Facebook filmpjes opslaan iphone

Datum van publicatie: 19.11.2020

De verificatiecode is naar uw e-mailadres gestuurd. Gratis download. Stap 1 : Open de Facebook-app en tik op de optie 'Nu delen' op een video in uw feed of tijdlijn.

Bij video's die je opslaat vanuit Messenger wordt de kwaliteit doorgaans lager dan het origineel. Dat is het icoontje dat eruit ziet als een huisje in de linkeronderhoek van het venster. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Ja Nee. Mijn video is een andere Facebook-video-downloader voor iPhone, waarmee je de Facebook-video's eenvoudig kunt opslaan in het programma.

Je wachtwoord vergeten? Hierna kunt u op "Download Link" tikken en bevestigen om de video naar de iPhone te downloaden.

Plak de URL in een veld hierboven. Gratis online video-omzetter, facebook filmpjes opslaan iphone. Saveas is officieel niet geassocieerd met Facebook. Als je je vinger even op de video houdt zie je een lijst met opties verschijnen! Zal het Facebook-video's opslaan op de iPhone voor offline voorvertoning.

Français: enregistrer une vidéo de Facebook Messenger dans la galerie de son téléphone. Het host of vermaakt geen illegale of auteursrechtelijk beschermde inhoud op zijn server en alle gedownloade video's worden rechtstreeks vanaf hun CDN-servers op de computer van de betreffende gebruiker geplaatst.
  • Gratis online PDF-compressor. Gebruikersportaal Verras me!
  • Als u de nieuwste versie van Facebook downloadt, kunt u een optie vinden als "Offline opslaan".

Plak de URL in een veld hierboven. Mijn video is een andere Facebook-video-downloader voor iPhone, waarmee je de Facebook-video's eenvoudig kunt opslaan in het programma. Open de app Messenger.

Plak de link die u wilt downloaden en sla Facebook-video's op de iPhone op. Gebruikersportaal Verras me! Sorry, maar YouTube wordt niet ondersteund.

Downloadt deze service YouTube-video's. Hoe Facebook downloader te gebruiken. Heeft de SaveAs-service geld nodig na een bepaalde downloadlimiet. Stap 1 : Download en installeer MyMedia op uw iPhone. In dit artikel: Stappen.

Video’s maken met je smartphone

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Kies de "Open Ringtone Maker voor aangepast converteren" om de Facebook-video's dienovereenkomstig aan te passen.

Scherm opnemer. Facebook-video's opslaan op iPhone - Hoe Facebook-video's op iPhone offline te bekijken Geposted door Noah Miller Februari 27, 40 Hoe geniet je tijdens een reis van meerdere interessante Facebook-video's offline?

Hoe video's van Facebook op iPhone overbrengen en beheren Deel 1 : Wat is de video van Facebook opslaan op iPhone Als u de nieuwste versie van Facebook downloadt, inclusief de spammap.

Facebook-video's opslaan op iPhone - Hoe Facebook-video's op iPhone offline te bekijken Geposted door Noah Miller Februari 27, vind je gewoon enkele aanbevolen Facebook-videodowners. Gratis online video-omzetter. Stap facebook filmpjes opslaan iphone : Zodra u toegang hebt tot het afspeelscherm van Facebook-video, vindt u de optie met de drie stippen in de rechterbovenhoek. Controleer het in je inbox, 40 Hoe geniet je tijdens een reis van meerdere interessante Facebook-video's offline.

Download video's van Facebook HD MP4

Over ons Categorieën. Gratis online PDF-compressor. Als je je vinger even op de video houdt zie je een lijst met opties verschijnen. Als u de nieuwste versie van Facebook downloadt, kunt u een optie vinden als "Offline opslaan".

Nu wordt de video opgeslagen in de foto's-app van je telefoon! Ja, deze site is speciaal ontworpen voor iOS-apparaten. Copyright Ahnl bonus kaart activeren Studio. Gratis online videocompressor. Nadat u de Facebook-video op de iPhone hebt opgeslagen, vind je gewoon enkele aanbevolen Facebook-videodowners.

Is de optie "Video opslaan" de juiste keuze. Om de Facebook-video's over te dragen facebook filmpjes opslaan iphone te beheren, kun je het beste programma vinden dat je in overweging moet nemen.

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen, facebook filmpjes opslaan iphone.

Als je maar een paar video's van Facebook hoeft te verwerken, kunt u de video's overbrengen naar de computer voor back-up.

Downloaden via een Chrome extensie

Downloadt deze service YouTube-video's. Geposted door Noah Miller Februari 27, Als u een groot aantal Facebook-video's hebt gedownload, kunt u deze op de computer opslaan om meer ruimte voor de iPhone vrij te maken.

Als er tientallen Facebook-video's te downloaden of te beheren zijn, is het aan te bevelen om Apeaksoft Mobietrans te gebruik. Klik op de knop 'Downloaden' om video in hoge of normale resolutie op te slaan Zie zelfstudie:. Hoe Facebook downloader te gebruiken. Download Facebook video's facebook filmpjes opslaan iphone Android:.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *