Hdmi kabel geen geluid

Datum van publicatie: 13.01.2021

Ik weet niet wat voor tv je hebt, maar dit zou kunnen werken. John van IJsseldijk. Review: JBL Quantum — koptelefoon voor allerlei soorten gamers.

Wat moet ik doen? Kies een taal. Set-top box is van KPN 4k-tv-ontvanger. Daarnaast kan het zijn dat je chipset nevermind, je wilt je HDMI op je GTX hebben neem ik aan drivers ergens niet helemaal goed zijn. Is deze receiver wat?

Ik heb zojuist een gloednieuwe Philips Smart Tv pus gekocht en heb hiermee het volgend probleem :. Let me know, Chaynne. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ik kan deze bron niet selecteren. Wel wordt batterij opgeladen dus dat werkt wel. Advies nieuwe speakers, hdmi kabel geen geluid.

  • Ik keek bij audioapparaten en daar staat dat die dat de TV niet aangesloten is terwijl de kabel er gewoon in zit. Voor de duidelijkheid het is een LG LCD scherm,  deze komt wel in 't lijstje van afspeelapparten te staan maar als ik op "testen" klik komt er een melding dat testen niet mogelijk is.
  • Het zou vreemd zijn als het daar aan ligt omdat je dan normaal ook geen beeld zou moeten hebben. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Britt streefkerk schreef:. Als bovenstaande manieren je nog steeds geen antwoord geven op de vraag waar het probleem zit kun je proberen het proces van het sturen van beeld richting de tv te vereenvoudigen. Deze tv had ik misschien 6 of 7 jaar geleden gehaald. Hallo,   Ik heb zojuist een gloednieuwe Philips Smart Tv pus gekocht en heb hiermee het volgend probleem : Als ik de Digibox aansluit op de HDMI kanalen 1 of 2 heb ik geen geluid, wel beeld.

Hoeveel uren kan ik mijn hdmi kabel gebruiken tijdens het spelen van games en kijken naar films is er een tijd aan verbonden.

  • Hierdoor is de video zeker het kijken waard.
  • Experienced Beetjesweter.

Via een versterker of gewoon via de ingebouwde speakers! Echter geen geluid over de bass speaker, hdmi kabel geen geluid. Neem contact op met een helpdesk 9. Misschien is een Chromecast ook iets voor jou. Ook het updaten van andere apparaten kan problemen verhelpen.

Weet jij het antwoord?

Buitenshuis en iets vergeten opnemen? Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Heb beeld maar geen geluid.. Wat voor HDMI kabel gaat het over?

Je zou de Kort maar krachtig engels als standaard geluidsuitgang moeten instellen, welke dit precies is moet je zelf even ontdekken. Inhoud 1. Bekijk de testresultaten op het scherm van de diagnostische resultaten voor audio en microfoon en klik daarna op Audio testen?

Ligt zeker niet aan de ps Wheng Krak     Everyone is wise until he speaks. Op de andere opties kan ik niet klikken, hdmi kabel geen geluid.

Meer tips en adviezen

Controleer of alle apparaten aan staan 8. In dit artikel geven we een aantal eenvoudige manieren om te achterhalen waar het probleem zit. Toch de stappen doorlopen maar zonder resultaat. Het kan dat je het niet ziet omdat het is uitgeschakeld.

Gebruik de informatie in dit document om uw instellingen te controleren en problemen op te lossen. Review: Harman Kardon Citation - draagbare slimme luidspreker, hdmi kabel geen geluid. Experienced Allesweter. Europa, Midden-Oosten en Afrika. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Vind ons ook op Snap! Hulp bij zoeken. Toggle navigation Home Productadvies Probleemadvies Contact.

Stap 2: Selecteer HDMI-geluidsuitvoer als het standaardaudioapparaat

Zelfde verhaal ook bij mijn ps3. Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Registreren · Aanmelden · Help.

Toch kan het hdmi kabel geen geluid dat je na het aansluiten van apparatuur middels HDMI problemen als geen beeld of geen audio tegenkomt. Het loont dus om in ieder geval twee kabels geprobeerd te hebben voordat je het opgeeft. Chris schreef:. Bedankt voor de tips.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

  1. Milana:

    Enige dat wel nog gebeurt is dat tijdens sommige filmpjes bij the witcher het geluid op tv uitvalt en even overgaat naar de pc, na het filmpje komt hij terug naar de tv. Marieke schreef:.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *