Hoeveel fouten mag je hebben bij theorie examen brommer

Datum van publicatie: 02.12.2020

Je doet het theorie-examen in de examenzaal en je kunt ervoor kiezen om de vragen voor te laten lezen door een computerstem. Voor het behalen van een scooterrijbewijs moet je zowel een theorie als een praktijkexamen afleggen.

Leg je identiteitsbewijs op tafel en voer je reserveringsnummer in. Theorie examen oefenen bromfiets. Hierbij kom je verschillende situaties tegen die je dient in te schatten. Rijgeschiktheid en aanpassing van uw voertuig. Als je gezakt bent voor het bromfiets theorie-examen krijg je direct na je examen te zien hoeveel vragen je niet, te laat of fout beantwoord hebt.

Voor een vertraagd theorie-examen betaalt u net zoals voor een gewoon examen 15 euro.

We staan voor je klaar en doen altijd minstens n stapje extra dan je gewend bent Lees meer of plan direct een afspraak in. Door jezelf goed voor te bereiden zorg jij ervoor dat je straks bij de groep zit die wl slaagt. Voordat je het scooter theorie examen kunt doen dien je een leeftijd te hebben van 15,5.

Dit dien je binnen 14 dagen te doen. Log hier in met jouw persoonlijke inlogcode om toegang te krijgen tot de online oefen en leeromgeving. Duim omhoog is geslaagd?

Dit examen is alleen bedoeld voor kandidaten die dit nodig hebben, door bijvoorbeeld autisme, ernstige dyslexie of faalangst of het syndroom van down.

Geslaagd voor het theorie-examen Meteen na het theorie-examen legt u in het examencentrum een oogtest af en moet u verklaren dat u medisch geschikt PDF bestand opent in nieuw venster bent om veilig te rijden. Log hier in met jouw persoonlijke inlogcode om toegang te krijgen tot de online oefen en leeromgeving.

Hoe gaat een theorie-examen? Kijk hier in het examenplan, hierin vind je alle belangrijke info over het theorie-examen voor de auto. Theorie examen oefenen motor. Zo simpel is het. Hieronder vind je de examens met de prijzen.

Hoeveel fouten mag je hebben. Kijk hier in het examenplan, hierin vind je alle belangrijke info over het theorie-examen voor de auto. Een goede voorbereiding bestaat uit zowel de theorie goed leren dit kan via ons online theorieboek als theorie-examens oefenen. Let op. Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid. E-mailadres: Verstuur.

Aangepast theorie-examen rijbewijs AM

In het examencentrum Zorg dat je een kwartier van tevoren op het examencentrum bent. Wanneer krijg je de uitslag van het theorie examen? Het CBR heeft verschillende examens.

Als je je inlogcode bent vergeten, vul dan hieronder je e-mailadres in. Daarnaast zie je welke vraag je goed of fout beantwoord hebt, want je wilt natuurlijk wel weten wat je fout of goed gedaan hebt. Van verkeersborden tot voorrangsregels. Je gebruikt dan de oordopjes. Zo simpel is het.

SCOOTER THEORIECERTIFICAAT GEHAALD EN DAN...?

Het examencentrum kiest de tolk. Theorie Examen Oefenen Online. Email met de uitslag. Ook kun je zien wat je fout gedaan hebt, zodat je deze fouten niet nogmaals hoeft te maken. Vooral als je het examen niet gehaald hebt dan is het belangrijk om de fouten na te kijken!

 • Hierin wordt alleen maar aangegeven welke onderdelen je fout had.
 • Als je dit nog niet gedaan hebt, leg je nu al je spullen in een kluisje behalve je identiteitsbewijs.
 • Het gevolg hiervan is dat wanneer ze zakken voor het examen, ze wel meerdere malen op examen moeten komen, waardoor je uiteindelijk veel extra tijd en vooral extra geld kwijt bent.
 • Per theorie examen kan dat verschillen.

Inlogcode: Login. Zonder geldig ID, moet u het theorie-examen opnieuw afleggen. Ik wil graag mijn theorie-examen:. Het bromfiets theorie examen bestaat uit  vragen over v erkeersregels en v erkeersinzicht. Als u uw rijbewijs niet hebt behaald binnen deze periode van 3 jaar, geen examen. Slaag in n keer voor je theorie-examen. Pin 0. Het CBR heeft verschillende examens.

Leer en oefen op TheorieExamenOefenen. Deze heb je nodig om bij verlies van jouw CBR theoriecertificaat een kopie aan te vragen. Theorie-examen met extra tijd : Het examen met extra tijd is vooral geschikt voor kandidaten met leesproblemen, zoals bijvoorbeeld dyslexie of een andere aandoening.

Wilt u in aanmerking komen voor het vertraagde examen. Zorg er dan voor dat je theorie examens online maakt die passen bij de onderdelen waar je het meeste fouten in maakt. Scootertheorie in 1 dag.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Anjana:

  We staan voor je klaar en doen altijd minstens één stapje extra dan je gewend bent Lees meer of plan direct een afspraak in. Menu Menu Inloggen Theorie-examen oefenen.

  Antwoord
 2. Laurus:

  Informatie over de TET® theorie-examencursus?

  Antwoord
 3. Fannie:

  In het examencentrum Zorg dat je een kwartier van tevoren op het examencentrum bent. Lees ook:.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *