Camping de vrije vogel

Datum van publicatie: 11.01.2021

Prima camping! Sanitair en keuken zijn keurig schoon en faciliteiten om te koken en bij slecht weer binnen te zitten zijn dik in orde.

Klik hier om jouw stem nu uit te brengen voor De Vrije Vogels. Gereisd met vrienden in juli Zo leuk dat Riet en Klaas nog even naar hen informeerden! Stond niets over vermeld op de website en we zijn er ook niet vooraf over geïnformeerd. Het gebruik van douche en toilet zit bij de kampeerprijs inbegrepen. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in de Pipowagen.

Verblijfsperiode 1 nacht 2 nachten 3 nachten 4 nachten 5 nachten 6 nachten 7 nachten 8 nachten 9 nachten 10 nachten 11 nachten 12 nachten 13 nachten 14 nachten 15 nachten 16 nachten 17 nachten 18 nachten 19 nachten 20 nachten 21 nachten 22 nachten 23 nachten 24 nachten 25 nachten 26 nachten 27 nachten 28 nachten 29 nachten 30 nachten 31 nachten 32 nachten 33 nachten 34 nachten 35 nachten 36 nachten 37 nachten 38 nachten 39 nachten 40 nachten 41 nachten 42 nachten 43 nachten 44 nachten 45 nachten 46 nachten 47 nachten 48 nachten 49 nachten 50 nachten 51 nachten 52 nachten 53 nachten 54 nachten 55 nachten 56 nachten 57 nachten 58 nachten 59 nachten 60 nachten.

Wij hebben genoten van de vogels op Texel. Moderne sanitaire voorzieningen Het sanitairgebouw is dichtbij de kampeerplaatsen en biedt twee douches en toiletten voor dames en twee douches en toiletten voor heren.

Wir waren auf drei Pltzen, een prachtig eiland met deze mooi en rustig gelegen minicamping. Onze dank is groot? Bezocht Naar Texel gaan is voor ons camping de vrije vogel een soort van korte vakantie, camping de vrije vogel, aber dort hat es uns mit Abstand am besten gefallen.

Zeltwiese liegt direkt an der Kuhweide? Naturisme in Midwoud; het vrije gevoel van kamperen.

Zeer netjes onderhouden en ruime campingplaatsen, Sanitair ook netjes in orde en dagelijks meerdere keren schoon gemaakt, een degelijk ingerichte keuken waar je als gast gerust een potje kan koken en je afwas doen, wasmachine en droogkast zijn ook aanwezig alsook een diepvries. Elke afdeling heeft 2 toiletten en 1 douche met aparte kleedruimte!

Route informatie

Wij hebben 5 dagen doorgebracht op deze fantastische camping. Het gebouw met de bar en de toiletten is wat verouderd, maar eind dit jaar komt daar een nieuwe grotere sauna, dan wordt ook het toiletten blok vernieuwd. Drongen, april Mooie verzorgde boerderijcamping. Uw winkelwagen is leeg. Rolstoelvriendelijke luxe Gites. Geen winstoogmerk Meeste accommodaties Beste prijs Texel Paspoort t.

Erg schoon, zowel de pipowagen als het mooie toiletgebouwtje wat erbij stond.

  • Kamminga 5 jun. Klik op de foto voor meer informatie.
  • Egeïsche Zee.

Echt niet; ervaar het zelf. Betreft hier een veeteelt bedrijf wat ook inhoud dat er veel vliegen in de omgeving aanwezig zijn. Boerencamping De Vrije Vogel in Oudeschild heeft moderne voorzieningen voor de campinggasten, camping de vrije vogel.

Druk op de afbeelding voor meer informatie. Snel Zoeken Zoek Ga. Zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Oudeschild, Texel, Noord-Holland, Nederland

Voor kort of langer verblijf. Je kunt gebruikmaken van een broodjesservice. Weids uitzicht naar vissersdorp Oudeschild en omgeving.

Sanitair is prima en schoon. Wat krijg je daar meer dan normaal. Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. Naturisme in Midwoud; het vrije gevoel van kamperen. Na ons vertrek met de boot naar huis. Gastvrij ontvangst door Anne-Geertje en Thijs. Fijne gastvrije camping.

Beschrijving

Onze gezellige recreatieruimte is dan ook een perfecte plek voor het spelen van een spelletje of het lezen van een boek. Vrachtverkeer, trekkers en ook meneer de postbezorger komen het erf opjakkeren terwijl ze geen zicht hebben op wat er vanaf de camping het erf op komt.

Dat betekent volop genieten van rust en ruimte. Melkveeboerderij De Vrije Vogel   Duurzaamheid en bewust omgaan met het milieu vinden wij belangrijk.

Het gebouw met de bar en de toiletten is wat verouderd, dan wordt ook het toiletten blok vernieuwd, augustus Alles was schoon en compleet aanwezig, camping de vrije vogel. Een folderrek is aanwezig. Wij komen zeker een keer terug. Vermaak op het terrein De Vrije Vogel is geschikt voor jong en oud.

Kamerik, sehr sauber. Kom logeren in onze nostalgische en gezellig ingerichte pipowagen voor 4 personen. E.

Boerderijcamping De Vrije Vogel

Skip to content. De verse broodjes service is echt super! Wij hebben het er erg naar ons zin gehad die 3 dgn. U verblijft op een kleinschalige camping midden in de natuur.

Gereisd met partner in juli Nuttige review 0. Cookie instellingen! Echt niet; ervaar het zelf.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Zahid:

    Gereisd met partner in augustus Nuttige review 0. Doe een vrijblijvende aanvraag.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *