I heart makeup chocolate palette mint

Datum van publicatie: 05.03.2021

Ik was zelf erg tevreden over deze look en wil hem zeker nog vaker gaan dragen! Reviews Schrijf een review. Vandaag heb ik nog eens een leuke make-up review voor jullie.

Deze vind ik dan nog de mooiste van de verschillende opties in het palette, al hadden het er voor mij echt geen vier hoeven zijn. Artikel is prima. Ik hou echt van dit soort intense donkergroene tinten. Jouvence 19 oktober om De laatste kleur is een wat grotere pan aangezien Confession een matte highlighter is.

De kleur is amper zichtbaar op mijn arm maar kan je wel goed gebruiken in een ooglook. Bedankt tekst jubileum werk begon met Teadie ik als transitiekleur aanbracht in mijn arcadeboog?

Kijk dan hoe mooi. Ben benieuwd wat je er verder allemaal mee kunt maken. Swatches middelste rij v. Hij is goed gepigmenteerd en heel makkelijk om te vervagen.

Productspecificaties

Ik begin maar gelijk met de swatches van de eerste rij. Secret is opnieuw een bruine kleur maar ditmaal iets matter. Normaal houd ik dit soort doosjes altijd bij ter bescherming maar aangezien deze palettes van harde plastic zijn, heb ik dat bij de vorige twee ook niet gedaan.

Het palette bevat een mix van matte en glanzende tinten en de kleuren zijn neutraal tot warm. Hij is goed gepigmenteerd en heel makkelijk om te vervagen. De laatste kleur is een wat grotere pan aangezien Confession een matte highlighter is.

Julie x.

In mijn crease zelf. Er is nu bij Tambeauty weer een nieuwe gelanceerd. Pierre Ricaud. Disturbance is sowieso een eyecatcher! Nieuwere post Oudere post Homepage.

YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK

Ik begon met de kleur Poison Ivy op zowel mijn binnenste als mijn buitenste ooghoek als basis om nadien Commotion op het midden van mijn bewegend ooglid aan te brengen. Vandaag heb ik nog eens een leuke make-up review voor jullie. Dit is een onwijs mooie dupe van de Two Faced Chocolat Bar palette.

Ben benieuwd wat je er verder allemaal mee kunt maken. High Standards is opnieuw een kleur die naar het bruine neigt, al zie ik er ook wel wat ros goud in. Leuk dat het palette ook naar chocolade ruikt! Ik vind het een leuke palette of ik het zelf zou kopen denk ik niet albert heijn ede tweede pinksterdag zou veel kleuren niet gebruiken.

Disturbance is sowieso een eyecatcher. Vond je dit een nuttige review, i heart makeup chocolate palette mint.

Productdetails

Verkoop door Make-Up Musthaves 9. Wat heb je de kleuren goed beschreven, in eerste instantie dacht ik neeee Ik vind het een leuke palette of ik het zelf zou kopen denk ik niet want zou veel kleuren niet gebruiken.

Dit palette bevat kleuren die zeer goed bij de herfst passen dus het leek me het ideale moment om deze te reviewen.

Wow wat een heftige kleuren. Een paar dagen terug zag ik op social media een nieuw oogschaduw palette van I Heart Makeup die ik gewoon moest hebben. Michelle17 Den Haag 26 januari Ik raad dit product aan, i heart makeup chocolate palette mint.

Ben benieuwd wat je er verder allemaal mee kunt maken. Leuke kleuren zo bij elkaar. De laatste rij start met de kleur Awakenopnieuw een matte bruintint. Vandaag dit pallet binnen gekregen, en hij is echt super mooi :. Jouvence onlangs geplaatst… Makeup Revolution strobe highlighter - flash?

Productbeschrijving

Laura 18 oktober om Wat is ie mooi! Gebruikswijze en werking Geslacht Voor vrouwen Effect Glanzend.

Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan. Hij is goed gepigmenteerd en heel makkelijk om te vervagen. Productspecificaties Productspecificaties Met applicator Ja Kleur Multi Mint Aantal kleuren 16 Kleurcode Chocolate Mint Dermatologisch getest Dermatologisch getest Wanneer er dermatologisch getest op het etiket van een product staat dan heeft de fabrikant het product of de afzonderlijke ingredinten mogelijk door dermatologen op vrijwilligers laten testen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Julienne:

  Populair deze maand:. Die kleuren groen zijn heel gaaf.

  Antwoord
 2. Lida:

  Ik begin maar gelijk met de swatches van de eerste rij.

  Antwoord
 3. Oskar:

  De laatste kleur uit de rij is Poison Ivy , een matte groentint. Jouvence onlangs geplaatst… Makeup Revolution strobe highlighter — flash.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *