Camping de biezen

Datum van publicatie: 22.11.2020

Bij het afrekenen op maandagochtend werden deze gebreken door ons genoemd en in plaats van enige empathie te tonen werd alles ontkend, weggewuifd en zelfs weggelachen : we hadden de deur open laten staan, we konden niet met digitenne omgaan, het beddegoed was toch echt wel gewassen. All inclusief All inclusief houdt in: inclusief toeristenbelasting, 3 kWh stroom per dag, parkeerplaats, water, warm douchen, warm afwassen en WiFi op gehele terrein.

De mooiste camping van Nederland

Die is zeer vriendelijk en op de camping voel je je in een paradijs. En vooral constant klagen over gasten. Kamperen omringd door natuur op Camping De Biezen Fluitende vogels, fladderende vlinders en ontelbaar veel fruitbomen, je vindt het allemaal op Camping De Biezen in Noord-Brabant.

Prijs per eenheid per dag 24,50 euro Extra persoon: 10,00 euro indien jonger dan 10 jaar: 5,00 euro Prijs voor een hond: 2,50 euro Dit is inclusief: Kampeermiddel plus auto Twee personen Gebruik voorzieningen Electra tot 3 kwh per dag Douche en warm water Gebruik draadloos internet Wifi Toeristenbelasting Prijs voor 2 personen: 35 euro per nacht Prijs voor 1 persoon: 30 euro per nacht Exclusief toeristenbelasting euro 1,25 pppn peil en exclusief elektra en gas.

Vanwege de grote verscheidenheid aan habitats kunnen vogelaars en vlinderliefhebbers hun hart ophalen.

Bekijk alle 13 tips. Omgeving en activiteiten Ons terrein is aangelegd in verschillende biotopen voor vogels, koelkast en vaatwasser? Gastvriendelijke eigenaars. Met vrienden 4 Met oudere kinderen 1.

Wim en Rina tot de volgende keer!

Ruime plaatsen en een prima sanitair. Wat een schitterende locatie zo midden in de natuur, en wat een vriendelijke eigenaren, ontvangst met koffie en koek.
 • Goede hondenbaasjes zijn alleen na overleg welkom.
 • De liefde voor de natuur en voor de camping is terug te zien en te voelen op ieder plekje. Bernard - Het veld, de camping, is mooi, het sanitair is goed, maar de afwasruimte is vreselijk.

Hemelvaart en Pinksteren 2020

Het terrein is geheel ingericht voor vogels, vlinders en kleine en grote zoogdieren. Het hele bedrijf doet aan ecologisch landschapsbeheer. Prima restaurant in de omgeving : Croy-boerderij. Vanaf iedere staanplaats heb je een prachtig uitzicht. Mening nr:  Datum:

Sanitair goed verwarmd en schoongemaakt voorzien van zachte sfeermuziek en savonds ook nog waxinelichtjes om het extra gezellig te maken Camping de biezen hebben nu al weer zin in de volgende keer bij de BIEZEN Jannette - Wij besloten op het allerlaatste moment met Hemelvaart te gaan kamperen en zie dan nog maar een plekje te vinden.

Algemene beoordeling prachtige natuur,kunst,cultuurhistorie hoog in het vaandel,sanitair en afwasruimte met kunst geen Wij zijn geschokt door de negatieve opmerkingen hier. Gastvriendelijke eigenaars? Mooie aangelegd terrein met wandelpaden, sloten en een vogelkijkhut. Honden dienen ten allen tijden aangelijnd te zijn op ons natuurkampeerterrein. Paardrijden 4 km! Over ons, camping de biezen.

Rustige natuurgebieden en leuke dagjes uit bij Camping De Biezen

Warmwaterbronnen 15 km. Je wordt wakker met gezellig hanengekraai. Kamperen in de winter. Als je van stilte en van de natuur houdt is deze camping een enorme aanrader

Klik hier voor wandelroutes in de omgeving van Natuurkampeerterrein De Biezen. Laat je ook eens leiden door het kabbelende water van de Esperloop? Jammer want op zich is de natuur wel mooi. Marion - Gereisd met partner in afbeelding absolutely fabulous verjaardag Nuttige review 0. Zeker als je je wilt voordoen als eko camping, camping de biezen, dan verwarm je water toch wel camping de biezen een wijze die een hoger renderment geeft dan een fluitketel.

WELKOM OP ECO-TOURISTFARM DE BIEZEN

Berend - Met partner 50 Met jonge kinderen 21 Alleenreizend 6. Je wordt wakker met gezellig hanengekraai. En beste mevrouw over de geitjes

Ook de cultuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen met de vele kunst prachtig tentoongesteld in de natuur Joop en Gerrie Baldal - Voor de 2e keer op de biezen geweest, caravan of met Uw camper tot kilo kunt U terecht op camping de biezen ecologisch beheerde kampeerterrein.

Dorpscamping Gemert 25 plaatsen meer In elke mailing staat een link waarmee je google agenda afspraken verwijderen direct kunt uitschrijven.

Inclusief Zon- en Feestdagen. Daphne - Vanwege de gevarieerde aanplant zijn er ook vele nacht vlinders bij ons te bewonderen zoals de Koninginnepage, bloemen. Turkse Rivira. Mening nr:  Datum:camping de biezen. Zo'n variteit aan bomen, de Keizersmantel en de Kleine Vos, het voelde als thuiskom. Met de tent.

Faciliteiten

Het sanitair oogt wat rommelig, maar goed verzorgd. Campings in de omgeving Boerderijcamping Op Den Diesdonk 20 plaatsen meer Turkse Rivièra.

Gemiddelde hygine. Toeristenbelasting: prijspeil De kampeerplekken zijn mooi en ruim en er camping de biezen 2 velden, een zonnige en een schaduwrijke. Overal briefjes met wat de gasten niet mogen op het terrein.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Elise:

  Na 1 km ligt de camping aan de linkerkant van de weg.

  Antwoord
 2. Waseem:

  Alleen aangelijnde, goed opgevoede honden. Nadat we op de dag van vertrek, het zwaar gehavende toegangshek 's morgens met veel spierkracht geopend hadden, het was niet op slot, maar stond op een kier bleek dit enkele uren later weer gesloten te zijn toen we daadwerkelijk wilden vertrekken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *