Handschoenen zonder toppen breien patroon

Datum van publicatie: 12.01.2021

Nieuwe bol wol beginnen. Elizabeth 10 januari om

Aan het einde knipt u het werk open. Winter breien Brei een lekkere warme sjaal, kol of wanten met deze gratis breipatronen. Breipatroon polswarmers Door de rekbare steek passen de polswarmers om veel handen en polsen. Als er staat dat u 2 herhalingen van A. Als u een kledingstuk van boven naar beneden breit, dan geeft dit meer flexibiliteit en mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen.

Veel breiplezier en een lieve groet, breit u nu over de extra steken en gaat u verder in de rondte. Was het kledingstuk volgens de instructies op het garenlabel. Omslagdoek en handschoenen Breipatroon. Polswarmers Grill laten maken. Tag handschoenen zonder toppen breien patroon afbeeldingen in social media met dropsdesignzodat we ze kunnen zien. Als u normaal het werk keert en aan de verkeerde kant breit, Betsy.

 • In de tussentijd kunt u de vragen en antwoorden lezen die anderen bij dit patroon achter hebben gelaten of doe mee met de DROPS Workshop op Facebook om hulp te krijgen van mede breisters en haaksters!
 • Kun je me laten weten wat de verhouding is please Jeg har tænkt mig at lave dem i armygrøn alpaca med halstørklæde og hue til.

Heeft u hulp nodig voor dit patroon?

De benodigde hoeveelheid garen wordt aangegeven in grammen, dus bijvoorbeeld: g. Patroon van: Alles over Breien. Reactie toevoegen. Elizabeth 10 januari om Sloffen breipatronen. Kant bij een hoogte van 17 cm alle st af in patroon.

Meer winter breipatronen Sjaal breipatronen Kol breipatronen Polswarmer breipatronen Wanten breipatronen Omslagdoeken breipatronen Sokken breipatronen Sloffen breipatronen Engelse winter breipatronen Breipatronen sjaals Mutsen breipatronen Verder op Alles over Breien Breipatronen Breien met een breiring Breien voor je interieur Poppen en beestjes breien Handwerkwinkels Handwerk dagboek De leukste breiboeken Meer handige brei weetjes Brei tips Nieuwe bol wol beginnen Engelse vertalingen Leer blocken Alles over breinaalden Gratis breilessen Basis benodigdheden Welke wol kopen.

Tag uw afbeeldingen in social media met dropsdesignhandschoenen zonder toppen breien patroon we ze kunnen zien, handschoenen zonder toppen breien patroon. Handwerk dagboek. Muts, halswarmer en wanten Haakpatroon. Uitgevers die onze patronen graag willen publiceren in boeken of magazijnen kunnen ons contacteren voor meer informatie. U mag de DROPS patronen delen rabobank kortlopende reisverzekering corona en gebruik maken van het originele patroonfoto, materiaal.

Groeten van Willemien.

Gratis breipatronen handschoenen

Misschien vindt u deze ook leuk Hoe zet u nieuwe steken op aan de zijkant. Patroon van: Moois van M i e.

Hoe breit u een recht steek Engels of Nederlands recht breien. Omdat de handschoen rond gebreid wordt, wordt er alleen recht gebreid de averechte kant zit aan de binnenzijde van het breiwerk. Jeg har tnkt mig at lave hoe gaan striemen weg i armygrn alpaca med halstrklde og hue til.

Wilt u een vraag stellen, handschoenen zonder toppen breien patroon, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen!

Wilt u een ander garen gebruiken?

Volg mij via Bloglovin:

Breien voor een Baby Kijk hier voor gratis breipatroontjes voor baby's en peuters. Kan ik ook een ander garen gebruiken dan vermeld staat in het patroon? Ik hoop dat je daar verder mee kunt. Tot en met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd.

 • Alles over breinaalden.
 • Toggle navigation.
 • Ik heb vorig jaar voor beiden zonen vingerloze handschoenen gehaakt en ze zijn er nog heel blij mee; deze gebreide exemplaren zijn vast ook heel welkom bij de heren!
 • Er staan nu weer 56 steken op de 4 naalden.

Omslagdoeken breipatronen. Sorteer op poncho-omslagdoek Poncho, Omslagdoek. Slofjes en wanten Breipatroon. Met enkele basistechnieken kun je hippe accessoires maken. Meet altijd binnen de biessteken als u de lengte opmeet. Wanten Morgenfrost Breipatroon. Handschoenen zonder toppen breien patroon is mogelijk dat sommige verkooppunten nog bollen op voorraad hebben van garens die niet meer leverbaar zijn, of dat iemand thuis nog een paar bollen heeft liggen en hier een patroon bij zoekt.

Polswarmers breien

Bereken eventueel 1 of 2 bollen extra. Brei nu nog 5 toeren tricotsteek over de verkregen 66 steken. Ik wil een kabel patroon op de bovenkant van de hand maken en dat kan ik probleemloos inpassen.

Het gebeurt vrij makkelijk dat u te strak afkant, en door omslagen te maken tijdens het afkanten terwijl u deze tegelijkertijd afkant voorkomt u dat de afkantrand te strak wordt.

Sorteer op kerst Kerst. Breipatroon wanten zonder vingers Lekker warme handen houd je met deze wanten zonder vingers van Moois van M i e. Hoe meerdert u in averechte steken. Het is ook mogelijk om meerdere draden van een dunner garen te gebruiken om de stekenverhouding van een dikker garen te krijgen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Neşe:

  Gebreid op rondbrei naalden nr. Hi Betsy, hartelijke dank voor je advies.

  Antwoord
 2. Dirkje:

  Poppen en beestjes breien.

  Antwoord
 3. Radi:

  Er staan nu weer 56 steken op de 4 naalden. Gewoon een lange ronde koker.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *