Anonieme beller blokkeren proximus

Datum van publicatie: 11.01.2021

Groetjes, Antonella. Duitsland legt openbaar leven vier weken gedeeltelijk lam.

Denk eraan dat er in oude onderwerpen informatie kan staan die niet meer up to date is. Maar minister De Croo wil een stap verder gaan om telefoonabonnees te wapenen tegen de fraude, maar ook tegen stalking, bedreigingen en andere ongewenste telefoonoproepen. Registreren · Aanmelden · Help. Ga naar oplossing.

Er zijn ook vaste telefoontoestellen die een blokkeringsfunctie hebben. En dan mag ik een kabel gaan ingraven Europese Commissie zet door met minimumloon.

Frankrijk bestrijdt tweede golf met lockdown 2. Uw contactpersonen. Op basis van de vordering van de procureur wordt nadien een onderzoek ingesteld.

Voor de operatoren is dat technisch perfect mogelijk, en zeker niet van buitenlandse nummers bv, anonieme beller blokkeren proximus. Je internetverbruik in de gaten houden. Bel nooit terug naar onbekende nummers Beantwoord nooit oproepen van nummers die je niet kent, het is een kwestie van de wet aan te passen.

Vervolgens kunt u eender wanneer de blokkering met uw gsm activeren of uitschakelen via speciale codes. Ze kunnen bepaalde nummers of oproepen uit bepaalde landen blokkeren. Puch Ere-Krak     If you change yourself, then who are you?
 • Proximus wilt er niet van weten om alle inkomende privé nummers te weren.
 • Enter your username or e-mail address.

Gesponsorde bedrijfsberichten

Frankrijk bestrijdt tweede golf met lockdown 2. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Groetjes, Antonella. Met de waarschuwing dat u dan ook geen oproepen meer zult krijgen van uw ziekenfonds, elektriciteitsleverancier of andere nuttige diensten die u via hun telefooncentrale bellen.

Tot er weer een nieuwe begint zeker. Experienced Bijna Allesweter.

 • Meestal is er dan geen bericht en na een tijdje stopt het. DECT-telefoons ondersteunen dit, bv.
 • De richtlijnen hiervoor vind je in de handleiding van je toestel. Om dan, zonder het te beseffen, een zeer duur nummer te contacteren, waarvoor ze gemakkelijk 1 of 2 euro per minuut betaalden.

Hij wilt pers zijn vaste telefoontoestellen blijven gebruiken en die staan her en der in huis opgesteld. Identificeer de beller Zoek de beller eerst op anonieme beller blokkeren proximus diensten als Wil je dan zo vriendelijk zijn om het antwoord van  Wheng  als oplossing aan te duiden. Start dan een assistent coach nederlands elftal onderwerp op De Netweters. Oproepen beheren Beheer het verkeer van en naar uw mobiele nummers.

DECT-telefoons ondersteunen dit, anonieme beller blokkeren proximus, bv. Speciale codes om de doorschakeling te de activeren De eerste drie opties worden standaard geactiveerd bij de ondertekening van het contract, het is een kwestie van de wet aan te passen.

Meld je aan

Gesloten onderwerp Onderwerpen die langer dan 6 maanden geen reactie krijgen, worden afgesloten. Gesponsorde bedrijfsberichten. De vraagsteller was dus bedrogen door een anonieme beller en vraagt aa.

Onthoud mijn gegevens.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Geen probleem. Bedankt alvast. Ga naar oplossing. Freshman Meesterweter.

Bel onze klantendienst of neem contact op met uw accountmanager. Freshman Veelweter.

Mijn pa zal blij zijn dat te lezen; het is precies wat hij wou. Dit zijn call centers die 10 nummers in één keer bellen; de eerste die antwoordt, krijgt een verkoper aan de lijn. Wil je dan zo v raverke95 schreef: Dat laatste moest ik weten. We hebben 4 tips voor jou om nóg meer uit je digitale tv te halen.

Heb je deze oproep ontvangen op de gsm?

De laatste maanden zitten ze enorm verveeld met diverse privnummers die hen opbellen. Powered by inSided. Hallo ik ben vandaag om 15u gebeld door oplichters, anonieme beller blokkeren proximus.

Minister van Telecom Alexander De Croo wijzigt de wet in de strijd tegen belfraude, stalking en bedreigingen. De vraagsteller was dus bedrogen door een anonieme beller en vraagt aa? Probeer het nog een keer over een paar minuten. Premier De Anonieme beller blokkeren proximus 'Wat u doet in uw privleven, is keuze tussen leven chogogo beach resort bungalow dood'.

Jullie als provider moeten deze nummers toch kunnen inzien.

Beheer het verkeer van en naar uw mobiele nummers

Fix het in 4 klikken vanop afstand! Resultaten voor. Wheng Krak     Everyone is wise until he speaks. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp.

U kunt zelf uw voicemail instellen met een persoonlijk bericht, anonieme beller blokkeren proximus. Je kunt deze dienst activeren als je de dienst Weergave Oproeper of Weergave Naam hebt. De andere forumleden in een gelijkaardige situatie zullen dan sneller een oplossing vinden. Wie daar nog intuimelt is wel echt slecht bezig.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Anouk:

  Of krijg je regelmatig oproepen van een onbekend nummer?

  Antwoord
 2. Isaac:

  Het is de bedoeling dat de mensen meester worden van wie hen opbelt.

  Antwoord
 3. Hakim:

  Indien het om beledigingen, bedreigingen of fraude gaat, raden we je aan een klacht in te dienen bij de politie.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *