Auto huren lissabon airport

Datum van publicatie: 06.03.2021

Waar woont u? Een nuttig artikel, maar waarom is de naam van het betreffende bedrijf niet vermeld? Portela Airport in het kort Het vliegveld van Lissabon ligt 7 kilometer ten noordoosten van de Portugese hoofdstad.

Maar in een week kun je volgens mij behoorlijk wat zien van het land, zou dat ook heel graag eens doen, misschien in combinatie met de andere Baltische staten. Gratis wijzigen. In de nabijgelegen wijk Miragaia vindt u veel aparte cafeetjes en restaurants waar de traditionele Portugese keuken wordt geserveerd.

Goed om te weten, want ook ik wil nog graag eens een auto huren in Lissabon. In Griekenland schuif ik onder de balie dan nog een gezellig briefje naar de baliemederwerker en sindsdien hebben we nooit problemen meer gehad.

Pickup Locaties. Zo lief. Stationwagon jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec Gemiddelde dagprijs Stationwagon. Niet afsluiten bij verhuurder te duur. Huurauto beoordeling van Goedkope kapper tilburg K?

Pickup Locaties

Betalen dan de prijs die er voor betaalt moet worden en dan geen slimme verkooptrucs van degene achter de balie. Kortom; in Porto is voor iedereen wat te beleven! Wat u zéker niet mag vergeten is om een bezoek te brengen aan Fátima heel indrukwekkend dus zeker een bezoekje waard. Er zijn dan ook plannen voor een nieuw vliegveld bij de hoofdstad. We gaan er zeker nog vaker terug ook, net als jij waarschijnlijk..

 • Wij hadden nu ook bij Sunny gehuurd en man wat was ik blij!
 • Wat een gedoe joh!

Toen dat was gebeurt kwam de laatste. Als je heel goed leest! Er rijden shuttlebussen tussen de twee terminals. Niet meer doen auto huren lissabon airport. Kies je bijvoorbeeld voor Online check-indan ligt het huurcontract al voor je klaar als je je huurauto ophaalt.

Goedkoop auto huren Lissabon airport

Helaas kan dat niet altijd, omdat de vluchten soms zo vroeg gaan dat je de sleutels in de brievenbus moet gooien. We kunnen beter een categorie hoger nemen, dan krijgen we een diesel en een hele mooie Mercedes.

Ontdek nog veel meer op blog.

Will zegt:. Dit noemen ze  one way autohuur? Dat is 35 euro per dag. Overige autoverhuur locaties in Lissabon Naast de verhuurders van Lissabon Airport in Lissabon vergelijkt EasyTerra Autohuur ook steigerhout bank maken gamma prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Lissabon:. Tip: probeer andere opties of neem contact op met onze reserveringsafdeling, auto huren lissabon airport.

Zoiets hebben we zelf nog nooit meegemaakt, maar we nemen daarvoor altijd een ondertekend formulier mee. Walter zegt:.

Autoverhuur in Lissabon Airport

Wauw wat een uitzicht vanaf daar zeg! Bedankt voor de informatie. Bijvoorbeeld voor je road trip van Lissabon naar Porto? U kunt ook uw Avis-kortingsnummer AWD-nummer opgeven.

 • Portela Airport, ook wel bekend als luchthaven Lissabon is een internationale luchthaven gelegen op 7 km ten noorden van het kasteel van São Jorge in de stad van Lissabon, de hoofdstad van Portugal.
 • Van Lissabon Airport naar je bestemming Overstappen Overal zie je schermen met de actuele vertrektijden, maar je kunt ook op de ANA-app of op de website kijken voor informatie over je vlucht.
 • Auto huren vliegveld Lissabon.
 • Bijvoorbeeld voor je road trip van Lissabon naar Porto?

Kies uit ons stijlvolle, opwindende en zeer comfortabele aanbod van luxe auto's. Ga dan met uw huurauto naar Albufeira. Maar u kunt natuurlijk ook naar New Town gaan, auto huren lissabon airport, waar u op de Strip kunt feesten tot in de vroege uurtjes? Nergens zo lekker. Overal nieuwe projecten, vriendelijke mensen!

Maar kijk ook eens verder Tolwegen Alle autosnelwegen in Portugal zijn tolwegen.

Ik ben dan ook altijd blij dat onze tussenpersoon een uurs servicenummer heeft plus duidelijke uitleg op het voucher, ook in het Engels, Portugees of Kroatisch, waarin aan de verhuurder wordt uitgelegd dat het eigen risico in Nederland al is afgedekt.

Huurauto zoeken Huurauto zoeken Bestemming. Voor mij was dit de eerste keer dat er geen onbeperkte kilometers aan een huurauto verbonden waren, wel iets om een volgende keer op te letten.

Inleveren : dropTime. In de tijd dat reizen boeken via internet nog niet zo makkelijk was boekte ik heel vaak bij D-reizen, goeie ervaringen mee. Dit aanbod is gevonden op 19 okt. Coimbra was in de culturele auto huren lissabon airport van Europa en kent verschillende bezienswaardigheden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Gülizar:

  Ach… een goede les voor een volgende keer. Van Belèm waar de sporen van het rijke verleden duidelijk aanwezig zijn, over de wijk Alfama met het oude stadsgedeelte tot Parque das Nações van de Wereldtentoonstelling van

  Antwoord
 2. Barend:

  Lange wachtrij omdat iedereen er allerlei zaken moest bijboeken. Marc zegt:.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *