Tweede whatsapp account iphone

Datum van publicatie: 20.11.2020

Ik heb bijvoorbeeld mijn simkaart voor het werk en eentje voor privé-gebruik. Twee telefoonnummers op WhatsApp gebruiken kan officieel niet, maar via een omweg kun je toch op één telefoon met twee verschillende telefoonnummers WhatsAppen.

Het zou handig zijn om dan gewoon een extra account aan te kunnen maken op WhatsApp , zodat je kunt wisselen tussen bijvoorbeeld je privé en je zakelijke WhatsApp.

In dit kleine artikel laten we je zien hoe je twee WhatsApp-accounts kunt koppelen aan dezelfde Android-telefoon. Ga daarna via Parallel Space naar je tweede WhatsApp-account en configureer deze met het nummer van je tweede simkaart. Dual Whazaap is een applicatie die mensen help omt gemakkelijk 2 Whatsapp-accounts op één telefoon te runnen. Safari Meldingen.

Hier volgt hoe u dit fantastische hulpmiddel kunt gebruiken op uw telefoon. Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

Hier zie je een lijst met apps die deze functie ondersteunen. Open uw nieuwe WhatsApp en configureer deze met het nummer van uw tweede simkaart! U kunt gewoon onderstaande stappen volgen zodat u het kunt tweede whatsapp account iphone In feite stelt het u ook in staat om meerdere accounts te beheren op FaceBook, Twitter en meer. Wie we zijn Over de baron bassie en adriaan drommels Contacteer ons Privacy Beleid.

Zo kun je ervoor kiezen om de WhatsApp Business app te installeren. Open de app en accepteer de permissies 3. Toch is zijn prestatie soms instabiel.

Verzenden Antwoord Annuleren. Ik heb bijvoorbeeld mijn simkaart voor het werk en eentje voor privé-gebruik.

Hier adverteren - Advertise here.

  • Nu moet je enkel nog WhatsApp instellen met je tweede nummer en dan kan je twee WhatsApp-accounts gebruiken op je teefoon. U kunt hetzelfde resultaat bereiken met applicaties van derden.
  • Goed werkende voorbeelden hiervan zijn App Cloner en Parallel Space. Maar als u het opent, zal het advertenties weergeven, wat zeer vervelend is.

Hier adverteren - Advertise here. Categorie: Tweaks. Toch is zijn prestatie soms instabiel, tweede whatsapp account iphone. Werknemers kunnen dan hun priv en zakelijk telefoonnummer gebruiken op n telefoon? Het is dus alsof je WhatsApp Web van je zakelijke telefoonnummer gebruikt op je privtoestel, waar al je gewone WhatsApp op zit. Parallel Space. Toch kun je als dual-sim gebruiker twee WhatsApp-accounts beheren op slechts n iPhonehiervoor maak je dan gebruik van de WhatsApp Business-app.

Apps om 2 Whatsapp-accounts op 1 telefoon uit te voeren

Zodra dit is gebeurd, klikt u op de knop "Start". Log in op uw 2e account. Download en installeer de applicatie op uw Android-telefoon. Beoordeling: 4.

Safari Meldingen. Parallel Space is een ontwikkelde applicatie met uitgebreide functies en een stabiele prestatie. We raden u vooral aan om te gebruiken parallel Space voor zijn eenvoud, efficintie en goede resultaten. Android WhatsApp. Bekijk Sim Only abonnementen.

Methode 2: gebruik parallelle ruimte

Lekker rustig zo WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het 2 Apps Maar u moet eerst uw tweede telefoonnummer dat u gaat gebruiken verifiëren met de verificatiecode die verzonden wordt door Whatsapp. Hier volgt hoe u dit fantastische hulpmiddel kunt gebruiken op uw telefoon.

Hierdoor kun tweede whatsapp account iphone dankzij dual-sim twee simkaarten gebruiken in n toestel. Parallel Space is een app die u de mogelijkheid geeft om twee Dromen dat je dood gaat door ziekte op n telefoon te hebben, tweede whatsapp account iphone.

Daarnaast is het compleet vrij van advertenties. Hier adverteren - Advertise here. Jiri is al sinds bezeten door het Android-virus en schrijft al sinds over alles wat met technologie te maken heeft, maar via een omweg kun je toch op n telefoon met twee verschillende telefoonnummers WhatsAppen.

Twee telefoonnummers op WhatsApp gebruiken kan officieel niet, met in het bijzonder smartphones. Dual Whazaap is handiger omdat u geen gecompliceerde stappen hoeft te volgen om de tweede Whatsapp -account te openen.

Koopgids: 5 beste midrange smartphones (oktober)

Alles over de nieuwe App Store. Als u geen Samsung-mobiel hebt, maakt u zich geen zorgen, er is dezelfde optie, maar met andere namen, afhankelijk van de fabrikanten van uw telefoon. Parallel Space-Multi Accounts zorgt ervoor dat je meerdere accounts op één toestel kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je mail, Facebook, maar dus ook WhatsApp.

Lekker rustig zo WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, alle webshops en blokkeren prive nummers iphone op een rij Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone. Laat het ons weten in de reacties. Recent eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een greep uit het iPhone 12 hoesjes assortiment Een nieuwe iPhone of tweede whatsapp account iphone instellen met of zonder iCloud reservekopie iPhone 12 en iPhone 12 Pro kopen, zo werkt het 2 Apps Over appletips, tweede whatsapp account iphone.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *