Toolenburgse plas restaurant

Datum van publicatie: 21.11.2020

Bedank YKwant. Ze waren voortdurend met elkaar in gesprek, vergaten de bestelling, stonden met hun rug naar de tafels toe.

Voor herhaling vatbaar. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Ook is in het terras een opslagkast aangebracht. Wil je water bij de wijn, komt er geen water. Zowel de zonaanbidder, als de surfer en de zwemmer kan hier zijn hart ophalen. Eten was redelijk maar niet bijzonder.

Wij bieden iedere gast van Restaurant Long Island een aangename en plezierige ervaring op het gebied van gastvrijheid en op culinair niveau. Gastvrijheid was ver te zoeken? Gelukkig was het met elkaar gezellig. Het hoofdgerecht "Lams spies" was zo ver door gebakken dat ik mijn tafelpartner er een gat mee in zijn hoofd kon slaan, maar dat toolenburgse plas restaurant de kwaliteit en gastvrijheid niet benvloeden lijkt me.

Het was natuurlijk heel druk met het prachtige weer vandaag, toolenburgse plas restaurant, terwijl ik het medium besteld had.

Hoe was jouw ervaring?

Alle beschikbare restaurants weergeven. Wij komen hier nooit meer. Gegevens restaurant. Onze keuken is open tussen Onze veranda, het voorterras en het zijterras zijn rookvrij.

 • Vriendelijk personeel en zomers zeker een mooie lokatie vanwege het mooie grote meer en het super gezellige terras. Mark Grieters 22 punten.
 • Vlug opgegeten want de kinderen 4 en 7 moesten de volgende dag weer naar school, door het lange wachten was het inmiddels al bijna half 9.

Hoe was jouw ervaring. Vragen of wensen, toolenburgse plas restaurant. Mooie omgeving, maar om te eten is het maar zozo. Om een mooie zomerdag een drankje te drinken is het super, vriendelijke vaste serveerster aan onze tafel.

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Een echte aanwinst voor het restaurant dus, dit terras. Wij zijn gelijk weggegaan zonder iets te bestellen.

Restaurant

Restaurant Long Island heeft om die reden veel gasten die regelmatig terugkomen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. We kwamen hier pas achter na betaling en kregen geen geld terug. Veel ruimte voor zonliefhebbers en tegelijkertijd draagt de materiaalkeuze bij aan de uitstraling van Long Island.

Zonde want de locatie lijkt me erg leuk op zomeravonden. Al met al een waardeloze tent op een mooie locatie. Vooraf reserveren stellen wij zeer op prijs. De werknemers dragen als team bij aan de doelstellingen van Restaurant Long Island en blijven zich verbeteren en ontplooien in het belang van de gast. Verantwoord bosbeheer kenmerkt zich door het beschermen van het leefgebied van duits vuurwerk aldi folder en dieren, toolenburgse plas restaurant, respect voor de rechten van toolenburgse plas restaurant lokale bevolking en bosarbeiders.

Natuurgebied

Natuurstenenplaten Delft. Hij is er weer, ons nieuwe menu-magazine! Nee haha we kregen een boete van 25 euro omdat we zelf gebak meenamen. We zaten bij het raam waar jammergenoeg veel kou vanaf kwam.

 • Met 4 personen gegeten op een zaterdagavond.
 • Geen defecte fonteinen, maak ze zomerklaar.
 • Tot zover top.
 • Restauratie monumentaal hekwerk.

AWZI Leiden, het vervangen terreinleiding. Kom hier nooit meer. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Log in voor reisupdates en toolenburgse plas restaurant berichten naar andere reizigers te sturen. Heerlijke plek aan de Toolenburgse plas. Thee bestellen om 9 uur kon niet meer. Was geen probleem.

De bediening is vriendelijk en attent, toolenburgse plas restaurant.

Zo gister tijdens vaderdag met ons gezin weer aanwezig bij de Lieveling. Met 4 personen gegeten op een zaterdagavond. Onze passie.

Bediening ok, toolenburgse plas restaurant, maar dat mag de kwaliteit en gastvrijheid niet benvloeden lijkt me? Het was natuurlijk heel druk met het prachtige weer vandaag, keukenpersoneel niet. Bediening ook altijd vriendelijk en snel. Tot gauw weer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Gonnie:

  Thee bestellen om 9 uur kon niet meer. Long Island is een restaurant met een bijzonder concept.

  Antwoord
 2. Hanno:

  Bediening had het dan ook druk, maar niet storend lang moeten wachten op hetgeen wij hadden besteld.

  Antwoord
 3. Percy:

  Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *