Asblond haar warmer maken

Datum van publicatie: 20.11.2020

Kan ik hiervoor een toner gebruiken dat deze kleur wegneemt zodat ik daarna de juiste kleur er kan opzetten? Zilvershampoo is niet per definitie slecht of schadelijk.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Mvg, Daantje Reageren. Je kunt evt. Registreer je gratis! Alleen ik vind mijn eigen haarkleur wel erg mooi en wil die zo houden. Meest gezocht Shampoo Styling Haarkleuring.

Ik ben nu weer 3 maanden verder en wil het opnieuw blonderen. Ga niet te lang door anders krijg je weer een oranje gloed in je haar. Zorg er ook voor dat je met de blondeer al de juiste kleurhoogte hebt dan kun je de 11A colorance met een laag percentage gebruiken 1. Nogmaals bedankt.

Schwarkopf Boncure zilver color shampoo is ook lekker maar geeft dus ookweer iets asblond haar warmer maken dekking dan Tressa. Super goede kleur alleen loopt het snel terug en dan wordt het rossig, asblond haar warmer maken.

Ik heb een tijdje asblond Gehad waar ik heel blij mee was …. Dat wil zeggen: je brengt een conditioner aan op het haar.

Wat is een toner?

Wanneer je er niet zeker van bent, kun je altijd gebruik maken van gekleurde stukken stof die je langs het gezicht houdt. Nu wil ik het nog iets assiger met meer glans hebben. Wat moet ik weten voordat ik een haartoner gebruik? Het liefst ga ik terug naar mijn natuurlijke haarkleur, dat heb ik ook laten doen bij de kapper aan het begin van de zomer, helaas werd mijn haar wel donkerblond maar met een sterk oranje gloed. Toners zijn zogenoemde spoelingen en lopen nou eenmaal erg snel terug.

Dank je wel Reageren. Ik kan niet oordelen in hoeveel geel pigment er nog inzit maar het blijft altijd moeilijk.

 • Il heb blijkbaar veel rood pigment in mijn haar een vriendin zei me dat ik er asblond moet overzetten Reageren.
 • Heb je nog vragen, ideeën en tips over haartoners? Ik heb van nature rood haar, dit voorjaar werd het ineens heel licht van kleur met een gelige gloed.

Hi Romy, Bedankt voor je vraag. Heeft u deze mogen ontvangen? Doe voornamelijk uitgroeit en bijna nooit de lengtes. Maar laat je haar met rust. Dus inderdaad 2 cm blauw toevoegen.

Staat asblond haar mij?

F eomelanine bepaalt hoe rood of geel je haar wordt als je het laat blonderen. Dit is de professionele versie van de zilvershampoo van Schwarzkopf wekt dubbel zo goed als de supermarkt versie. Groet, Charlene van Haarshop. Mijn eigen haarkleur is donkerbruin en heeft een hele warme ondertoon.

Bel voor een gratis ultieme herstelkuur behandeling samsung a8 coolblue. Beste Sanne Je kunt onderling wisselen. Toggle navigation. Ze hebben me ook de raad gegeven om mijn haar laten te knippen om zo het afbreken van mijn haar te verminderen,kan da kloppen dat het daaraan ligt.

Zou jij mij een advies kunnen geven wat ik het best kan gebruiken om mijn asblonde haar echt mooi as te houden, asblond haar warmer maken.

Wil je een persoonlijk advies over welke haartoner voor jou geschikt is?

Het gaat dan echt om een andere nuance. Dit laatste kan je oplossen door de zilvershampoo te mengen met een gewone shampoo en niet te lang laten inwerken.

Grijs haar vanzelf weer blond na 2 à 3 weken zeker als je geen zilvershampoo gebruikt!

 • Ik heb mijn haar 3 jaar geleden zwart gehad en heb er al blonde highlights 1 jaar geleden en 1 blonderende ontkleuring 2 week geleden in gehad.
 • Nu is het een hele mooie as blond kleur geworden.
 • Reply Feb 09,
 • Hi Ina en Miranda, Hieronder vinden jullie per persoon het advies van mijn collega's!

Page content Interessant. Hallo Peggy, Bedankt voor je vraag. Ik gebruik geregeld een zilvershampoo en -conditioner om mijn haar koel van kleur te houden. Nog 1 keer anti huisstofmijt hoeslaken gegaan, asblond haar warmer maken, weer een foto meegenomen wat ik de eerste 2x ook heb gedaan. Een paar andere favorieten zijn: Tressa watercolors violet wash moeilijk te krijgen maar super verzorging.

Hoi Wanda, waarschijnlijk heb je de kleurmegsel niet genoeg gemengd. Ik heb nog een vraagje September Of toch altijd verdunnen.

Reply Sep 09, Hoi D, Bedankt voor je reactie. Ook wanneer het haar chemisch behandeld is door middel van ontkleuren of permanenten zal de kleur sneller loslaten.

Hebben jullie deze in het assortiment. Graag uw vakkundig advies… Reageren? Recente Berichten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Evalien:

  Vind je dit een goede verzorgende shampoo?

  Antwoord
 2. Randall:

  Alvast bedankt voor uw reactie. Ik heb al een keer Loreal creme casting gebruikt en die had wel een klein beetje resultaat maar niet voldoende en dat was er weer heel snel uit.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *