Ik leef mijn eigen leven andre hazes chords

Datum van publicatie: 05.11.2020

Frank Swenne. Ik haal alles uit mijn leven.

Playing Piano. In zong Eric Beekes de Nederlandse cover Kater. De Duitse Saragossa Band hadden verschillende hits waaronder ook het nummer Agadou dat in uit kwam. In de videoclip van Toxic speelt Spears verschillende schaars geklede personages.

Mieke Telkamp Waarheen waarvoor Waarheen leidt de weg die we moeten gaan Waarvoor zijn wij op aard Wie weet wat er is achter ster en maan Hoe lang duurt nog de nacht Waar ligt het land waar we mogen zijn.

Erik van Klinken zong in Stop Die Trein. Sommige platen bestonden reeds al in de jaren '60 of '70 van Nederlandse artiesten maar werden geen hit en de covers werden wel een grote hit. Ren Froger zong in zijn versie van Memories Don't Leave like people do. Dj Afrojack?

Picture Sleeve: Anton Corbijn.

Most popular scores

Charlotte van Kleef zong in de Nederlandse versie van Stupid Cupid. Piano Tutorial. Ellis de Waal zong in de Nederlandse cover Als de zon mij een dag vergeet. Sing along tijdens jouw feest — knapperend haardvuur, fleece dekens, glühwein of juist een zomerse rosé, leuke mensen om je heen, gitaar en jij en jouw gasten kennen een paar mooie songs.

Niets is mooier dan met jou het land doorkruisen Op mistroostige plekken je bij me te hebben En te zien dat het goed is, te zien dat we bruisen En met wodka en met bokking tussen reddingsbanden. Anita Meyer zong in de cover Now And Forever.

 • Wij zingen een lied voor de Here.
 • In hadden 2Pac feat. Vrienden Voor Het Leven.

Gevoel Van Samen Zijn. Stephanie Struijk. I Love You. Patty Brard. Geef Mij Je Hart.

Ik Leef Mijn Eigen Leven

De originele versie was ruim 35 jaar lang te horen als de begintune van het populaire radioprogramma Candlelight met Jan van Veen. Luk Bral. In kwam de Golden Earring met de prachtige klassieker Back Home , waarmee ze hun eigen stijl ontwikkelde.

Edsilia Rombley zong in de cover Zorg dat je er bent. Gebroeders Ko bestaan uit de broers Ton en Gerard Koopmans en hun vader is Gerrit Koopmans, die beter bekend is onder zijn artiestennaam Gerrit Uittenberg. Bennies Fifties. De Amerikaanse rockband Eagles hadden in een grote hit met Hotel California? Hier en Nu.

Volg ons op de voet!

Elton John had in een grote hit met Sacrifice. De Britse zanger Peter Andre zong in   het nummer  Mysterious Girl waar hij in Nederland een grote hit mee scoorde.

In tijdens de voorrondes van het Nationaal Songfestival werd het nummer Fantasy Island ten gehore gebracht in drie verschillende uitvoeringen, Bonnie St.

En steeds weer huil je. We planten Nadere informatie. Freek de Jonge vertaalde het nummer voor in zijn theatershows die hij in gaf en kwam met de nummner 1 hit Er Is Leven Na De Dood op de proppen. Peter Marnier kwam in met de bewerkte Nederlandse cover Ik droom nog elke dag van jou, ik leef mijn eigen leven andre hazes chords. Deze versie is met en zonder koor opgenomen. Beste zangers Glennis.

Trots op jou.

Buitenlandse covers van Nederlandse platen

Musical Ensemble. Ook maakte Gaatze Bosma van het nummer een Friese versie. Dat Ene Moment Musical Recording.

Ich heie Wie heit du. Wesly Bronkhorst zong in de cover Wij. Emma Heesters Ed Sheeran.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Gigi:

  Doris Day 6. Ze speelt onder andere een SM-meesteres en is alleen maar bedekt met diamanten.

  Antwoord
 2. Dunja:

  Pascal Laurent.

  Antwoord
 3. Dorcas:

  De Italiaanse band Matia Bazar hadden in een grote hit met Ti sento. Jan Boezeroen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *