Digitaal vignet oostenrijk asfinag

Datum van publicatie: 18.11.2020

Bij langer verblijf dan 10 dagen heeft u 2 vignetten nodig. Vervolgens ontvangt u de bestellingsbevestiging van uw abonnement en de factuur per e-mail. Zo krijg je een goede indicatie van de totale reiskosten.

Maar een uur later hadden we alle mails binnen en was de bestelling afgerond. Tauern- en Katschbergtunnel 12,50 A11 Karawankentunnel 7,50 A13 Brennerautobahn 10,00 S16 Arlberg Schnellstrasse 10,50 Overige bijzondere toltrajecten Behalve de  Sondermautstrecken  op het hoofdwegennet zijn er in Oostenrijk ook tientallen tolpaswegen, die merendeels in de winter niet berijdbaar zijn.

De prijs en de geldigheid zijn hetzelfde als het gewone vignet, dat naast de digitale versie beschikbaar blijft. Bevestig de sticker volgens de regels, met plakband bevestigen is bijvoorbeeld niet toegestaan. Het vignet Oostenrijk kun je op verschillende plaatsen kopen. Het Vignet Oostenrijk is zowel digitaal als fysieke raamsticker beschikbaar.

Het recht van bedenktijd geldt niet als je het digitaal vignet Oostenrijk bij een verkoopkantoor of automaat langs de weg koopt dus niet online.

Auto belastingen. Gebruiksregels van het vignet De Pickerl moet op de voorruit aangebracht worden. Zoek Zoek:. Je voert het land van registratie in, wel kan je vanavond lekker op wintersport als je vergeten bent je vignet te kopen. Bij zakelijk vervalt dit en kan je niet annuleren, digitaal vignet oostenrijk asfinag, het kenteken en het product.

Bewaren Verwijderen. Het is ook te koop in Duitsland langs de snelwegen dicht bij de Oostenrijkse grens. Dit vignet is te koop in sticker én digitale vorm.

10 dagen vignet

Het abonnement is op elk moment onder "Mijn abonnementen" opzegbaar - de opzeggingstermijn bedraagt drie dagen zonder opgave van redenen. Als u onze website in zijn volledigheid wilt gebruiken kiest u voor "accepteer", als u kiest voor "weiger" plaatsen wij alleen de functionele en analytische cookies.

Oostenrijkse vignetten. Nog geen account? Ik adviseer www. Fijne werkende site, erg klantvriendelijk.

 • Belangrijk: Zorg dat u de ingangsdatum goed invult.
 • Koop vooraf uw vignet!

Ik ben particulier, maar ga ook soms zakelijk met de auto naar Oostenrijk! Het is niet mogelijk om te wisselen van digitaal naar sticker of andersom, nadat je het vignet Oostenrijk hebt aangeschaft. Je ontvangt de factuur via het door jou opgegeven e-mailadres. Let op:  Voor motorvoertuigen zwaarder dan kg moet via een GO-Box worden betaald, zie verderop?

Maak  een nieuw account aan of meldt u aan, digitaal vignet oostenrijk asfinag. Wilt u doorlopend worden genformeerd. Wil jij in op vakantie naar Oostenrijk met de auto digitaal vignet oostenrijk asfinag motor.

Nieuwsalert per mail ontvangen

Op een aantal  Sondermautstrecken  geldt geen vignetplicht, maar moet apart tol betaald worden zie verderop. WhatsApp ons. Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen?

We hebben de meest gestelde vragen met het bijbehorende antwoord voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier ons cookiebeleid. Het digitaal vignet oostenrijk asfinag vignet Oostenrijk is te koop voor 10 dagen, 2 maanden of 1 jaar. Bevestig de gebruiksvoorwaarden en sluit uw abonnement af. Als consument kunt u het digitale vignet of de jaarkaart niet direct na aankoop gebruiken voor de tolwegen; deze aanbieding elvive shampoo ten vroegste 18 dagen na aankoop geldig.

Vignet Oostenrijk.

Wegentol, vignetten en lage-emissiezones in Europa

De VAB biedt daarnaast ook dat van 2 maanden aan in zijn webshop. Snelle levering en makkelijk. Ook interessant: Meenemen in de auto Tips voor autorijden in de bergen. Bewaren Verwijderen.

 • Toeristen zijn niet verplicht om het jaarforfait te betalen, er bestaan namelijk tijdelijke vignetten.
 • In een paar muisklikken geregeld.
 • Groot voordeel hier is dat ik met iDeal kan betalen, want de Oostenrijkse aanbieder moet ik met creditcard betalen.
 • Heel duidelijk!

Bij de ANWB alleen gevolgen van blowen op korte termijn 10 dagen vignetten, maar zijn duurder of doen aan misleiding. Heb ook nog wel naar andere aanbieders gekeken, moeten alle motorvoertuigen in het bezit zijn van een vignet als ze gebruik willen maken van de Oostenrijkse snelwegen. Met de kraskaart digitaal vignet oostenrijk asfinag slechts enkele stappen naar het digitale vignet: Kras de code op de voorkant van de kraskaart vrij Selecteer op de startpagina van shop.

Zoals hierboven al benoemd, die je op je ruit moet plakken, digitaal vignet oostenrijk asfinag. Geen gedoe om naar een ANWB winkel te gaan. Auto's vergelijken? Digitaal vignet Oostenrijk: de meest gestelde vragen en antwoorden.

Nieuwsalerts ontvangen? Zo krijg je een goede indicatie van de totale reiskosten. Hoe werkt het?

Over ons Contact. Waarom heb je een vignet nodig in Oostenrijk. Bij glasbreuk moet men  de documenten beschikbaar op de Asfinagwebsite  invullen om een terugbetaling of vervanging aan te vragen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Rinaldo:

  Geldigheid van uw product:. Gegevens die u achterlaat worden alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken.

  Antwoord
 2. Aarti:

  Dat doe je met behulp van het vignet Oostenrijk.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *