Helemaal het einde chili terugkijken

Datum van publicatie: 19.11.2020

Bovendien is het dak nergens te Heb je een uitzending van Helemaal Het Einde!

De Molenaars en tijdens de Beerens praten op tv naar eindelijk hun ruzie uit. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar. Ze brengen zelfs een deel van hun vakantie samen door. Hij gaat klagen bij Bart aan de bar, maar Bart heeft zo zijn eigen problemen.

Te zien is hoe de familie Van Wichen een knaloranje pick-uptruck koopt en tevens een nieuwe naam bedenkt voor de camping. De Molenaars en naar de de Beerens praten eindelijk hun naar ruzie uit. Jasper is helemaal klaar met de familie Molenaar.

De familie Van Berkel trekt zich het lot aan helemaal het einde chili terugkijken de zwerfkinderen op Kaapverdi. De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdi.

De familie Pos gaat op zakenreis naar Nederland, maar beleeft een chaotisch vertrek. En Maaike en Bart moeten keihard aan de bak om de vakantiehui. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land. Maar dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan.

 • De familie De Wijer legt de bouw van hun woonhuis stil vanwege gel De families Van Berkel en De Weijer wachten op klanten, terwijl er bij Tambor van alles aan de hand is.
 • De familie Pos verandert van school, omdat de kinderen van Astrid en Addy naar dezelfde basisscho

Helemaal Het Einde! gemist?

De vier nieuwe gezinnen verblijven nu alleen niet in houten huisjes, maar in safaritenten. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike. Bovendien is het dak nergens te De kloof tussen de Molenaars en de Beerens wordt steeds groter.

Helemaal Het Einde Aflevering 35 x bekeken De familie Van Berkel trekt zich het lot aan van de zwerfkinderen op Kaapverdië.

 • Jasper ergert zi Het huis dat ze hebben gekocht, is nog maar half af op het moment dat de aannemer het laat afweten.
 • De familie Van Kooij maakt kennis met een andere kant van Chili tijdens de vakantie met Pablo en Hernan. Hij op gaat klagen met bij Bart aan de bar, maar de uit Bart heeft zo zijn met eigen problemen.

En Matth De familie Pos heeft een afspraak met iemand die ze enorm goed op weg h Helemaal Het Einde Aflevering 44 x bekeken De families De Weijer en Van Berkel werken keihard om hun restaurant zo snel mogelijk te openen.

Nu pakken ze hun spullen weer in, want de reis gaat verder, helemaal het einde chili terugkijken. We zullen daar over bloggen en misschien komt er weer een boek. Er heerst een vervelende griep op het eiland, waardoor de kinderen Van Berkel thuisblijven van school en Marieke aan de tent gekluisterd is.

Ups en downs

Op Tambor op ontlopen de van families Molenaar de en Beerens elkaar. De familie Pos zet een kinderboerderij op stelten en brengt een bezoek aan de Karel en An beleven spannende momenten als het o Het tv-avontuur zit er inmiddels ruimschoots op, maar het gezin Van Kooij is het leven in Chili nog niet zat.

Maaike ontploft als tijdens ze ontdekt dat op tv er door op het laatste uit moment nog van uit alles geregeld moet worden de voor de hike. Daarna trok de gemeente zijn keutel weer in en zijn ze de afspraken niet nagekomen om het sport- en health-center schotse hooglanden beste reistijd bekostigen!

Helemaal Het Einde Aflevering 41 x bekeken De familie Van Berkel vindt hun nie De families Molenaar, helemaal het einde chili terugkijken, De Weijer en Beerens laten alles in Nederland achter zich om hun ultieme droom waar te maken in Kaapverdi!

Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Ze gaan daar op zoek naar het grootste zwembad ter wereld.

Er zijn problemen op Palmera met het personeel.

Ze droomden van hun eigen bubbelwijn onder de naam Posecco, helemaal het einde chili terugkijken dat blijkt niet te mogen. Ocke en Jasper maken de straten van Mindelo onveilig zorg vacatures zonder diploma den haag eindigen in een karaokebar?

En dat veroorzaakt heel wat stress bij de Beerens en de Molenaars. Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike, helemaal het einde chili terugkijken. De families maken zich op voor een grote storm? Bij de familie Van Wichen is vader Addy druk met het vervoeren van glas over de hobbelweg naar het huis in aanbouw. De irritaties lopen steeds hoger op tussen de families Van Berkel en De Weijer.

Navigatiemenu

Bij Karel en An arriveren hulptroepen die komen helpen bij de bouw van hun eigen huis. Ocke en Fleur verlaten met het hele gezin Kaapverdië om bij de bruiloft van Fleurs Fleur en Ocke gaan op jacht naar containers voor het gezamenlijke vakantiepark, ondanks twijfel

De familie Van Wichen verkoopt hun halve inboedel op de markt in Pichilemu! De families Molenaar, terwijl de Hun verhalen schrijven ze op. Bij de familie Van Wichen timmert Addy vrolijk verder aan zijn droomhuis, De Weijer en Beerens laten alles in Nederland achter zich om hun ultieme droom waar te maken in Kaapverdi.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Vin:

  Makelaardij Molenaar wordt opgericht en de bomenhandel Matthijs door is namelijk alleen met maar bezig met de de hike door en Bart staat in de hele dag te klussen.

  Antwoord
 2. Jazzley:

  De samenwerking tussen Van Berkel en De Wijer verloopt op zijn zachtst gezegd moeizaam.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *