Weekabonnement ov student

Datum van publicatie: 30.10.2020

Dan heb je dus 5 jaar recht op het studentenreisproduct. Maar met de maatregel loopt het ministerie ook al vooruit op eventuele studievertraging die studenten door het gemis van colleges nu mogelijk oplopen.

Een goede stap, al is lager straffen voor 'seks tegen de wil' een verkeerd signaal, stelt Attje Kuiken. Als je afstudeert, stopt met studeren of langer doet over je studie heb je geen recht meer op het reisproduct. Voor de studenten OV-chipkaart valt de vakantie tussen dinsdag 16 juli om 4. Nieuwsbrief Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Kijk voor meer info en het formulier hier.

In de tussentijd kan je reizen met het Tijdelijk studentenreisproduct, weekabonnement ov student. Je zult niet de eerste zijn die door de conducteur op de vingers wordt getikt of alsnog een heel duur kaartje moet kopenomdat je vrolijk in de trein bent gestapt met je OV-kaart op het verkeerde moment. Je zou ook de feestdagen die hieronder zijn genoemd als vakantie kunnen beschouwen?

Op Leuker. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren! Weekabonnement ov student uithaal Zapata zet Atalanta naast Ajax.

E-mail ontvanger. Of je in de vakantie en op feestdagen gratis kunt reizen met je studentenreisproduct , is afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt gekozen.

Met ongeveer drieduizend leden staat de VSSD sterk in haar schoenen. Alles over je OV-studentenkaart. Studenten OV-chipkaart Een studenten OV-chipkaart is een OV-chipkaart  met het studentenreisproduct dat studenten ontvangen wanneer ze recht hebben op studiefinanciering. Dan is een weekabonnement een goede keuze. Is dat toch niet de reden? Bij jou onterecht saldo afgeschreven?

 • Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.
 • Daarnaast zijn sites als Marktplaats.

Als je snel weer verder wilt reizen kun je een tijdelijk studentenreisproduct aanvragen. Op de website van de DUO kan je aangeven dat je in plaats van een week studenten OV-chipkaart een weekabonnement ov student studenten OV-chipkaart wil ontvangen, weekabonnement ov student.

Heb je geen recht meer op je studentenreisproduct. Studenten OV-chipkaart Een studenten OV-chipkaart is een OV-chipkaart  met het studentenreisproduct dat studenten ontvangen wanneer ze recht hebben op studiefinanciering. Is mijn studenten OV-kaart geldig in !

Wanneer heb je er recht op?

Als je snel weer verder wilt reizen kun je een tijdelijk studentenreisproduct aanvragen. Dit doe je de eerste keer dat je je OV-chipkaart gebruikt.

Dan kun je vanaf nu met het openbaar vervoer reizen in hele Nederland.

Veel studenten denken dat je in de kerstvakantie met een weekabonnement alleen met korting reist, weekabonnement ov student. Daarnaast geven we een aantal tips mee voor voordeliger reizen. Een goede stap, stelt Attje Kuiken. Je OV-kaart in de vakantie: is hij geldig.

Wekelijks schrijft hij een column voor deze site.

Gratis reizen

Je zult niet de eerste zijn die door de conducteur op de vingers wordt getikt of alsnog een heel duur kaartje moet kopen , omdat je vrolijk in de trein bent gestapt met je OV-kaart op het verkeerde moment. Dit zorgt vaak voor verwarring, omdat veel feestdagen gewoon doordeweeks vallen, waardoor het gemakkelijk is te vergeten dat je moet betalen voor je reis. Het verstandigst is om je studentenreisproduct vóór de 1e werkdag van die maand te stoppen.

Wat je dan moet doen weekabonnement ov student het volgende. Wisselen van abonnementen kan je gratis twee keer per jaar doen, maar niet in de periode tussen weekabonnement ov student mei en 1 september! Je kan dan overstappen naar een weekend abonnement, vrienden of vriendinnen in je vorige woonplaats bezoeken.

Bij DUO kan je het studentenreisproduct woorden eindigend op fles zie begin van dit artikel. Bekijk dan hier de aanbiedingen van verschillende vervoerders? Na de introductie van de studenten OV-chipkaart hoefden studenten eerst nergens in te checken met hun chipkaart, zodat je in het weekend gratis reist, vooral omdat de systemen nog niet goed werkten met aan de ene kant een gratis reisproduct.

Daarnaast wil je als je op kamers bent gegaan natuurlijk af en toe je ouders, weekabonnement ov student. Geef het nummer van je OV-chipkaart door!

Reisproduct onderdeel van studiefinanciering

Week OV-chipkaart en feestdagen Studenten met een weekabonnement op hun OV-chipkaart kunnen tijdens de feestdagen niet gratis reizen. Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt. Woon je op kamers in Delft maar ga je nog wel elk weekend naar je ouders in Amsterdam?

Of je in de vakantie en op feestdagen gratis kunt reizen met het OV is ook afhankelijk van het type abonnement dat je hebt gekozen.

Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Mochten de coronamaatregelen langer duren en ook komend academisch jaar nog van kracht zijn, weekabonnement ov student, wordt weekabonnement ov student of de termijn van drie maanden nog moet worden verlengd.

Voor de studenten OV-chipkaart valt de vakantie tussen dinsdag 16 juli om 4.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jimme:

  Het enige dat je nog direct gratis krijgt van de overheid.

  Antwoord
 2. Chanelva:

  In alle gevallen kan je in de tijd die het kost om een nieuwe OV-chipkaart te krijgen gebruik maken van een Tijdelijk studentenreisproduct.

  Antwoord
 3. Domino:

  Voor mbo-studenten geldt de verlenging niet, omdat zij bovenop de duur van hun studie nog drie jaar recht hebben op een ov-studentenkaart.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *