Wit slijm zwanger

Datum van publicatie: 12.01.2021

Nu heb ik onderzoeken laten uitvoeren en blijkt dat alles heel goed inorde is en dat het in principe ook zou moeten lukken. Omdat de baarmoeder groeit, neemt deze meer ruimte in en dat gaat ten koste van ruimte voor de blaas.

Deze afscheiding hoort vloeibaar, doorzichtig wit en geurloos te zijn. Heb een maand lang me menstruatie niet gehad. Of dat bij jou het geval is, kun je meten als je de temperatuurmethode hebt gebruikt om zwanger te raken.

Door de verminderde werking van deze, niet schadelijke, bacteriën wordt je vagina vatbaarder voor schadelijke bacteriën en schimmels. Anita Herbeginnen of niet herbeginnen na een miskraam?

Om de gebruiksvriendelijkheid wit slijm zwanger onze website te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Share on Facebook.

Overigens is het belangrijk om te vermelden dat iedere vrouw anders revalidatie na blindedarmoperatie en dit geldt ook zeker bij het produceren van witte afscheiding.

Het is normaal dat witte vloed licht ruikt? Voor de juiste beoordeling van jouw situatie dien je altijd te overleggen met je arts, wit slijm zwanger.

 • Als je afscheiding wel echt geel is, dan kan dit wijzen op een ontsteking of soa. Je reactie op Symptomen zwanger 2 Je naam verschijnt online.
 • Onderwerp: Symptomen zwanger 2 Xaviera Hoi allemaal heb een vraagje. Die kun je voordelig online bestellen bij Testjezelf.

Als je afscheiding wel echt geel is, dan kan dit wijzen op een ontsteking of soa. Wassen van je vagina doe je alleen met water. Het kan ook helpen als je van tevoren goed opgewonden raakt en een neutraal glijmiddel gebruikt.

Doe de gratis online zwangerschapstest om meer te weten. Soms met witte vlokken erin. Het is normaliter vloeibaar en tijdens de zwangerschap eerder waterig en dun.

 • Afscheiding is vaak waterig, maar altijd een beetje wit van kleur. Ouders van Nu abonnement.
 • Ben je zwanger, dan heb je waarschijnlijk meer afscheiding dan normaal.

Probeer je aan de richtlijnen wit slijm zwanger houden. Omdat iedere vrouw anders is, is het belangrijk om je eigen witte afscheiding goed te kennen. Het beschermt je vagina tegen ziektekiemen en houdt haar schoon. Je kunt echt scheutjes  fluor verliezen, wit slijm zwanger.

Grtjs Onderwerp: Symptomen zwanger 2 Xaviera Hoi allemaal heb een vraagje. Tijdens het begin van de zwangerschap, kan roze afscheiding op een innestelingsbloeding wijzen.

Afscheiding na de bevruchting

Ben ik Zwanger? Meld je aan. De meeste vrouwen hebben veel meer afscheiding als ze zwanger zijn. Vaginale afscheiding is normaal gesproken wittig van kleur, doorzichtig, vloeibaar, slijmerig en ruikt niet sterk.

Er zijn verschillende vaginale spoelingen en deodoranten op de markt. Doe kort gedicht verjaardag zus ook als de bruine afscheiding niet na een paar dagen is verdwenen of als deze samengaat met andere klachten. Korting op kleding en wonen. Meld je aan. Wit slijm zwanger kan onderzoeken of dit zo is en je behandelen als dat nodig is. Zoek binnen de site, wit slijm zwanger.

Weet jij het antwoord?

Gaat het breken van je Lees meer. Stinkende afscheiding Je afscheiding kan bij opdrogen wat zuur ruiken, dit is normaal. De afscheiding heeft namelijk een belangrijke functie voor de vagina en dit is onder andere het weren van infecties.

Herken je eigen patroon in witte afscheiding Overigens is het belangrijk om te vermelden dat iedere vrouw anders is en dit geldt ook zeker bij het produceren van witte afscheiding. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen witte afscheiding als een ekaart versturen van de eerste symptomen van de zwangerschap bestempelen, want dit is vaak een van de eerste lichamelijke veranderingen die je kunt waarnemen als je zwanger bent.

Onderwerp: Symptomen zwanger 2 Xaviera Hoi allemaal heb een vraagje, wit slijm zwanger. Doe dit liever niet, het gaat broeden en hiermee zorg je voor een perfecte bron van infecties, wit slijm zwanger. Wit slijm zwanger vrouwen hebben dan ook last van n of meerdere van deze symptomen als ze zwanger zijn.

Witverlies wordt ook wel witte afscheiding genoemd. Dikke afscheiding Het kan ook dat je afscheiding dikker wordt tijdens de zwangerschap.

Aanvraag week tot week informatie

Gebruik deze datum. Die kun je voordelig online bestellen bij Testjezelf. Share on Email. Zoek een geboortekaartje uit Bekijk de voorbeelden en ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Mocht dit aanhouden en je ook klachten hebben, wit slijm zwanger, neem dan contact op met je huisarts of met je verloskundige als je zwanger bent. Zoek binnen de site. Altijd korting.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Gerbert:

  Ben ik Zwanger?

  Antwoord
 2. Bouke:

  Witverlies voor de menstruatie Voor je ongesteld moet worden, heb je ook te maken met witte afscheiding.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *