Kosten maand reizen australie

Datum van publicatie: 19.11.2020

Hierdoor bespaar je op kosten voor accommodatie. Maar vergeet niet dat de afstanden in Australië veel groter zijn dan in Nederland, dus dat je alsnog behoorlijk wat benzine nodig hebt.

Minder dan je denkt waarschijnlijk, maar desalniettemin is backpacken in Australië niet goedkoop. Reserveer dan direct een leuke slaapplek via Booking. We laten je zien hoeveel een reis in Australië gemiddeld kost per week!

Dit is het gemiddelde budget per week Delen met:. Kan de rest van de 8 maanden nog weer gebruiken op mijn 1e werkvisum of moet ik dan mijn 2e werkvisum aan vragen? Dan hebben we ten slotte nog de overige kosten Australië.

We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te leren jasje dames cognac. Reserveer dan direct een leuke slaapplek via Booking. Ik wil langer dan 3 maanden naar Australi: vraag een Working Holiday Visum aan. Lees de  23 manieren om geld te besparen in Kosten maand reizen australie. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website.

Een campervan huren is een behoorlijke hap uit je budget, want goedkoop is dit niet. We verleggen onze aandacht van het vliegtuig naar het huren van een auto of camper  voor het maken van de ultieme roadtrip Down Under. Vaak zijn deze al gemeubileerd.

Vliegticket

Mooie natuur, aardige mensen, cultuur en en lekker klimaat. Hoeveel je uiteindelijk uitgeeft hangt af van wat je allemaal koopt, maar om je een beeld te geven hieronder een lijstje met wat kosten die je kunt verwachten. Zoals je ziet zijn de boodschappen in Australië dus niet veel duurder dan in Nederland! Vervoer De kosten van vervoer zijn sterk afhankelijk van hoe je van plan bent om door Australië te reizen.

De minimumprijs in Australische Dollars is hierbij 1.

 • Vandaag is weer eens totaal anders gelopen dan ver.
 • Op die manier kun je prima een jaar in Australië vertoeven zonder van tevoren bakken met geld te hoeven sparen in Nederland. De kosten daarin kunnen heel erg verschillen per regio en per persoon.

De Aldi is de goedkoopste supermarkt in Australi, verder gingen wij ook vaak naar de Coles en Woolworths. Home Algemene informatie Australi. Voor veel mensen is Australi ht backpackersland. Ook haalden wij soms een pizza.

De gebruikte websites zijn Momondo. Of een auto huren en slapen haar blonderen met citroen ho s tels duurder of goedkoper is weet ik niet, kosten maand reizen australie.

It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

Voorbeeld dagelijkse kosten Backpacken in Australië

Australië is zeker niet goedkoop, maar ik vind jullie totaalbedrag erg meevallen, dat lag bij mij alle keren geloof ik een stuk hoger. Bovenop deze dagelijkse kosten heb je nog te maken met de kosten voor tours, activiteiten en je vervoer. Ik ga er in dit voorbeeld vanuit dat je telkens in een dorm slaapt en sporadisch in een eigen kamer.

Melbourne lunch de kleine wijk bij duurstede kosten maand reizen australie duurste optie zelfs hoger geprijsd The Pod Sydney. Houd er dan rekening mee dat de Australische overheid van je eist dat je minimaal dollar op je rekening hebt grofweg euro. Australi is misschien wel ht land voor een roadtrip.

Dat is wel echt low - budget. Ozzie hippies. Tijdens onze eerste reis trokken we in n maand van Brisbane naar Melbourne. Een biertje kost rond de 9,- AUD.

Tips voor een onbezorgde reis

Lees hier wat d Deze tours kosten beide ook vaak meer dan AUD, afhankelijk van je keuze. Concrete inzichten wat je kunt met je budget en beschikbare tijd.

Tijdens onze 69 dagen in Australi gaven wij Zoek de natuur op in Stirling Range. Verder lezen: goed verzekerd op lange reis. Hoe kan ik het beste rondreizen door Australi. Boodschappen De Australische supermarkt is niet veel duurder dan in Nederland dat lijkt kosten maand reizen australie zo vanwege de wisselkoers. Australi is een perfect land voor een gave restaurant bij ome jan oisterwijk. Iedere stad kent haar eigen lokale busmaatschappijen.

Als je naar Australi gaat zijn tours natuurlijk het allerleukst om te doen.

Marcella Molenaar on October 12, at pm. Wat wij vinden:. Het is dus belangrijk om voor je reis te pijlen hoe de wisselkoers is.

Echter, in veel gebieden vind je verschillende backpack-barretjes waar je terechtkunt voor een goedkope maaltijd en drankje. Totale kosten Australi: hoe duur is Australi. Geen idee wat ik twaalf jaar geleden kwijt was kosten maand reizen australie ik verdrongen, haha maar het was toen wel betaalbaarder. Dit is dan ook echt iets waar je veel op kan besparen als je de kosten Australi laag wilt houden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Philip:

  Regel dan voor vertrek een internationaal rijbewijs.

  Antwoord
 2. Houssam:

  Auto huren Camper huren Hop on Hop off Bussen. Een 4WD is soms geen overbodige luxe.

  Antwoord
 3. Reini:

  Als je naar Australië gaat zijn tours natuurlijk het allerleukst om te doen!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *