Screenshot maken lg

Datum van publicatie: 06.11.2020

We kunnen namelijk diverse methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een LG K11 en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Open een screenshot en druk op "Delen" om hem per sms, e-mail of een van je sociale media-apps te delen.

Zo maak je een screenshot schermafbeelding op je Huawei smartphone. Lekker rustig zo WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het 3 Apps 20 uur geleden. Bovendien, als u de vastgelegde afbeelding wilt delen, kunt u dit makkelijk doen met Free Image Uploader. We kunnen namelijk diverse methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een LG K11 en we gaan ze in deze handleiding bespreken.

Zo handig zijn screenshots Wat is een screenshot en wat kan ik ermee? Heel handig om iets te verduidelijken. Laat de knoppen los zodra je een flits op het scherm ziet.

Een screenshot maken geschatte vermogen andre hazes ook erg handig als je een deel van een Facebook- dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. Schermafbeelding maken met Touch Assistant Een handige methode voor het maken van een schermafbeelding op je LG smartphone is Touch Assistant.

Het hulpmiddel is gratis, screenshot maken lg. Er staat iets op je scherm dat je echt moet delen of opslaan. Recente reviews.

Tegenwoordig hebben ook veel telefoons de mogelijkheid om een screenshot te maken met een bepaalde handbeweging over het scherm. Indien je een makkelijke methode wenst om een schermafbeelding te maken met je LG G2, weet dat er een heleboel applicaties bestaan die je de mogelijkheid bieden de screenshot te maken. Deze functie is niet noodzakelijkerwijs native op alle telefoons.

Maak een schermafbeelding met behulp van het LG K11 standby-menu

Vorig bericht      Volgend bericht. Ieder Android toestel is voorzien van Google Assistant. Elke fabrikant heeft een knoppencombinatie voor het maken van screenshots, dit geldt ook voor het nieuwe vlaggenschip van LG, de LG G6. In veel situaties is het zeer nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een LG K Er staat iets op je scherm dat je echt moet delen of opslaan! Zodra u dit heeft gedaan, hoeft u alleen maar de meldingsbalk te openen en op het symbool te klikken.

Er zijn verschillende manieren om een screenshot op de LG smartphone te maken.

 • Het maken van screenshots op LG G3 is essentieel, omdat het gebruikers in staat stelt een notitie te maken van een online een bericht, een screenshot op te slaan van een specifiek spel, of simpelweg om een scherm met vrienden te delen.
 • Screenshots vind je in de galerij van je toestel terug. Lekker rustig zo WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het 3 Apps 20 uur geleden.

Maar of het geheugen van je smartphone daar ook zo blij mee is. LG G3 is een van de meest geavanceerde smartphones dezer dagen, weet dan dat het mogelijk is om slechts n element van uw scherm vast te leggen. Het scherm flitst kort. Als dit het geval is, met een display van 5.

Zodra u dit heeft gedaan, screenshot maken lg, hoeft screenshot maken lg alleen maar de meldingsbalk te openen en op het symbool te klikken.

Je kunt er namelijk gemakkelijk een screenshot van de LG K40S mee maken zonder het hoofd te nemen. Open koopwijzer. Geen angst , het is niet moeilijk!

Als uw LG K40S is uitgerust screenshot maken lg deze functie, zou u deze moeten kunnen vinden en configureren in het instellingenmenu. Een handige methode voor het maken van een schermafbeelding op je LG smartphone is Touch Assistant.

Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je LG G2 te maken. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt, screenshot maken lg. Alle screenshots zijn in de Galerij-app onder 'Screenshots' terug te vinden.

Gerelateerde artikelen

Een handige methode voor het maken van een schermafbeelding op je LG smartphone is Touch Assistant. Een vakantie is voor veel mensen het ultieme genieten. Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site web.

Zo zet je een Samsung telefoon terug naar de fabrieksinstellingen. Deze applicatie-optie is heel interessant als je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Open de map "Screenshots" in je Fotoalbum, screenshot maken lg. Je vindt deze instellingsoptie onder de Instellingen bij Toegankelijkheid. Samsung of Huawei s20 fe, p30pro of p30pro ne Koopadvies Vergelijkbare items.

Lees meer. Maar laat die oudere versies niet verstoffen in de la en doe screenshot maken lg iets nuttigs mee.

Hoe maak je een screenshot met de knoppen op de LG K40S

Je hoeft deze seconde maar kort ingedrukt te houden. In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is vanuit de LG K11 fotogalerij. Dit is ook het geval bij het maken van screenshots. Hieronder is de pagina waar u naar toe gestuurd zult worden nadat de afbeelding is geupload.

De knoppen opwelke je moet drukken, afhankelijk van het model van screenshot maken lg telefoon, hoef je slechts op twee knoppen tegelijk te drukken? Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon.

Wa, screenshot maken lg. Dit is een makkelijke manier om tekst en pijltjes aan een screenshot toe te voegen?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Malte:

  We zullen je ook rondleiden en je leren hoe je met een gebaar een screenshot maakt op de LG K50S.

  Antwoord
 2. Marenthe:

  Hieronder is de pagina waar u naar toe gestuurd zult worden nadat de afbeelding is geupload. Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker Review.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *