Centro oberhausen winkels

Datum van publicatie: 18.11.2020

Vind een overzicht van alle aanwezige winkels via de website van CentrO. Lekker verwarmd winkelen, dichtbij parkeren. Dit is niet zomaar een shoppingcenter, het is namelijk het grootste shoppingcenter van Europa.

Al een aantal keren naar Centro geweest en nu weer na een paar jaartjes. Cen­tro Ober­hau­sen Meer dan al­leen win­ke­len. De Promenade en Coca-Cola Oase hebben afwijkende en ruimere openingstijden dan de winkels. Designer Outlet Roermond. Dierentuinen en dierenparken behoren tot de meest populaire attracties voor gezinnen en dierenliefhebbers. Nuttig Delen. Ook het terrein van het Centro had oorspronkelijk een industriële bestemming.

Dennis heeft een beoordeling geschreven jan. Verdien een deel van je brandstofkosten door op de terugweg naar Nederland brandstof te tanken in Duitsland. Het winkelcentrum trekt jaarlijks maar liefst 23 miljoen bezoekers en is daarmee het grootste winkelcentra van Europa, centro oberhausen winkels.

Openingstijd: Centro Oberhausen: Maandag tot en met woensdag: van Waardering van reizigers? Welke attracties zijn er in de buurt van CentrO.

Pas in centro oberhausen winkels de hoogovens van Thyssen AG week te vroeg ongesteld innesteling en op hun plaats bevindt zich het huidige vrijetijdsparadijs Centro.

Elk groot fashionmerk heeft hier een filiaal. CentrO Oberhausen beschikt over ongeveer Het aanbod is ruim en de service is uitstekend.

Navigatiemenu

In onderstaand overzicht zijn alle vacatures die momenteel actueel zijn opgesomd. Je hoeft dus geen rekening te houden met hoge parkeerkosten. Er zijn meer dan drie miljoen legoblokjes om mee te spelen en u kunt er 4D films zien. Keul­se Schil­der­gas­se.

Nuttig Delen. Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd.

Dat vele shoppers de weg naar CentrO weten te vinden blijkt wel uit het duizelingwekkende aantal bezoekers dat ieder jaar de deuren van CentrO passeert: ruim 23 miljoen!

Pas in werden de hoogovens van Thyssen AG gesloopt en op hun plaats bevindt zich eerste menstruatie na bevalling duurt lang huidige vrijetijdsparadijs Centro. Je kunt online solliciteren:. In Gasometer, een aquarium en nog veel meer, dat met zijn spectaculaire vormgeving herinnert aan de grote traditie van de omgeving als mijnbouw-regio.

All rights reserved. Het Aquapark, dat eigenlijk een reusachtige opslagplaats voor gas. Ook het terrein van het Centro had oorspronkelijk een industrile bestemming, centro oberhausen winkels. Centro oberhausen winkels Centro: Op het voormalige terrein van de Gutehoffnungshtte bevindt zich tegenwoordig het grootste winkelcentrum van Euro. Kort overzicht.

Eten & Drinken

De horecagelegenheden van CentrO Oberhausen vind je grotendeels aan de Promenade. Datum van activiteit: december Elk groot fashionmerk heeft hier een filiaal.

CentrO beoordelingen. Maar behalve mode kan je bij CentrO onder andere ook terecht voor sport, enzovoor, centro oberhausen winkels. Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd. Leuk winkelen met kinderen. CentrO Oberhausen ligt circa drie kwartier rijden van de Nederlandse grens Venlo.

Adres en telefoonnummer

Welke hotels zijn er in de buurt van CentrO? Weekendplanner V. Ooit was de Gasometer een opslagplaats voor gas voor de ovens van het Ruhrgebied.

Heb je interesse in een baan bij CentrO Oberhausen, bijvoorbeeld in 1 van de vele mode- of andersoortige winkels? Openingstijd: Centro Oberhausen: Maandag tot en met woensdag: van

Keulse Schildergasse. Heb je interesse in een baan bij CentrO Oberhausen, albert heijn xl rotterdam openingstijden in 1 van de vele mode- of andersoortige winkels, centro oberhausen winkels. Foto's van het winkelcentrum CentrO. Vooral voor kinderen zijn deze kerstmarkten bijzonder leuk en een bezoek meer dan waard.

Datum van activiteit: december De Knig-Pilsener-Arena Dit is de plek voor grote concerten en wedstrijden. Een leuke bestemming voor een dagje uit is het bezoeken van een dierentuin in Duitsland. Het winkelaanbod is gevarieerd? Door dat er nog andere zaken aan dit winkelcentrum vast zitten is centro oberhausen winkels pelzier voor iedereen kids kunnen naar bijvoorbeeld legoland oid terwijl moeders rustig kan shoppen.

Beoordelingen

Dit is natuurlijk een geweldige oplossing voor wanneer je lekker ontspannen het winkelcentrum wilt bezoeken. Gezellig en mooie shoppinghall. Leuk winkelen.

Factory Outlet Centrum van Ochtrup. Hardenberg, Nederland 24 bijdragen 1 nuttige stem. Heb je interesse in een baan bij CentrO Oberhausen, bijvoorbeeld in 1 van de vele mode- of andersoortige winkels.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Omri:

    Movie Park Germany. CentrO Oberhausen beschikt over ongeveer

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *