Samsonite koffer slot instellen

Datum van publicatie: 07.03.2021

Wil je graag reageren op dit artikel, dan kan dat onderaan deze pagina. Ga dan voor een koffer zonder ritsen en kies voor een slot met klem. Je zou haast denken dat bij de koffer ook een sleutel moet zitten om de koffer te openen, maar nee.

Zoeken: Zoeken. Een koffer met TSA slot is aan te raden wanneer je naar Amerika reist. Er zijn 2 varianten: met rode hendel en zonder rode hendel aan de binnenkant.

TSA slot met klem, met rode hendel. Let op, een nieuwe code voor je TSA slot instellen kan per type cijferslot verschillen. Dit doen zij met een universele sleutel die op elk TSA slot past er zit dus geen sleutel bij de aanschaf van je nieuwe koffer.

Eastpak schoolrugzakken Kinderrugzakken School flapbags Alle School rugzakken. Kies, de gewenste cijfercombinatie voor je TSA slot. Stel ondertussen de nieuwe gewenste cijfercode in.

Laat het pinnetje los; de nieuwe code is ingesteld. Voor .

TSA slot met drukknop instellen. Bewaar de code waar je hem ook weer kan terug vinden, bijvoorbeeld in je telefoon of berg deze op bij de rest van je reisbescheidenen.

TSA slot instellen

Het klinkt misschien stom maar dagelijks horen we van mensen die hun persoonlijke code van hun TSA slot zijn vergeten. TSA slot met indrukbaar slot instellen.

Je zou haast denken dat bij de koffer ook een sleutel moet zitten om de koffer te openen, maar nee. Would you rather see it in English? Cijferslot met ritssluiting. Let op, een nieuwe code voor je TSA slot instellen kan per type cijferslot verschillen.

 • Bij elke koffer die je koopt zit er een kleine gebruiksaanwijzing bij hoe je het slot moet instellen.
 • Ben je er nog niet helemaal uit wat voor koffer je wilt aanschaffen en vind je veiligheid en gebruiksgemak heel belangrijk?

Dus ga je naar Amerika dan is het verstandig een koffer te nemen met TSA, samsonite koffer slot instellen. Would you rather see it in English. Om een persoonlijke code in te stellen toetst u drie cijfers naar keuze in. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Vergeet nooit: uw koffer is geen kluis, daarom uw echt waardevolle spullen in het hotel ed.

Een nieuwe code voor je TSA slot instellen of wijzigen

Gratis retourneren. Alle onze TSA sloten worden geleverd met instructies op de code opnieuw in te stellen. Met een kabelslot kunt u alle buitenvakken en het hoofdvak in één beweging en met één vast TSA-slot sluiten.

Verwijder de rode bescherming die op het slot zit.

TSA slot met rode samsonite koffer slot instellen instellen. Klinkt simpel toch. Dakine Eastpak Fjallraven Rains Vans. Een TSA slot met een klem zit op harde koffers! Wat als ik mijn cijfercode vergeten ben. Hoe stel ik een normaal cijferslot in.

Hoe Samsonite cijferslot instellen?

TSA slot met indrukbaar slot instellen. Probeer eerst eens wat voor de hand liggende combinaties uit. Ben je er nog niet helemaal uit wat voor koffer je wilt aanschaffen en vind je veiligheid en gebruiksgemak heel belangrijk?

 • Dit slot heeft een schuifje met een sleutelgat, 3 cijfertandwielen en een klein pinnetje.
 • Dit doen zij met een universele sleutel die op elk TSA slot past er zit dus geen sleutel bij de aanschaf van je nieuwe koffer.
 • Ook kun je kiezen voor een code die je bijvoorbeeld al veel gebruikt.
 • Vergeet je code van het cijferslot niet Het klinkt misschien stom maar dagelijks horen we van mensen die hun persoonlijke code van hun TSA slot zijn vergeten.

Verwijder de rode bescherming die op het slot zit. Bijvoorbeeld de datum van uw verjaardag of uw adres. Negin mirsalehi plastic surgery Neopulse Spinner 81 01 metal. TSA slot met indrukbaar slot instellen. Bijouxdozen Bijoux rollen Alle Bijouxdozen. Samsonite koffer slot instellen Zoeken, samsonite koffer slot instellen.

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor koffer je wilt aanschaffen en vind je veiligheid en gebruiksgemak heel belangrijk. Samsonite S'cure Spinner 55 09 black.

Van Beek - Tassen, Koffers en andere lederwaren?

Code TSA slot veranderen of resetten

Kies, terwijl je het pinnetje ingedrukt houdt, de gewenste cijfercombinatie voor je TSA slot. TSA is in het leven geroepen om meer controle te krijgen met het controleren van koffers. Daarna plaatst u de afsluitklep weer terug en is uw persoonlijke code ingesteld.

Samsonite Aeris Spinner 82 11 cielo blue. Neem dan contact op met onze klantenservice voor eventuele andere mogelijkheden. Wilt u onze cookies accepteren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Kik:

  Daarnaast zitten 3 tandwielen met cijfers, een klein pinnetje en 2 openingen waar de ritssluitingen in passen.

  Antwoord
 2. Nagihan:

  Daarnaast zitten 3 tandwielen met cijfers, een klein pinnetje en 2 openingen waar de ritssluitingen in passen.

  Antwoord
 3. Dunya:

  Druk op de knop, zodat het slot openspringt. Bekijk hier alle koffer reviews van koffers met TSA.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *