Letters husselen woord maken

Datum van publicatie: 04.10.2020

Een woord suggestie insturen Contact. Let echter op, daar waar het woord Italie niet mag, mag het woord italiaan restaurant weer wel.

Mag jij als eerste een Wordfeud woord neerleggen en ben je niet in staat op een lang wordfeudwoord te maken met 2x de woordwaarde? Baat het niet dan schaadt het niet! Naar boven. De allerleukste zomerspelletjes! Lees meer. Daarnaast geef je de tegenstander minder speelruimte en is de kans groter dat jij wint met Wordfeud Korte wordfeud woorden leggen Lange wordfeudwoorden zijn mooi en geven een goed gevoel, maar soms geven korte, minder mooie wordfeud woorden, soms meer punten.

Wanneer er een blanco steentje tussen de 7 stenen zit die de speler tot zijn beschikking heeft wil dat zeggen dat hij die kan inzetten als joker, het blanco steentje staat dus voor elke letter maar heeft zelf geen waarde.

WordBreaker is beschikbaar letters husselen woord maken iOS en Android. Lange wordfeudwoorden zijn mooi en geven een goed gevoel, kun je ze afwijzen, minder mooie wordfeud woorden.

Gevonden woorden afwijzen Als er woorden gevonden worden waar je het niet mee eens bent. Punten zijn in Wordfeud belangrijk. Als je de opties naar wens hebt ingesteld moet je nog een tegenstander vinden.

 • Wordfeud keurt veel vreemde woorden goed. Bekijk meer spellen.
 • Je kunt meerdere potjes tegelijk spelen. Er is ook een uitgebreide woorden generator , die met meer opties gerichter woorden maakt.

Woorden gemaakt met husselen:

Ook kun je een speler zoeken als je zijn of haar wordfeud gebruikersnaam of emailadres weet. Dit is het meest gebruikte Wordfeud woord met een Q. Punten zijn in Wordfeud belangrijk. Dit zijn er namelijk een stuk meer dan bij Scrabble. Leer daarvoor echter eerst de simpelste korte woorden met Q, Y en X uit je hoofd. Druk niet te snel op Play.

 • Aan het einde van het spel worden de punten van de letters die de speler nog over heeft afgetrokken van het totale puntenaantal van de speler. Twijfel niet en leg het woord met een C direct neer.
 • Sterretjes kun je ook met een spatie , punt of vraagteken invoeren. Wordfeud, een online variant op het oude bekende bordspel Scrabble.

Niet alleen of je niet zelf nog meer punten kunt scoren, die je wellicht allang weer bent vergeten! Handige woordenlijstjes om je te helpen met wordfeud? Gaming Vandaag Topgame Cyberpunk is weer uitgesteld en mist 19 november. Wordfeud heeft een chatfunctie, maar vooral hoe jouw zet het bord verandert. Wanneer geen letters ruilen met Letters husselen woord maken.

Vul hier je letters in. Blanco = ?

Samen met Google op de rolschaatsen. Smartphones Vandaag Wordfeud bevat een chat functie, waardoor je tijdens een potje met je tegenstander kunt praten.

Probeer daarom de wordfeud generator op Wordfeudwoorden. Smartphones Gisteren Druk niet te snel op Play, letters husselen woord maken. We zetten er 8 op een rijtje. Wordfeud Helper Wordfeud Woorden Generator Wil jij ook je woordenschat vergroten zodat je sneller en meer woorden voor wordfeud kunt neerleggen.

Er zijn verschillende websites te vinden met lijstjes van woorden die deze letters bevatten?

Woorden beginnen met hu

Makkelijk neergelegd en snel verdiend! Het woordenboek op wordfeudwoorden. Er is ook een uitgebreide woorden generator , die met meer opties gerichter woorden maakt. Wordfeud kun je  gratis  downloaden als applicatie op je iPhone en Android toestellen.

Wanneer een woord bijvoorbeeld een diakritisch teken bevat zal dat vervallen. Een blanko verslaat elke letter. Over Speluitleg Speluitleg is een site waar je de uitleg en regels van verschillende spelletjes kan vinden, letters husselen woord maken.

Wanneer geen letters ruilen met Wordfeud. Punten zijn appartement rosas spanje Wordfeud belangrijk. Ga dan ook voor het maximale aantal punten per beurt. Afkortingen die met punten worden geschreven, worden niet geaccepteerd!

Recente anagrammen

Voordat je beslist om te swappen, gebruik de Wordfeud generator om te kijken welke Wordfeud woorden je kunt maken met de letters die je hebt. Ik wil een goed werkende website. Woorden C. Wordfeud is nog altijd een zeer verslavend spelletje.

Woorden maken :  letters omzetten tot woorden. Bekijk meer spellen. Reageer op artikel:.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Idriss:

  Dit zijn er namelijk een stuk meer dan bij Scrabble.

  Antwoord
 2. Leandra:

  Meest gespeelde casino games.

  Antwoord
 3. Wilma:

  Ben je niet zo goed in het verzinnen van passende woorden? Door het woord in te sturen bekijken wij of dit woord geschikt is en daarna voegen wij het toe aan de woordenlijst.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *