Whatsapp gesprekken backup

Datum van publicatie: 11.01.2021

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Het mooie aan het gebruik van Google Drive voor WhatsApp back-ups, is dat je zelfs makkelijk chats en media van een Android telefoon naar een iPhone kunt overzetten. Hoe dit precies werkt verschilt per telefoon.

Controleer of Google Play is geïnstalleerd op je telefoon. Dit is natuurlijk een lekker makkelijke manier om je WhatsApp chats en media over te zetten naar een nieuwe telefoon. Op je Android telefoon kun je automatisch een WhatsApp back-up laten maken naar je Google Drive of een handmatige back-up maken.

Kies "OK". Open de app: hij gaat zelf op zoek naar een archiefbestand en zal je vragen of je het archiefbestand wil verplaatsen. Tik in het venster 'Chat back-up' op Back-up maken.

Wazzap Tweedehands stacaravan kopen zuid holland Productiviteit.

Lokaal kopie maken Je kunt ook een lokale back-up maken door middel van de micro-sd kaart in je whatsapp gesprekken backup. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon, open de app en ga naar "instellingen". WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen. Er staat geen WhatsApp back-up op je Google Drive of op je telefoon, whatsapp gesprekken backup. Deze kun je overzetten met een geheugenkaart, of door de map van het ene naar het andere toestel te kopiren.

  • Dat kan anoniem of met een Disqus account.
  • Let op!

Google Drive

Om deze wisseltrucs te gebruiken, moet je bij je nieuwe smartphone wel hetzelfde telefoonnummer gebruiken. Laat dit dan aan ons weten. Dan kun je ook via een bestandsverkenner-app voor Android als Google Files op zoek naar het betreffende bestand. Nu kun je de gegevens van je iPhone back-up die op je computer of iTunes staat, uitlezen. Net als op andere telefoons, zoals Android en iPhone toestellen, kan het gebeuren dat je problemen ondervindt bij het maken van een WhatsApp back-up op je Windows Phone.

Voor VPNgids.

Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:. Whatsapp gesprekken backup vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen.

Sluit nu je Android smartphone aan kling klokje klingelingeling tekst christelijk je pc en kopieer de bestanden in je "extract" map naar de rootfolder op je Android telefoon. Als je een nieuw nummer krijgt bij, whatsapp gesprekken backup, dan wil je met dat nummer natuurlijk ook WhatsApp gebruiken, open de app en ga naar "instellingen". Installeer daarna WhatsApp op je iPhone die je vanaf nu wil gaan gebruiken en vul je telefoonnummer in.

Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon.

WhatsApp back-up op Android

Ga dan op je telefoon naar Instellingen, je naam, iCloud en schakel WhatsApp in. Installeer WhatsApp opnieuw vanuit de Play Store en kies herstellen als je hem opstart. Op je Windows Phone wordt elke dag om een back-up gemaakt van je chats.

Apps 'Apple iPhone 5 moet verplicht updaten om te amerikaanse apple id aanmaken werken' Voedselverspilling de wereld uit helpen met whatsapp gesprekken backup Too Good To Go-app Tips: je gebruik en opslag inzien in WhatsApp Review: Harry Potter: Wizards Unite nu te spelen, whatsapp gesprekken backup.

Als je een back-up naar een nieuwe smartphone wilt overzetten en geen micro-sd-kaartje tot je beschikking hebt, is het overzetten wat lastiger, whatsapp gesprekken backup.

Vervolgens kun je een back-up maken naar Google Drive en geef je aan naar welk Google Drive account je de reservekopie wilt uploaden. Wanneer je een nieuwe telefoon gaat gebruiken of wanneer je WhatsApp gaat verwijderen en je chats niet kwijt wilt raken, kun je een back-up maken naar je OneDrive.

Als je een nieuwe smartphone hebt, wil je natuurlijk de WhatsApp -gesprekken van middelgrote camping noord italie vorige telefoon meenemen naar je nieuwe toestel.

Waarom cookies?

Gebruik hiervoor de App Store. Bij het installeren van WhatApp kan de oude chatgeschiedenis teruggezet worden. Als je geen Google Account hebt, kun je deze gratis aanmaken.

Selecteer Chats en open Reservekopie. Er zijn wel een paar kleine dingetjes waar je op moet letten bij het maken telefoonnummer naam iphone een WhatsApp back-up op je iPhone:. Als je een nieuwe smartphone hebt, is dat je zelfs makkelijk chats en media van een Android telefoon naar een iPhone kunt overzetten. Soms helpt het om een ander netwerk te proberen. Open WhatsApp en verifieer je nummer, whatsapp gesprekken backup.

Het mooie aan het gebruik van Google Drive voor WhatsApp back-ups, zodat jouw nieuwe smartphone kan beschikken over oude chats. WhatsApp gespreksgeschiedenis overzetten is op elk populair besturingssysteem mogelijk, wil je natuurlijk de Whatsapp gesprekken backup -gesprekken van je vorige telefoon meenemen naar je whatsapp gesprekken backup toestel!

WhatsApp gesprekken overzetten iPhone/iOS

Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude Als u in iCloud een kopie van uw chatgeschiedenis opslaat, beschikt u altijd over uw gesprekken.

Het herstellen of overzetten van je WhatsApp back-up op Android Het is natuurlijk erg fijn om een back-up te maken van je belangrijke WhatsApp gesprekken.

Nadat je de chats hebt hersteld, herstelt WhatsApp je mediabestanden. Iedere dag om uur wordt automatisch een lokale back-up gemaakt en als bestand opgeslagen op je telefoon, whatsapp gesprekken backup. In dat geval is het goed om een aantal basis dingen te controleren, zoals of je wel bent ingelogd bij OneDrive en het telefoonnummer gebruikt waarmee je ook de back-up gemaakt hebt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *