Beltegoed opwaarderen via sms kpn

Datum van publicatie: 08.03.2021

Andere opwaardeeropties Opwaardeerbon. Om het overzichtelijk te maken hebben we alle tegoeden even voor je op een rijtje gezet.

De enige voorwaarde hiervoor is dat je 1 maal per 6 maanden gebruik maakt van je KPN prepaid simkaart. Bij elke opwaardering ontvang je extra tegoed. Prepaid tegoed opvragen. Volg de gesproken instructie en toets 9 om op te waarderen.

Eenvoudig je 06 nummer achterhalen.

Naar mobiel opwaarderen. Het extra tegoed wordt direct dan beltegoed opwaarderen via sms kpn, tegelijk met het tegoed van je opwaardering. Optie 2: 1. Je kunt maximaal 15 keer opwaarderen per dag.

Ook in het buitenland Wil je je beltegoed in het buitenland opwaarderen. Als je langer dan 6 maanden je aansluiting niet gebruikt, wordt je beltegoed bevroren voor 90 dagen.

Voordelen Beltegoed.nl

Bellen Bel gratis met de mobiele telefoon die je wilt opwaarderen naar en kies voor optie 9. Hoe vaak kan ik opwaarderen met mijn Creditcard? Je gratis tegoed is net zo lang houdbaar als je gewone tegoed. Je kunt dan nog wel gebeld worden, bellen naar gratis nummers en opwaarderen.

Met automatisch opwaarderen bepaal jezelf een vaste dag en een vast bedrag om je prepaid op te waarderen.

  • Vraag je gratis beltegoed aan. Automatisch opwaarderen.
  • Toets de code van je opwaardeerbon in en sluit af met een.

Tarieven Altijd een duidelijk overzicht van de kosten. Volg de gesproken instructie, bestel dan een nieuw prepaid-pakket of abonnement. Hoe kan ik KPN opwaarderen in het buitenland. Zorg dan wel dat je voor vertrek naar het buitenland een opwaardeerbon koopt in Nederland.

Wil je weer kunnen bellen, toets je opwaardeerbon in en sluit af met een.

Eenvoudig per SMS opwaarderen

KPN prepaid beltegoed is onbeperkt geldig. Welke soorten beltegoed zijn er en wat kan ik er allemaal mee? De iPad toont deze SMS als een eenmalige popup.

Volg dan onderstaande stappen om beltegoed opwaarderen via sms kpn je beltegoed op te waarderen:. Met automatisch opwaarderen bepaal jezelf een vaste dag en een vast bedrag om je prepaid op te waarderen. Na de betaling ontvang je de code per SMS en per e-mail en kun je direct je KPN beltegoed online opwaarderen met behulp van onderstaande instructies. Wat zijn de contactgegevens van de KPN klantenservice. Wil je weer kunnen bellen, bestel dan een nieuw prepaid-pakket of abonnement.

Veelgestelde vragen over prepaid tegoed

Hoe kan ik mijn Saldo controleren? Hoe lang is mijn beltegoed geldig? Heb je een opwaardeerbon bij bijvoorbeeld de supermarkt, tabakszaak of KPN winkel gekocht?

Als het niet is gelukt kun je direct na je opwaardering hier een formulier invullen. Toets de code van je opwaardeerbon beltegoed opwaarderen via sms kpn en sluit af met een. Mobiel Internet Prepaid. Spring naar de inhoud Ga naar het invoerveld voor zoeken. Hoe lang is mijn beltegoed geldig. Jouw tegoed is onbeperkt houdbaar, zolang je eens per half jaar je prepaid gebruikt.

Onderwerpen die met Prepaid opwaarderen te maken hebben Tegoed opvragen Je kunt je prepaid tegoed op 2 manieren opvragen.

Zo vraag je jouw Prepaidtegoed op

Hoe vaak kan ik opwaarderen met mijn Creditcard? Optie 1: 1. Bel gratis met de mobiele telefoon die je wilt opwaarderen naar en kies voor optie 9.

Toets 9 om op te waarderen. Met automatisch opwaarderen bepaal jezelf een vaste dag en een vast bedrag om je prepaid op te waarderen. Op onze website kan je het nummer invullen waar je het tegoed van wilt opvragen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Miraç:

    Je kunt dan nog wel gebeld worden, bellen naar gratis nummers en opwaarderen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *