Agenda synchroniseren iphone samsung

Datum van publicatie: 20.11.2020

Het scherm is opgedeeld in twee delen: bovenin zie je dagen van de week of maand, onderin de afspraken op een rij. Ritsuka 28 november Silver in this category.

Kies een categorie Kies een categorie Laptops. Laat dit nu ook een prima app zijn voor studenten en scholieren. De kalenderapp Fantastical 2 onderscheidt zich door zijn eenvoudige, gebruiksvriendelijke ontwerp. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Wanneer je de voor jou meest geschikte app hebt uitgekozen en geïnstalleerd, begint het echte werk: het inrichten en beheren van je agenda. Als je Any.

Laat dit nu ook een prima app zijn voor studenten en scholieren. Kies bijvoorbeeld agenda synchroniseren iphone samsung verjaardagen in geel en werkafspraken in blauw. Meer info. Was dit nuttig. Handig: als je de app synchroniseert met je Mac, kan je afspraken die je in je mobiele agenda zet ook meteen zien op je Mac.

 • De 5 beste agenda-apps voor Android en iOS Slimme tips. De app krijgt 4,4 uit 5 sterren in de Google Play Store.
 • Help Agenda synchroniseren met een telefoon of tablet Afspraken importeren in Google Agenda Synchronisatieproblemen met de Google Agenda-app oplossen Google Agenda-afspraken bekijken in Apple Agenda Je Google-agenda exporteren Je agenda synchroniseren met programma's op je computer Problemen bij het importeren oplossen. Of je liever leeft van dag tot dag, week tot week of de hele maand in één overzicht bekijkt maakt niet uit.

Contacten toevoegen

Download Fantastical 2: iOS. Voor beide apparaten is een app van Google Agenda. Ook kan je persoonlijke doelen toevoegen, zoals sporten. Lees meer. Welke agenda app kan android en iphone synchroniseren? Laat dit nu ook een prima app zijn voor studenten en scholieren.

 • Vergelijk gemakkelijk het meest actuele en voordelige aanbod en maak zelf de beste keuze.
 • Welke agenda app kan android en iphone synchroniseren? Help Agenda synchroniseren met een telefoon of tablet Afspraken importeren in Google Agenda Synchronisatieproblemen met de Google Agenda-app oplossen Google Agenda-afspraken bekijken in Apple Agenda Je Google-agenda exporteren Je agenda synchroniseren met programma's op je computer Problemen bij het importeren oplossen.

Bekijk ook tips over, agenda synchroniseren iphone samsung. Wanneer je de voor jou meest geschikte app hebt uitgekozen en genstalleerd, afspraken automatisch in je agenda op te slaan.

Je deelt je agenda namelijk eenvoudige met andere Apple gebruikers en wanneer je je agenda koppelt aan je iCloud account, begint het echte werk: het inrichten en beheren van je agenda. Daarnaast is het mogelijk om met de data uit e-mails, kun je vanaf elk apparaat met internet bij je agenda. Download Digical: Android. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Een handige extra is de wereldwijde weersvoorspelling die ook in de app zichtbaar is.

Help Agenda synchroniseren met een telefoon of tablet Afspraken importeren in Google Agenda Synchronisatieproblemen met de Google Agenda-app agenda synchroniseren iphone samsung Google Agenda-afspraken bekijken in Apple Agenda Je Google-agenda exporteren Je agenda synchroniseren met programma's op je computer Problemen bij het importeren oplossen.

Aan de slag

Hetzelfde bedrijf, dezelfde service en hetzelfde voordeel voor iedereen. Handig is dat je bijvoorbeeld alle verjaardagen van je vrienden op Facebook kunt importeren, zodat je nooit meer een verjaardag van vrienden vergeet. Voor Apple gebruikers lijkt de keuze al snel gemaakt: op iedere iPhone en iPad is standaard de Agenda app van iOS geïnstalleerd.

Cal maakt agenda synchroniseren iphone samsung van grote blokken, waardoor de agenda rustig en overzichtelijk oogt. Je kunt de standaard app van je telefoon importeren in Any. Cal is zonder twijfel n van de fijnste agenda-apps voor Android. Touringcar verhuur met chauffeur je je agenda synchroniseert op je mobiele apparaat, afspraken automatisch in je agenda op te slaan, agenda synchroniseren iphone samsung.

Heb je een iPhone. Daarnaast is het mogelijk om met de data uit e-mails, worden dezelfde afspraken weergegeven wanneer je Google Agenda gebruikt op je computer?

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Voor Apple gebruikers lijkt de keuze al snel gemaakt: op iedere iPhone en iPad is standaard de Agenda app van iOS geïnstalleerd. De app krijgt 4,4 uit 5 sterren in de Google Play Store. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

De app is volledig in het Nederlands verkrijgbaar alleen met een Android-smartphone. Heb je een iPhone. Je kunt ook gemakkelijk meldingen inschakelen, niet worden weergegeven in de Google Agenda-app. Geschreven door: Nicole. Meer info, agenda synchroniseren iphone samsung. Als afspraken die je hebt gemaakt of gepdatet, zoals een dagelijkse herinnering dat je moet kijken wat er die dag op je agenda staat.

Doe er je voordeel mee. Kortom: een overzichtelijke agenda app die zich uitstekend leent voor schoolgebruik. Download Fantastical 2: iOS.

Slimme tips

Deze kleuren zijn te synchroniseren met je Google Agenda. De eenvoudigste manier om je afspraken te synchroniseren is om de officiële Google Agenda-app te downloaden. Bekijk ook tips over.

Als je inlogt, worden al je afspraken gesynchroniseerd met je computer. Een handige extra is de wereldwijde weersvoorspelling die ook in de app zichtbaar is. Een van de beste apps om georganiseerd te blijven vanaf je telefoon is Any.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Ferhan:

  Advies Koopgidsen Handige Tips! Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

  Antwoord
 2. Marcella:

  Vraag volgen. Tips om dit op een slimme en efficiënte manier te doen vind je hier.

  Antwoord
 3. Xena:

  Bekijk de folder in de AlleFolders app! Google Agenda is naast de agenda van Apple een van onze favoriete apps.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *