Na verkoudheid geen smaak

Datum van publicatie: 14.01.2021

Ik ben benieuwd of het daardoor niet logisch is dat het met Corona te maken heeft of heel toevallig een heel andere oorzaak heeft. Probeer nu wel weer wat dingetjes in huis te doen maar gaat de ene keer best redelijk, de andere keer voel ik me steeds kortademig.

Fijn dat er meer onderzocht wordt. Is er een tussenoplossing mogelijk voor je? Zij zien in dat er longproblemen zijn na Corona. Vanmorgen ben ik getest, eindelijk! Nog wachten op de uitslag. Indeling reukstoornissen naar oorzaak Reukstoornissen kunnen ook onderscheiden worden naar de aard van de onderliggende oorzaak. Hier ook al 5 weken geleden gestart met keelpijn, droge hoest, en 4 wkn geleden hevige hoofdpijn, rillingen, lagere lichaamstemperatuur, heel erg benauwd, het gevoel te hebben niet goed te kunnen doorademen en een enorme druk op mijn borst, druk op de oren.

Nu al week 6 in. Na een week ziek zijn verdween mijn reuk toevallig 1 dag na het testen. Het bloedmonster stuur je op en wordt vervolgens geanalyseerd bij een laboratorium dat door het RIVM is gevalideerd.

Lichte verhoging. Ja Jenny, ik heb exact hetzelfde.

Fijn om te horen! Ondanks dat ik rond

Vragenlijst

Meer mensen met deze klachten? Door: sanne boesveldt · om Ik dacht eerst dat mijn astma verergerd was. Nu, 6 maanden later, merk ik alleen dat paprika vreselijk vies smaakt en ruikt, heel chemisch, terwijl ik het vroeger zo lekker vond.

Via mail.

  • Reuk- en smaakproblemen zijn hier onderdeel van, maar mogelijk zijn er ook andere symptomen die onder de radar blijven.
  • Ga nu week 5 in…wat nog rest is weinig energie en duizelig, en af en toe ineens een droge keel.

Helaas was dat niet het geval. Wie kan mij advies geven. Petra Kijk even op longfonds. Het zijn echter vreemde, vaak vieze geuren. Michelle hier thuis gek genoeg ook niemand ziek. Van de ene op de andere dag proefde en rook hij na verkoudheid geen smaak niets meer. Mijn vrouw ook verkoudheid klachten wel lichte koorts gehad ook reuk en smaakverlies.

Had nauwelijks andere verschijnselen, alleen wat hoesten en niezen, 1 a 2 keer per uur. Vaak herstelt de reuk en daarmee de smaak vanzelf weer, nadat de verkoudheid is verdwenen. Verder heb ik de neiging om van alles te eten om maar een klein beetje smaak te krijgen.

Na 1,5 week klachtenvrij m. Nu al 7 weken heel weinig reuk en smaak. Hoi heb een vraagje heb carona virus gehad ook in ziekenhuis gelegen thuis nog boven gelegen voel me al wat beter 24 uur klachten vrij teminste op mijn hoofdpijn na die wil maar niet weg gaan lig nu ook weer met flinke hoofdpijn weet iemand raad wat ik daar mee moet de rest is allemaal weg weet me na verkoudheid geen smaak fff geen raad wat ik met die hoofdpijn moet misschien weet iemand tips Gr Toos. Door: Irene Disco kleding man om Maar uiteindelijk zal het wel goed komen.

Beste Hans De vragenlijst stopt als je aangeeft geen luchtweginfectie covid19 of anders hebt gehad, na verkoudheid geen smaak.

Uw browser is verouderd

Mijn grootste angst is dat dit virus blijvende schade aanricht want geur is voor mij zowat mijn hele gevoelsleven. L Ik heb gisteren bij longfonds het formulier ingevuld.

Verder heb ik de volgende klachten gehad over de weken: — Rillingen lijkt terug te komen om de zoveel dagen — Gevoel dat je warm wordt, wat uiteindelijk niet gebeurt -In de avond soms prikkels in lichaam voelbaar in de vorm van pijntjes dit is heel weinig , maar toch soms aanwezig. De laatste weken lijk ik wel iets te ruiken, maar is vervormd. Maar echt bijna niets, daarentegen eet ik wel met smaak alles.

Meer over eten en drinken lifestyle lifestyle en vrije tijd human interest restaurant uitgaansgelegenheid Breda Sofie Govaert In Thuisisolatie Ijsspecialist tilburg openingstijden Govaert? Ik hoop dat de NKO me kan helpen want het duurt echt wel al lang. Arne Wat voor test heb je gehad. In de tussentijd liet ik me al verpleegster testen.

Ik heb een uitgebreide mail gestuurd naar info RIVM met daarin de link naar deze pagina, na verkoudheid geen smaak. Ook opgeblazen maag en branderig gevoel borst en na het eten beetje overgeven. Ik proef niet veel van na verkoudheid geen smaak eten.

Keuze van de redactie

Dus mijn man of dochter moeten altijd komen ruiken in mijn plaats. Ik zit al sinds begin maart in thuis isolatie, maar mijn man werk gewoon. Net zoals ik hier veel teruglees ben ook ik inmiddels een maand onderweg. Hierzo ook al 6 weken.

Was die week bij 3 optredens geweest hier in Den Haag. Verder vooral vasthouden aan de positieve dagen die er ook tussen zitten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *