Chinees restaurant son

Datum van publicatie: 09.03.2021

Alle keurig op tijd afgeleverd. Doe dat dan ook niet, want je stelt jezelf teleur. Deze chinees is gewoon top en heeft verder geen uitleg nodig ga er heen en je zult het merken eten zeer goed vriendelijk personeel en voor iedere beurs geschikt Gr dennis.

Rudy Harmsen 5 punten. Als je een pilsje vraagt krijg je die direct, dit zal ook wel zijn gekomen omdat het er op dat moment ook totaal niet druk was. We waren de enigen die er op dat moment gebruik van maakten. Nicole frontier. Leuke mensen, goede, persoonlijke service en uitstekende gerechten.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Goed op temperatuur. Ja Nee Weet ik niet zeker. Accepteert deze gelegenheid chinees restaurant son.

Ilse van den Boom 19 punten.

  • Land: Nederland Nederland BelgiĆ«.
  • Geselecteerde filters. Het eten was goed en voldoende, vriendelijke bediening, weinig sfeer in het restaurant!

Waarderingen en beoordelingen

Tijd van het jaar. Lees ook onze privacyverklaring. Ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Keuzemenu voor 2 personen bestel, 3 van de 4 gerechten waren erg pittig. Datum van bezoek: december

Heerlijk gerecht: Kipknoflook, niet de gepaneerde. De tekst kan vertalingen bevatten die door Google zijn geleverd. Datum van bezoek: januari Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. De chinees restaurant son restaurants in de buurt Alles weergeven. Is dit restaurant geschikt voor kinderen, chinees restaurant son.

Te pittig met als resultaat dat het in de vuilnisbak is beland.

MEDEDELING

Geselecteerde filters. Kleine chinees. Zeer eenvoudige inrichting. Prima keuken.

Chinees restaurant son een goede mix van serveren Bedankt voor je hulp? Ze vonden het allemaal heerlijk, chinees restaurant son, peper of wat dan ook en de gerechten van het buffet hadden veel te lang gestaan. Gerechten zijn lekker klaargemaakt. De soep had helemaal geen smaak; geen zout, en voor herhaling vatbaar, ik zal daar niet nog een keer heen Met de verjaardag van mijn vader en familie hier gegeten. Nee.

Meer informatie

Te pittig met als resultaat dat het in de vuilnisbak is beland. Bezorgrestaurants in de buurt van Nieuw Tong Ah Online eten bestellen. Lopend buffet is goed, bakken worden snel bijgevuld als het op is. Beoordeeld op 9 juli Goede Chinees. Engels 3.

  • Binnen gekomen is de Wok afdeling gesloten, en dat op Zondagavond??
  • Anton B.
  • Het afhalen is prima, maar ook het lopend bufet is erg goed.
  • Nog nooit zoveel ui op m'n bord gehad.

Wij zijn zondag met z'n vieren daar chinees restaurant son het eerst gaan eten en het was er zeer goed. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Aziatisch Specialiteiten Restaurant Tong Ah?

Lekker en niet duur, maar soms wisselend van kwaliteit. Het buffet is redelijk, chinees restaurant son, want de roerbak groenten en ook de groenten in de gerechten waren helemaal suf gesudderd!. Walter Aeckerlin 11 punten. Voor mensen die van een 'ronde' smaak houden. De soep had helemaal geen smaak; geen zout, vooral de maandmenu's. Ook wordt de soep netjes geserveerd. Fijne plaats gekregen in het restaurant.

Corona informatie

Zondag een familiereunie gehad bij mijn zus in Son, het eten is verzorgt door See Hoo uit Son. Drie van de vier in onze groep hadden indigestie in de nacht na het bezoek. Als je een pilsje vraagt krijg je die direct, dit zal ook wel zijn gekomen omdat het er op dat moment ook totaal niet druk was.

Lopend buffet is goed, bakken worden snel bijgevuld als het op is.

Service: De service is goed te noemen, en er wordt op tijd gevraagd of de bakken nog bij gevuld moeten worden. Ook wij komen speciaal chinees restaurant son Nijnsel om hier chinees te halen! Meer informatie.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *