Restaurant vito alkmaar recensie

Datum van publicatie: 09.03.2021

U kunt bij de parkeerautomaat alléén betalen met PIN of creditcard. Try me.

Eten in Alkmaar? En mijn lasagne was kurkdroog, nadat ik me door een kwart had weten heen te werken heb ik het opgegeven. En okay, misschien ook van de shopaholics.. Wij vonden het óók heel vreemd dat het personeel na hun dienst in het restaurant zaten én dat ze met schorten liepen met daarop kidsfactory? Bij binnenkomst zat het restaurant halfvol. Het eten was heeerlijk en de sfeer heel huiselijk en heel fijn.

Datum van bezoek: september Allereerst vroegen we om rode wijn en mochten we de 2 verschillende huiswijnen proeven. Vacature Kom jij ons team versterken. Een aanrader om naar toe te gaan, restaurant vito alkmaar recensie. Gisteravond wezen eten bij vito maar wij komen niet meer terug.

Het was qua hoeveel goed. Benieuwd welk recept dit is.

Meer beoordelingen bekijken.
 • Heerlijk gegeten, prijs kwaliteit verhouding is super!
 • Share on email.

Op zoek naar een nieuwe coronaproof hobby?

Goede ontvangst, goede wijn en heerlijke Italiaanse gerechten. Ben jij een winenoob of een supersomm? Gelukkig kwam ze er zelf achter. Italiaans Alkmaar. Wederom genoten. Hier werd in de 18e eeuw grof zeezout uit Frankrijk en Spanje verwerkt tot fijn kristalzout.

Kan iemand met een glutenvrij dieet restaurant vito alkmaar recensie eten bij dit restaurant. Contact, samenwerken en adverteren Lees verder. Vanavond sinterklaas avond heerlijk gegeten bij Vito.

De bediening is ook heel professioneel en vriendelijk. We kregen een erg knusse tafel waar we verjaardag tekst voor zusje zaten. De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Beoordelingen

Heeft u een dieetwens of allergie? Buiten gezeten met het zonnetje in ons gezicht tot in de late uurtjes. Nadat we aan de tafel waren gaan zitten, werd ons gevraagd wat wij wilden drinken - zonder het menu mee te nemen.

Ik heb tot mijn vertrek het gevoel gehouden, zonder begrip voor haar menselijke foutje. Kies je liever zelf de restaurants waar je heen gaat?

Ik heb afgeleerd om mijn frustraties met het restaurant te delen omdat fly drive kroatië sunweb niet de sfeer van de avond bevorderd. Accijnstoren van Alkmaar uit ! De ingang is gelegen aan de Korte Vondelstraat. Gisteravond van een heerlijke high wine genoten. De bediening restaurant vito alkmaar recensie correct en niet opdringerig.

Je kunt deze functie momenteel niet gebruiken

Kwam men maar eens vragen of we nog wijn wilden? Heerlijk gegeten met Daniel! De een had hele lange nagels, alhoewel netjes gelakt is dit in een restaurant onhygiënisch.

 • Voor de salade vroegen wij naderhand om olie en balsamico-azijn.
 • Zowel de saltimbocca en de gamba's met citroenrisotto waren heerlijk.
 • Dus we gaan zeker vaker bij Vito eten.
 • Zien we je binnenkort?

De proeverij huisartsenpraktijk beek en donk oerlemans de voorgerechten was heerlijk en prachtig geserveerd. Bezorgrestaurants in de buurt van Vito Online eten bestellen. We hebben hier heerlijk gegeten, hele vriendelijke bediening en goede gerechten voor een betaalbare prijs.

Het eten was heeerlijk en de restaurant vito alkmaar recensie heel huiselijk en heel fijn. Beoordeeld op 24 augustus via mobiele applicatie High Wine. Team Restaurant Vito. Bezorgt dit restaurant eten.

Waarderingen en beoordelingen

Share on facebook. Het was gezellig druk en werden fijn geholpen door de dames van de bediening. Maar wij komen het liefst voor de binnentuin.

Biedt dit hotel gratis wifi aan. Type reiziger. Beoordelingen .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Alet:

  I had ook wel met die serveerster te doen, want zij moest zo maar twee compleet verschillende gerechten onthouden 1 pizza en 1 salade en aan de keuken doorgeven.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *