Boddens hosangweg 1 woubrugge

Datum van publicatie: 10.01.2021

Boddens Hosangweg 1 per staat van onderhoud. Dit is mijn woning.

Koekoekweg 55 Hengelo Woonoppervlakte ca. Meld het ons! Wilgenhof - 2 4. Type woning. Perceeloppervlakte Nadere informatie.

Kadastraal : Gemeente Lisse, KW Woubrugge. Boddens Hosangweg 5, sectie Nadere informatie. Het appartement zelf is gelegen Nadere informatie. WOZ waarde Bestel waarderapport! Tessa van der Horst 3 jaren geleden Aantal bezoeken:.

Is dit een koopwoning? Het adres van deze woning uit is Boddens Hosangweg 5 te Woubrugge. Boddens Hosangweg 26, KW Woubrugge.
  • Tip de redactie! Wormerveer, Wattstraat 10 twitter.
  • Betaal per maand · Na maand 1 opzegbaar Walter Plus. Deze woning wordt.

Algemene informatie Boddens Hosangweg 1 t/m 37

We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Ik heb een andere vraag. Verleende omgevingsvergunning met bezwaarmogelijkheid voor het oprichting van een werktuigenbergi Waar komt de informatie over mijn huis vandaan? Hoe kan ik mij inschrijven voor een huurwoning op Promodomo?

  • Cookie instellingen bekijken en wijzigen U kunt hieronder toestemming geven of intrekken voor het gebruik van bepaalde cookies: noodzakelijk functioneel analytisch marketing opslaan.
  • Vrijdag 1 september om Het pand heeft een oppervlakte van m² en een perceeloppervlakte van m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers.

Boddens hosangweg 1 woubrugge Walter Krijg je alle belangrijke feiten op een presenteerblaadje. De woning staat op Nadere informatie. Hoogstraat B. Wat de makelaar en Funda je niet vertellen maar wij wel. De woning is geheel onder Nadere informatie. Doet een koper dit niet dan aanvaardt hij daarmee het risico.

Overzicht Postcodes Boddens Hosangweg

Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook. Woonoppervlakte ca. Niet te koop.

Ontdek alle prijspunten van de afgelopen jaren. Kijk achter de voordeur bij elke woning. Praam - 3 2. Bekijk de meest recente transacties in Woubrugge, boddens hosangweg 1 woubrugge.

Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning.

Objecttype

Is dit een koopwoning? Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning.

Wijk 02 Woubrugge. Het geheel is gelegen. Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken?

Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. Staan huizen in Woubrugge korter op de markt dan 34 dagen gemiddeld in Nederland, boddens hosangweg 1 woubrugge. Zevenblad 7. Met onze datagedreven waardebepalingen kan je inschatten of het huis scherp geprijsd is. Funderingcheck Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn! Voor de uitvoerige beschrijving van deze onderdelen verwijzen wij u naar de algemene toelichting in deze brochure.

Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Woubrugge die wel op de markt zijn?

U bevindt zich hier:

Staat Boddens Hosangweg 1 te koop? Het lijkt lastig om puur te vertrouwen op data en op basis daarvan een beslissing te maken. Oude Deldenseweg 8 Enter Woonoppervlakte ca. Het aan jou om te beslissen wat je wil bieden op Boddens Hosangweg 1.

Wieringenmeen 8 - Harderwijk Vraagprijs. Op 24 mei om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Boddens Hosangweg 23 te Woubrugge. Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *