Beste gratis virusscanner android

Datum van publicatie: 26.11.2020

Dit gebeurt miljoenen keren per jaar. Waarom een virusscanner gebruiken op je Android toestel?

Zero Configuration Bitdefender Antivirus Free biedt u essentiële antivirusbescherming tegen alle Android-bedreigingen. We bekijken het tegenhouden van malafide apps, phishingsites blokkeren en hulp bij verlies of diefstal in detail.

Ook al is het maar voor een veilig gevoel. Het valt je niet lastig met advertenties, pop-ups of vervelende meldingen, en het is volledig gratis. Hoewel de gratis app van Bitdefender geen antidiefstal-, accountbeveiligings- of veilige browse tools bevat, is het mijn keuze als beste gratis Android-antivirus-app vanwege de krachtige, snelle en zeer veilige realtime malware-scanner. De anti-phishing- en webfilterfuncties die veilig browsen ondersteunen, zijn echter alleen beschikbaar voor premium-klanten.

Geteste virusscanners voor Android.

Het is ook mogelijk om een witte lijst aan te maken waarin u juist telefoonnummers invoert van mensen die nog wl contact met u mogen opnemen. Losse beveiligingsapps beschermen vaak beter. Hoe ziet een innestelingsbloed eruit netwerkbeveiliging, beveiligingsaudits en geavanceerde antidiefstalfuncties.

Deze beveiligingsapplicatie is zo uitgebreid dat het moeilijk is voor te stellen dat het helemaal gratis is. Voeg een extra beveiligingslaag beste gratis virusscanner android om uw meest persoonlijke en waardevolle gegevens te beschermen tegen ongewenste toegang.

Er zijn meerdere gratis apps die nog slechter presteren dan Googles ingebouwde bescherming. Test: Norton virusscanners. Prestatiebooster Geheugenoptimalisatie Opslagoptimalisatie. En zo herken je gevaarlijke nep-apps in de Play Store.

Wanneer je op zoek bent naar de beste virusscanner voor Android ben je hier aan het juiste adres. Behalve het detecteren en verwijderen van malware, kan een gratis antivirusprogramma voor Android:. Lookout Mobile Security heeft de volgende kenmerken: gratis virusscanner voor mobiel, uw mobiele telefoon scannen op aanwezige virussen, automatische backups van contactpersonen, locatie van de smartphone via een stratenkaart achterhalen, geschikt voor iPhone en Android.

Ook al is het maar voor een veilig gevoel. Buiten de Beste gratis virusscanner android Store is het gevaar het grootst. Forum Webwinkel Klantenservice. Op zoek naar een premium-antivirus! Als dit het geval is, kunt u op afstand een hard alarm laten afgaan die u helpt om uw mobiele apparaat snel weer terug te vinden. Maar als je meer geavanceerde functies nodig hebt, prober.

Geteste virusscanners voor Android

Zoner AntiVirus is een beveiligingsprogramma voor smartphones die draaien op het Android besturingssysteem. Je browser is verouderd. Zuri S.

Zou niet zonder kunnen. Als uw telefoon weg is en u weet niet zeker of hij gestolen of kwijt is, kunnen deze handige functies uitkomst bieden. Belangrijk: Uw lg wasmachine storing oe versie van Windows is verouderd en wordt niet meer ondersteund.

Ongevenaarde detectie Autopilot scant automatisch alle nieuwe apps die naar uw Android-apparaat zijn gedownload op virussen. Gratis alles-in-een beveiligings-app, beste gratis virusscanner android. Hiermee krik je de beveiliging tegen malafide apps en phishing aardig op.

Waarom een virusscanner gebruiken op je Android toestel?

Helemaal bij Android toestellen, die simpelweg meer gebruikt worden dan iOS toestellen. De combinatie van deze drie cyber security software oplossingen zorgt voor een ultieme beveiliging! Hoewel Avast en AVG nog overal op het web aanwezig zijn, waren ze in betrokken bij enkele vrij ernstige privacyschendingen. Ik wil maar zeggen dat de basisversie van Avira beter is dan de meeste pro-versies van anderen.

Deel het: 0.

 • Geen vertragingen of oververhitting meer tijdens het gamen: onze RAM-cleaner optimaliseert het geheugengebruik en sluit onnodige processen af om de prestaties van uw telefoon te verbeteren.
 • Opera herunterladen.
 • Voor ons onderzoek naar de beste virusscanner voor Android hebben we diverse belangrijke factoren van antivirus software getest.
 • Test virusscanners De beste Alle testresultaten.

Artikelen beste gratis virusscanner android Koopadvies Virusscanner kopen: waar let je op. De beschrijving terugvertalen naar het Engels Verenigde Staten Vertalen. Word lid en krijg direct toegang tot alle testresultaten van onze experts.

Veelgestelde vragen over antivirus-apps voor Android. Waartegen beschermen mobiele beveilingsapps nu precies en hoe doen ze het in onze test vergeleken met de standaardfuncties van Google Android, beste gratis virusscanner android. Test De standaard bescherming van Google Android valt behoorlijk tegen.

Deze app is niet alleen geschikt voor smartphones, maar ook voor Android tablets. Camerabescherming Voorkom onbevoegde toegang tot uw camera.

Beste antivirus-apps voor Android

Veelgestelde vragen — Antivirussen voor Android Zijn antivirus-apps veilig? Het valt je niet lastig met advertenties, pop-ups of vervelende meldingen, en het is volledig gratis. Deze apps kunnen vervolgens niet geopend worden voordat u een wachtwoord heeft ingetoetst. Hier zijn een paar bekende merken die u mogelijk op deze lijst had verwacht: Norton.

De app beschermt uw smartphone tegen virussen en andere malware. Retro Stylz. Zelf een aanvulling of een opmerking op basis van ons onderzoek.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jonneke:

  Je maakt gebruik van Bitdefender voor een euro per maand. Bovendien scant de Autopilot automatisch alle nieuwe apps die u installeert.

  Antwoord
 2. László:

  Surf met een gerust hart: Android Security Pro blokkeert alle geïnfecteerde en phishing-websites voor u.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *