Temperatuur mallorca mei 2020

Datum van publicatie: 12.01.2021

Tijdsverschil Mallorca Op Mallorca is het nu uur 's morgens op zaterdag 24 oktober Aan het begin van het hoogseizoen gaat de maximum temperatuur overdag in de maand juni richting de 27°C.

De gemiddelde temperatuur stijgt overdag tot 17°C in maart. In Mei kunt u verwachten grote zichtbaarheid over Min Temp. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. Klimaat Mallorca januari Gemiddeld is het maximaal 14°C in januari op Mallorca en minimaal rond de 11°C.

Het weer in Mallorca in mei is perfect.

Maar in bepaalde maanden is het toch echt te koud voor een zonvakantie en er bestaan ook nog verschillen op het eiland zelf. De optimale luchtvochtigheid wanneer mensen zich het meest comfortabel voelen is ongeveer 45 procent, temperatuur mallorca mei 2020. Ontdek het weer in Mallorca in andere maanden Beste reistijd. Wat valt er allemaal te beleven in Ibiza. Het is de perfecte temperatuur om Mallorca te ontdekken zonder het te warm of te koud te hebben.

Gemiddeld is het maximaal 25°C in juni in Palma de Mallorca en minimaal rond de 20°C. Het weer in mei in Mallorca is minimaal 15 ° C graden en maximaal 21 ° C graden.
 • Majorca weer zondag 19 mei
 • Palma de Mallorca heeft Er valt in augustus op 4 Dagen neerslag met een totaal van 8 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Palma de Mallorca.

Op vakantie naar Mallorca?

De zeetemperatuur ligt rond de 27°C. Gemiddeld is het maximaal 15°C in maart op Mallorca en minimaal rond de 11°C. Klimaat Mallorca oktober Gemiddeld is het maximaal 23°C in oktober op Mallorca en minimaal rond de 19°C. De gemiddelde temperatuur van het zeewater is 18°C. Er valt in mei op 6 Dagen neerslag met een totaal van 7 mm en het is deze maand 25 Dagen droog op Mallorca. Het weer vandaag in Mallorca.

 • Lente op Mallorca — aangename temperaturen De lentemaanden op Mallorca zijn zonniger dan de herfstmaanden, maar het zeewater is in het voorjaar wel kouder om te zwemmen. Max Temp.
 • De zon schijnt 5 uur per dag en er is met 78 mm in 15 dagen ook in december neerslag.

Hoe groot is Mallorca. De watertemperatuur ligt tussen 13C en 27C. Boek de beste hotels in Majorca - in samenwerking met booking. De zeetemperatuur ligt rond de 13C. Manacor in mei. Filter aanbiedingen. Het klimaat Mallorca kent prima omstandigheden voor een heerlijke strandvakantie.

Het klimaat van Mallorca per maand toegelicht

Gemiddeld is het maximaal 14°C in februari in Palma de Mallorca en minimaal rond de 10°C. Mallorca maakt onderdeel uit van eilandengroep de Balearen. Gemiddeld is het maximaal 15°C in december in Palma de Mallorca en minimaal rond de 12°C. Klimaat Mallorca januari Gemiddeld is het maximaal 14°C in januari op Mallorca en minimaal rond de 11°C.

De temperatuur van het zeewater ligt in de zomermaanden gemiddeld rond de 26 graden. Wat betreft het weer, temperatuur mallorca mei 2020, is het een goede tijd om Mallorca in mei te bezoeken? De zeetemperatuur ligt rond de 27C. Wil je een vakantie naar Mallorca boeken, neem dan een kijkje bij de volgende reisorganisaties die een ruim aanbod aan zonnige Mallorca-vakanties in de aanbieding hebben: Mallorca vakanties bij TUI.

De zon schijnt 5 uur per dag en er is temperatuur mallorca mei 2020 78 mm in 15 dagen ook in december neerslag.

Hoe is het weer eruit in Mei in Majorca?

De wintermaanden zijn een goed moment om een wandelvakantie Mallorca te boeken. Gemiddeld is het maximaal 29°C in augustus in Palma de Mallorca en minimaal rond de 24°C. Neerslag p. Het klimaat Mallorca kent prima omstandigheden voor een heerlijke strandvakantie! Felanitx in mei.

 • Mallorca in April.
 • Hoe laat komt de zon onder Mei in Majorca?
 • Dingen die u moet weten voordat u naar Spanje gaat.
 • Als u van plan bent in de nabije toekomst naar Mallorca te gaan, dan raden wij zeker aan om Mallorca 14 dagen weersvoorspelling pagina te bekijken voordat u aankomt.

Weer vandaag:! Onze site temperatuur mallorca mei 2020 hierdoor niet optimaal. Het weer in oktober: De temperatuur ligt gemiddeld nog boven de 20 graden, de kans op neerslag neemt wel wat toe.

Palma de Mallorca ligt in Mallorca. Cruise Palma de Mallorca, temperatuur mallorca mei 2020. In de herfst is het in Palma de Mallorca gemiddeld 19C. Er valt in juni op 4 Dagen neerslag met een totaal van 10 mm en het is deze maand 26 Dagen droog op Mallorca. In de zomermaanden schijnt de zon volop en is de kans op neerslag minimaal.

Klimaat Palma de Mallorca

Op dat moment van het jaar kun je verwachten van 31 mm van atmosferische neerslag gedurende de hele maand in Majorca. Niet zo gek dus dat het eiland één van de meest geliefde zonbestemmingen in Europa is.

Mallorca, een van de populaire Spaanse eilanden in de Middellandse Zee heeft een heerlijk klimaat. Mallorca in Februari.

Majorca weer zondag 19 mei Hoe groot is Mallorca. De koelste maand is januari met gemiddeld 15 graden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Meryl:

  De gemiddelde temperatuur van het zeewater is 16°C. Majorca weer zondag 26 mei

  Antwoord
 2. Jamal:

  Het klimaat van Mallorca per maand toegelicht Het weer in januari: In deze maand is het te koud voor een zonvakantie. Het klimaat in mei in Palma de Mallorca isnogal droog; het regent niet vaak 23mm neerslag gedurende 4 dagen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *