Wii controller koppelen aan pc

Datum van publicatie: 20.11.2020

Er is een oplossing, maar het kan niet werken met elke adapter. Ook kunnen sommige ingebouwde Bluetooth-ontvangers problematisch zijn. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Sommige Bluetooth-hardware vereist de BlueSoleil-stuurprogramma's en -software om te kunnen worden gebruikt met andere toepassingen en services. De content die je hebt geselecteerd is nog niet beschikbaar in het Nederlands. De meeste moeten werken met een adapter, dus het is het beste om de wiki voor instructies. Animal Crossing. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.

Via het programma kan je elke knop op de Wii-mote zijn eigen functie geven. Meer ideeën

Nog geen account. Over ons Categorien. Je krijgt bovendien ook nog visuele feedback met behulp van grafieken en cijfers.

Tweede is Wiinremote, speciaal bedoeld voor de Wiimote. Druk op de synchronisatieknop aan de achterkant van de Wii-remote en laat hem dan weer los.

Derde Party Controllers zal variëren, afhankelijk van wat je krijgt, maar de meeste moet gebruik maken van dezelfde standaard XInput-verbindingen.
 • Português: Conectar um Controle do Wii. We hebben een lijst samengesteld van gidsen, zodat u kunt leren hoe te maken van uw favoriete controller werken met uw computer.
 • Helaas, deze controllers zijn te zien als een algemene input-apparaat, dat werkt niet in alle games. Ook, als je gek bent, kunt u afzien van de adapter helemaal en las samen een paar kabels, hoewel we raden dit niet aan.

Deze software heeft veel toepassingen, misschien een eigen speciale post waardig. Houd er rekening mee dat sommige USB Bluetooth-adapters voor deze taak ongeschikt zijn voor deze taak.

Dubbelklik hierop en je apparaat wordt dan weergegeven als Nintendo RVL-CNT - verbinding is voltooid, zoals aangegeven door de gestippelde groene lijn tussen je apparaatpictogram en de oranje bol! De Wii-mote vangt de infraroodstralen op en berekent zo zijn locatie en bewegingen. Het gebruik van een Nintendo Wiimote als een nieuw gebruikersinterface-apparaat voor Windows is verrassend eenvoudig en kan een aantal toepassingen hebben van het gebruikelijke spel tot meer indrukwekkende toepassingen, zoals het uitvoeren van een PowerPoint-presentatie of het gebruiken als een afstandsbediening in een Windows Home Theatre.

 • De Wii wordt bestuurd door de Wii-mote of Wii-remote, wat je verkiest , een controller die gemakkelijk en goed in één hand past en draadloos met de Wii communiceert. Vergelijkbare pagina's De Wii-afstandsbediening voorbereiden De batterijen plaatsen Het Wii-polsbandje gebruiken De Wii-afstansbediening synchroniseren met het Wii-systeem Tijdelijke synchronisatie.
 • BE

Synchroniseren met een Wii U. Service en info. Soms is een muis en toetsenbord niet genoeg. DarwiinRemote zet die positie dan om naar muiscordinaten om de cursor aan te sturen. Aan dit artikel hebben 19 mensen bijgedragen. Nintendo of Europe op LinkedIn.

USB PC/PlayStation 3 adapter voor Nintendo Wii controllers (o.a. Nunchuk en Classic)

Door Jasper. Klik met de rechter muisknop op het Bluetooth-icoon in het systeemscherm en selecteer Een apparaat toevoegen.

Als u nodig hebt om het te gebruiken in een niet-Stoom spel, kunt u proberen AntiMicro voor Windows en Aangenaam voor macOS, beide gratis.

Op die manier kan de Wii-mote gebruikt worden voor muisspelletjes angry birds, of als mediacontroller voor een film of muziek die je afspeelt op wii controller koppelen aan pc computer. Hoe communiceer je het liefst met je computer.

Het gebruik van een Nintendo Wiimote als een nieuw gebruikersinterface-apparaat voor Windows is verrassend eenvoudig en kan een aantal toepassingen hebben van het gebruikelijke spel tot meer indrukwekkende toepassingen, mous avoider etc Mooie rustige camping luxemburg en info! Als je dit een beetje doordacht doet, zoals het uitvoeren van een PowerPoint-presentatie of het gebruiken als een afstandsbediening in een Windows Home Theatre.

Stoppen Doorgaan.

De PlayStation 3 (DualShock 3)

Start Werk Lees Contacteer. Een USB-apparaat moet zichzelf installeren op Windows 7, hoewel u mogelijk stuurprogramma's van een schijf moet installeren. De ondersteuning kan variëren al naargelang de adapter die u krijgt.

 • DarwiinRemote en GlovePIE Ee n tijdje geleden schreven we al hoe je een trackpad ninja kon worden, maar je kan je computer ook besturen met een Wii-mote.
 • Als zodanig moet je wat testen doen.
 • Wij raden ten sterkste Chrome, Safari of Firefox aan.
 • Systeem-breed gebruik wordt technisch ondersteund, maar we sterk aanbevelen het vinden van een nieuwe controller.

Bedankt voor golfkar huren centerparcs kempervennen bezoek aan de site van Nintendo. Zoeken in het gedeelte Klantenservice Zoeken? Windows heeft een aangepast stuurprogramma voor PS3 controllers, en het is een beetje ingewikkeld om in te stellen! De meeste moeten werken met een adapter, dus het is het beste om de wiki voor instructies.

Wii-remotes kunnen op je computer worden aangesloten via Bluetooth. Espaol: conectar un control remoto Wii. Hou de synchronisatieknop aan de voorkant van de Wii U ingedrukt totdat wii controller koppelen aan pc synchronisatiescherm verschijnt?

Emulator games

U kunt zelfs het bijwerken van de controller en de firmware van uw PC als u Windows Stoppen Doorgaan. Druk tegelijkertijd op de 1 en 2 knoppen op de Wii-remote, zodat de lampjes gaat knipperen. Zorg ervoor dat er geen andere programma's draaien.

Gebruikersportaal Verras me. Sluit Dolphin, probeer het koppelen dan opnieuw. Over ons Categorien.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Samer:

  Tiếng Việt: Kết nối Wii Remote.

  Antwoord
 2. Sascha:

  Deze software heeft veel toepassingen, misschien een eigen speciale post waardig.

  Antwoord
 3. Verena:

  Wacht tot lampjes stoppen met knipperen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *