Video invoegen powerpoint 365

Datum van publicatie: 12.01.2021

Als je dubbelklikt op de image voorbeeld, dan zal PowerPoint de animatie invoegen in de actieve dia. Door de dia te selecteren, kun je deze gaan bewerken.

Postkader Standaard zie je het eerste frame van je video, een stilstaande beeld dus. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. Wanneer je klikt op de pijl-omlaag naast de Video -knop, dan krijg je meerdere opties te zien. Ondertitels toevoegen aan video's. Als je niet zeker bent over de huidige weergave, kijk dan hoe het scherm er uitziet.

Dit is het standaardgedrag, video invoegen powerpoint 365, zoals hierboven is beschreven. Picasa 3. Voegt het echt iets toe aan de presentatie of ervaren je kijkers het straks als storend. Je kunt ook de tijd invoeren of met de knoppen in het midden de start- of eindtijd bepalen. Over ons Categorien. Klik op het gewenste filmbestand en selecteer het selectievakje Koppeling naar bestand.

De YouTube video verschijnt nu in de vorm van een thumbnail op je slide.
 • Nieuwere versies
 • Deze kun je zoeken via PowerPoint wanneer je kiest voor "Onlinevideo", of je kunt deze rechtstreeks zoeken op YouTube. Is de kwalteit niet goed, dan verknoei je je hele voorstelling, is de bestendsgrootte te hoog, dan loop je het risico dat je video begint te "stotteren".

Het is nodig om in de Normale -weergave te zijn om dit te doen. Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen.

Italiano: Inserire un Video in PowerPoint. Nieuw in Word Cursus PowerPoint go to :  Index  - Vorige - Volgende             Les 33 Video             Video invoegen Om video toe te voegen aan een dia selecteren we het tabblad "Invoegen", en klikken we de knop "Video".

 • Plaats de presentatie dan ergens online of verstuur deze bijvoorbeeld via WeTransfer.
 • Closed caption-ondertiteling en ondertitels die zijn ingesloten in videobestanden worden ook ondersteund.

Het is natuurlijk wel zaak om op te passen met alle extra mogelijkheden! Kies dan voor Afbeelding uit bestand om een afbeelding of foto te selecteren. Verander je de locatie van het videobestand, vw transporter te koop nederland de video afgespeeld.

Wanneer u op een willekeurige plaats op de dia klikt om naar de volgende stap te gaan, dan kan het zijn dat PowerPoint de video invoegen powerpoint 365 niet meer kan vinden, video invoegen powerpoint 365. Selecteer Video uit bestand en blader naar de locatie van uw video en selecteer deze.

CS2 - CS3. Druk je op de Play-knop.

Probeer het zelf!

Heeft je video nog geen geluid en wil je dat wel toevoegen? Surf Tips. Selecteer een filmbestand en klik op Invoegen. Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen.

Vind ik leuk: Like Laden Joomla 1. Voer een van de volgende handelingen uit: Bewerking Werkwijze Een film invoegen vanuit een bestand Klik op het tabblad Start onder Invoegen op Media en vervolgens op Film uit bestand! Welke versie van Microsoft Office voor Mac gebruikt u.

Gebruik hiertoe het dropdown-menu bovenin het dialoogvenster, video invoegen powerpoint 365, of het menu "Favoriete koppelingen" aan de linkerkant van het venster.

Video toevoegen

En dit is hoe je het doet:. Português: Anexar Vídeo no PowerPoint. Voor ik verder ga wil ik jullie nog even de bestandsformaten geven die je kunt invoegen voor video in PowerPoint. Uw presentatie exporteren als video. In PowerPoint kunt u GIF-animaties, video's van uw computer of onlinevideo's en opnamen toevoegen, uw presentatie exporteren als video en zelfs ondertitels aan video's toevoegen.

Tips en waarschuwingen. U kunt de video invoegen powerpoint 365 ook automatisch laten starten zodra deze op het scherm verschijnt, of deze laten afspelen wanneer erop wordt geklikt: Selecteer het videoframe, video invoegen powerpoint 365. Klik op de pijl naast Video. En dit is hoe je het parkeergarage fuutlaan eindhoven Methode 3 van Ondersteuning voor Office is beindigd op 13 oktober Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen.

En vervolgens stel ik de afspeelmodus in als "Automatisch" onder het tabblad "Afspelen", zodat de achtergrondvideo begint te spelen wanneer de dia aan bod komt? Automatisch De video wordt automatisch gestart.

Wilt u in plaats daarvan een online-video invoegen?

Français: intégrer une vidéo dans PowerPoint. Bij een enkele presentatie zal dit waarschijnlijk niet snel problemen opleveren, maar verdiep je hier wel in. Wanneer we de presentatie afspelen, zal je zien dat de film is toegevoegd aan de presentatie.

Je voegt op de volgende manier een YouTube video in PowerPoint. Mask Pro. Aanmelden Facebook.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Pieterdina:

  Verzenden Nee, bedankt. Wat je het beste kunt doen is een eigen videobestand invoegen.

  Antwoord
 2. Brett:

  De Video optie vind je in het tabblad Invoegen. Deze resultaten zijn alleen maar voorbeelden.

  Antwoord
 3. Chavelli:

  Als de video van jou is, dan hoef je je niet druk te maken over toestemming. Het is raadzaam presentaties en gekoppelde video's in dezelfde map op te slaan.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *