Boerderijcamping aan de grens swalmen

Datum van publicatie: 21.11.2020

Rustig gelegen, sanitair zeer schoon. Gereisd met partner in juli Nuttige review 0.

Rustige, gastvrije camping temidden van een uniek stukje NL en Duitsland. Een echte aanrader. Wij gebruiken deze cookies om je van bepaalde functies gebruik te laten maken. De douche kan je niet stellen, het water was lauw met koude scheuten. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan. Heerlijk om te wandelen. Vriendelijk ontvangen, mooie camping met ruime plekken, schoon en nieuw sanitair, mooie wandel en fiets omgeving.

Gereisd met partner in augustus ? Camping Petrushoeve plaatsen meer Alle informatie op deze website, inclusief maar niet beperkt tot inhoudelijke omschrijvingen en waardeoordelen. Dit boerderijcamping aan de grens swalmen niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn.

Niet kind vriendelijk maar dat is juist een sterk punt van de camping. Campingwebsite www.

Vriendelijk ontvangen, mooie camping met ruime plekken, schoon en nieuw sanitair, mooie wandel en fiets omgeving. Wilt u een brochure van deze camping ontvangen?

Gemiddelde beoordeling: 8,4. Prima wifi. En ook genoeg eetgelegenheden. Wandelen, fietsen of uitstapjes. Google routeplanner Coördinaten:.

 • Alles tip top verzorgd.. Gereisd met partner in oktober Nuttige review 0.
 • Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping Contact Contact. In de omgeving kun je heerlijk lopen en fietsen.

Controleer altijd zelf alle gegevens bij de camping zelf. Camping is vooral geschikt voor ouderen die gesteld zijn op rust en prachtige natuur. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf. Vele fiets en wandelmogelijkheden d.

Camping Aan de Grens is een camping in Swalmen, Limburg. Maar bij het afrekenen werd niet eens boerderijcamping aan de grens swalmen hoe we het gehad hadden of zo.

Wat een heerlijke camping als uitvalsbasis voor mooie fietstochten en wandelingen, sanitair is super schoon en covid proof, genoeg toiletten en douches, afwasruimte is overdekt. Less text. Sanitair ruim voldoende en super schoon. Gereisd met partner in juli

Mooi aan bosrand gelegen. Eetcafe er tegenover was prima let op, contant betalen vanw. Prima wifi! Rustig gelegen, sanitair zeer schoon. We hebben de informatie op deze site met zorg samengesteld, en nog elke dag voegen we nieuwe gegevens toe. Turkse Rivira!

33 reviews Campsite Boerderijcamping Aan de Grens

Prima sanitaire voorzieningen. Het is een prachtige camping, die wordt gerund door Frank en Gabriëlla de Wit. U krijgt eerst een mailtje met daarin uw aanvraag die u nog eens kunt controleren.

Laat het ons weten. Camping Aan de Grens ligt namelijk aan de rand van een uitgestrekt bosgebied in Swalmen, prachtig sanitair. Heel mooie camping toch meer gericht op ouderen, ook wel bekend als het boerderijcamping aan de grens swalmen Maas-Swalm-Net. Met jonge kinderen 2. Deze lieve mensen zijn tefal stoomgenerator lekt water in voor een praatje en een lach.

Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. En ook genoeg eetgelegenheden. Aan de hier getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

ACSI Club ID

Dan richting Swalmen, na 2,2 km vóór bebouwde kom linksaf. Campings in de omgeving Gemiddelde beoordeling: 8,0. Maar bij het afrekenen werd niet eens gevraagd hoe we het gehad hadden of zo. Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping.

De schuur gaat s nachts op slot. Camping Aan de Grens is een milieubewuste camping. Boschheide 13 plaatsen meer ! Number 3 of 4 campsites in Swalmen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jaël:

  Als u geluk heeft kunt u ook het ijsvogeltje of de bever spotten!

  Antwoord
 2. Emmanuela:

  Gereisd met partner in mei Houdt u van rust, ruimte en een groene omgeving dan bent u bij ons op het juiste kampeeradres.

  Antwoord
 3. Rowin:

  Goed nieuws!! Laat het ons weten!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *