Welke vissen kunnen bij gup

Datum van publicatie: 06.03.2021

Nieuwe berichten. Vis Aquariumgids Adequaat voeren van aquariumvissen.

Ze vermenigvuldigen zich echter snel — vandaar ook de naam miljoenenvisje. Oke goed om te weten dan zal ik de luchtpomp inderdaad niet gebruiken. Op deze pagina bespreken we een aantal van de leukste aquariumdieren die je bij guppen kunt houden.

Vaak komen mensen in de problemen omdat ze binnen no-time te veel Guppen hebben en hier niet de ruimte voor hebben. Wist je dat? Re: welke vissen kunnen samen met guppen Post by Miljoenenvis » Mon Jan 31, Andere levenbarende kunnen er zeker bij , en dan vooral rustige vissen , bodemkuisers corydora , platy's , molly's enzo Zie wel dat je niet over de 60cm aan vissen geraakt.

Ik heb een bakje van 57liter dat nu grootste vliegveld ter wereld weken heeft gedraaid zonder garnalen. Private conversations Help Users Settings Notifications Miscellaneous Inverse message direction Display editor on top Enable maximized mode Display images as links Hide bot messages Hide statuses Hide chatter list Show messages from ignored users Disable chat Receive mention alerts Sound notifications Normal messages Private messages Whisper messages Mention messages Bot messages Desktop notifications Normal messages Private messages Whisper messages Mention messages Bot messages.

Wist je dat! Re: welke vissen kunnen samen met guppen Post by anita Tue Feb 01, kleine welke vissen kunnen bij gup bolletjes tussen en in de organ, welke vissen kunnen bij gup. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden!

Weet jij het antwoord?

Een eigen tropisch zoetwateraquarium hebben is leuk, maar nog leuker als je dit kan delen met anderen. Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring. Ik wil graag de witte garnaaltjes en dan of een paar guppen of een paar platy's, zou dat kunnen?

Bovendien is levend voer natuurlijk niet hetzelfde als vers. De bodem en de pomp en uiteraard het water vast in de bak doen zijn voldoende?

 • De witte garnalen vallen volgens mij ook onder de vuurtjes.
 • Dit houdt in dat de jonge visjes levend worden geboren.

De vissen moeten ten eerste bij het desbetreffende aquarium passen qua waterwaarden etc. De guppy is n van de bekendste aquariumvissen. Guppy's ook wel miljoenenvisjes worden genoemd. Aan het water hoef je niets toe te voegen. Magazine Vis Aquariumgids Jouw eerste aquarium. Er bestaan allerlei kleurvormen van zowel vinnen als lichaam.

Vissen die je beter niet bij guppen kunt houden

Daarom zijn deze kleurrijke visjes ook erg geliefd onder gezinnen met kinderen. Ik houd gewoon niet van die kleuren ;-. Mannetjes gup CC Jorge Correa. Daarnaast kunt u voor kosten komen te staan als er ziekten in het aquarium ontstaan.

Moet je even kijken welke voorradig is. Ook vindt u hier enkele middelen om ziekten te behandelen. Forums Nieuwe berichten. Welke vissen bij guppen. Het probleem bij guppy's is dat deze vissen zich tamelijk snel voortplanten.

Als er maar 1 TL in komt zou ik niet voor blauw gaan ivm je planten.

Verschillende varianten

Moet ik verder trouwens nog iets toevoegen aan het water? Zwangere vrouwtjes zijn te herkennen aan een donkere vlek op hun achterlijf. Ook Platy's gaan goed.

Dat wil zeggen dat je moet kijken naar de grootte van je bakbij jouw dus 60l ongeveer dus dan ook niet meer dan 60cm aan vissen in totaal. Dat gaat perfect, de bak is schoon en helder en vooral heel rustig. Video toevoegen. Zwemt normaal gesproken in scholen.

Vis Aquariumgids Levend vissenvoer. De mannetjes hebben vaak prachtig gekleurde staarten en vinnen! De bak staat sinds vanmiddag te draaien het water is wel troebel maar dat zal de komende dagen moeten wegtrekken, welke vissen kunnen bij gup.

Guppy’s en andere vissoorten

Vaak als de vis nog klein is leren ze van jongs af aan om van elkaar af te blijven. Bij appelslakken moet je goed opletten welk soort je neemt, sommige soorten eten namelijk je planten op. Moet je even kijken welke voorradig is. Aanbevolen producten.

Je moet de corydoras panda in groepjes van minimaal 6 houden. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren! Een Discusvis is nog makkelijker Discusvissen kunnen niet in jou bak.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Echica:

  Het is nu ook mogelijk je eigen tropische zoetwatervissen en waterplanten bestand in te voeren.

  Antwoord
 2. Yoshua:

  Daarnaast hebben ze ook geen lange typerende sluierstaart zoals de mannen dat wel hebben.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *