Iphone 6 persoonlijke hotspot werkt niet

Datum van publicatie: 10.01.2021

Maak dan gebruik van een betaald account. Er moet een functie komen waarmee de time-out instelbaar wordt.

Kan geen verbinding maken met persoonlijke hotspot vanaf iPhone 6. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Tik er nogmaals op om het balkje weer groen te laten worden. Wij kunnen onze diensten alleen aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Kies 'Een Bluetooth-apparaat toevoegen' en volg de aanwijzingen op het scherm. Op iPhoned hebben we de afgelopen dagen een hoop artikelen geschreven om je hierbij te helpen.

Een klassieke IT-oplossing. Wij kunnen onze diensten alleen aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Hulp bij het gebruik van 'Persoonlijke hotspot' op uw iOS-apparaat. Controleer vervolgens of de Persoonlijke hotspot weer in de Instellingen staat. Met name navigatieapparatuur heeft veel problemen met deze korte time-out.

Laat uw gezinsleden automatisch verbinding maken U kunt 'Delen met gezin' configureren zodat uw gezinsleden automatisch verbinding maken met uw persoonlijke hotspot - zonder dat ze het wachtwoord hoeven in te voeren.
 • Alhoewel Apple het niet bij naam noemt, lijkt het dus om een puur softwarematig probleem te gaan.
 • Spam Reageren Verwijderen Bewerken.

Thuiswerken met Apple

Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Persoonlijke hotspot werkt niet op iPhone 7. Wil je advertentie- en trackervrij Macworld. Persoonlijke hotspot werkt niet op iPhone X. Is hier nog iets aan te doen? Gebruik wifi om verbinding te maken met een ander iOS-apparaat.

 • Laat uw gezinsleden automatisch verbinding maken U kunt 'Delen met gezin' configureren zodat uw gezinsleden automatisch verbinding maken met uw persoonlijke hotspot - zonder dat ze het wachtwoord hoeven in te voeren.
 • Die zijn ervoor gemaakt. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac. Iphone 6 persoonlijke hotspot werkt niet hier hoe. Probeer eerst deze stappen Probeer het na elke stap opnieuw. Als u een wachtwoordfout krijgt wanneer u verbinding probeert te maken met een persoonlijke hotspot, controleert u het wifiwachtwoord.

Je gegevens hebben we opgeslagen. Deze oplossing kun je dus prima zelf uitvoeren. De functionaliteit is erg handig in gebruik en is standaard aanwezig in iOS.

Interne memo

Verbinding met de auto-navigatie blijft zo intact, en tijdens rijden moet je toch niets doen met je mobiel. Dat schrijft MacRumors. ASCII-tekens zijn de volgende:. Alhoewel Apple het niet bij naam noemt, lijkt het dus om een puur softwarematig probleem te gaan.

Versie: iOS. Als u een wachtwoordfout krijgt wanneer u verbinding probeert te maken met een persoonlijke hotspot, leg je vinger op het verbindingenpaneel en tik op 'Persoonlijke hotspot'.

Open deze. Tik vervolgens op het wifinetwerk om verbinding te maken. Met de mobiele data van je iPhone of iPad met cellular kun je zo toch gebruikmaken van internet op bijvoorbeeld je MacBook.

Persoonlijke hotspot-instellingen vinden

Ik heb inmiddels de ene iPhone moeten gebruiken als hotspot voor de andere, en vervolgens de andere voor de ene. Dit houdt in dat bijvoorbeeld de Mac of iPad door gaat met synchroniseren en downloaden.

Apple erkent dat er problemen zijn en adviseert haar medewerkers om de functie even uit en aan te zetten. Zij zijn op de hoogte gebracht van mogelijke verbindingsproblemen waar klanten de komende dagen over kunnen bellen.

 • Wachtwoord herstellen Wachtwoord:.
 • Over ons Contact Adverteren.
 • Ik heb inmiddels de ene iPhone moeten gebruiken als hotspot voor de andere, en vervolgens de andere voor de ene.
 • Tags: persoonlijke hotspot werkt niet op iPhone, kan niet hotspot mijn iphone op mijn computer, hotspoting mijn iphone werkt niet, hotspot mijn iphone werkt niet, ik kan mijn internet delen met mijn mac van mijn iphone, mijn gegevens delen van de iPhone naar computer werkt niet op iphone 4, iphone hotspot op maar geen internet iphone 4s, hotspotting werkt niet op iphone 5, probeert een hotspot iphone maar kan geen verbinding maken met iPhone 5s.

Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Tik vervolgens op het wifinetwerk om verbinding te maken. Lees dan ns abonnement ophalen artikel over de beste educatie-apps voor kinderen.

Tik op de schuifknop naast 'Sta anderen toe verbinding te maken', iphone 6 persoonlijke hotspot werkt niet. Volg de onderstaande stappen voor uw Mac of Windows-pc? Het opzetten van een persoonlijke hotspot is een uitkomst op plekken waar je geen internetverbinding hebt via kabel of wifi.

Dit houdt in dat bijvoorbeeld de Mac of iPad door gaat met synchroniseren en downloaden.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Als u nog steeds geen verbinding kunt maken, gaat u naar het volgende gedeelte. Jos 21 oktober om Er moet een functie komen waarmee de time-out instelbaar wordt.

Dit blijkt uit een interne memo van Apple naar geautoriseerde service providers.

Lees hier meer over het gebruik van een persoonlijke hotspot met Bluetooth. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Als u een wachtwoordfout krijgt wanneer u verbinding probeert te maken met een persoonlijke hotspot, controleert u het wifiwachtwoord.

Als dat niet werkt, kun je proberen de netwerkinstellingen te herstellen, iphone 6 persoonlijke hotspot werkt niet.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Quincey:

  Heb je thuis een matig wifi-netwerk, maar wel een forse of onbeperkte mobiele databundel?

  Antwoord
 2. Paschalis:

  Het aantal apparaten dat tegelijkertijd verbinding kan maken met een persoonlijke hotspot, is afhankelijk van de aanbieder en het model van de iPhone. Met een persoonlijke hotspot kun je je iPhone omtoveren tot een kleine wifi-hotspot zodat de internetverbinding van je iPhone gedeeld kan worden met andere apparaten in de buurt.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *