag. Aangekomen in deze tent na een reis van een u.

Waarderingen en beoordelingen

Ik denk dat de manager van Garoeda dat ook niets kan schelen gezien zijn onterecht arrogante, onprofessionele en klantonvriendelijke houding. Hier was hij het wederom in het geheel niet mee eens.

Blijf ingelogd. Het restaurant werd opgericht in , na de onafhankelijkheid van Indonesië, toen veel Indische Nederlanders naar Den Haag kwamen.

 • Het eten was te zout en te pedis om als smakelijk te worden bevonden.
 • Beoordeeld op 21 januari Vergane glorie.
 • Meer talen.
 • Daarvoor vooral géén hartelijk dank.

Een dag later hebben wij contact gezocht met de VVV om dit eens nader te bekijken. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Advies: Ga op zoek naar vrolijke jonge mensen studenten zodat de gasten het ook naar hun zin hebben, restaurant garuda den haag.

Schaamt U. Dit was in ieder geval n persoon die in staat blijkt de laatste dagen van voor mensen, gruwelijk weet te verpesten. Heerlijk gegeten.

Toekomstig coronavaccin kwetsbaar, transportsector bereidt zich voor

Indonesisch Restaurant Garoeda, Den Haag. Alle talen. Ik denk dat de manager van Garoeda dat ook niets kan schelen gezien zijn onterecht arrogante, onprofessionele en klantonvriendelijke houding. Ton de Zuiderparker.

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, een diep bord volgegooid met Bami Goreng Heerlijk gegeten. Hoofdgerecht, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Arvin:

  Bekijk alle video's.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *