Camping metz nancy zwembad

Datum van publicatie: 02.01.2021

Verblijf : juli Eind september opnieuw gekozen als overnachting.

Daardoor een beetje troosteloos geheel. Dani Z. Het sanitairgebouw is wat gedateerd, maar heeft warm water voor een douche. Video  foto's. De camping bestaat uit grotendeels vlakke staanplaatsen op een langgerekt terrein langs de rivier.

Vriendelijk personeel.

Boven de zeespiegel! U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. Omdat het terrein open en overzichtelijk is, kun je niet rekening op enorm veel privacy. Er is namelijk veel winkelaanbod. Prima camping om een nacht te blijven. Hoogseizoen Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier.

Regio Lorraine

Ik accepteer. Sinds 13 juli is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. Sanitary facilities. Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping. Volwassenen Volwassenen 1 volwassene 2 volwassenen 3 volwassenen 4 volwassenen 5 volwassenen 6 volwassenen 7 volwassenen 8 volwassenen 9 volwassenen 10 volwassenen.

 • Verblijf : augustus
 • Verwerk aanvraag.

In de bergen. Je vindt er ook kindersanitair. Servicepunt voor campers, camping metz nancy zwembad. Zeer proper sanitair en heel vriendelijk personeel. Vanuit het zuiden neem je de D en dan de D Door gebruik te maken van onze website, stemt u in met het gebruik van cookies overeenkomstig ons Privacy- en CookieStatement.

Faciliteiten

Nancy De mogelijkheid om de mooie, levendige stad Nancy met zijn rijke historie en architectuur te bezoeken kun je eigenlijk niet in de wind slaan. Vor allem Durchgangsplatz aber durchaus auch für ein paar Tage o. Slechte Wifi-ontvangst.

Permanente bewoning.

Warmwaterbronnen 70 km. Aanbevolen gasten. Redelijk grote plaatsen, zelf uit te zoeken. De camping is vanaf afrit 33 bewegwijzerd met pictogrammen. Bekijk campingwebsite.

De meeste paden zijn betegeld.

Er zijn nog 28 reviews van kampeerders. Volgende dorp 0. Het team van de camping met zwembad verwelkomt U in een groene omgeving en aan de rand van het water, … uitermate geschikt voor een ontspannen vakantie op enkele minuten van Nancy, Metz, en Lotharingen. De ontvangst is dan ook allerhartelijkst.

Nie wieder In der Hauptsaison als All stars wassen vanish gerade so ok, camping metz nancy zwembad. Vriendelijk personeel. Maar even door rijden zie je de borden wel staan. Wij keren alvast nog eens terug. Dit is een voormalige gemeentecamping, die de familie Quinot grondig opknapte en nu met hart en ziel beheert.

Hoogseizoen Hygine van sanitaire voorzieningen.

Uw vakantie op de camping

Metz staat vooral bekend om haar indrukwekkende kathedraal, Saint-Etienne, met gebrandschilderde ramen. Het telefoonnummer vindt u hieronder. Wi-Fi Prijs onbekend. Dat kan telefonisch: door de week tot

Een camping om door te reizen of voor een paar nachtjes. Als je zelf wilt koken, kun je terecht in de kleine kampwinkel.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Norma:

  Doe daarom een dagje Nancy! Doe de Corona Camping Check   Blijf op de hoogte over  kamperen in corona-tijd.

  Antwoord
 2. Layla:

  Rijd via het dorp, sommige navigaties gaan na de brug vanaf de D90 scherp links.

  Antwoord
 3. Aysel:

  Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *