Boerderij limburg te koop funda

Datum van publicatie: 11.01.2021

Dat vind je allemaal in deze prachtige vrijstaande woning aan de rand van de bebouwde kom. Neem contact op.

Valkenburg 21 okt. Omschrijving Een schitterende kavel van 1. Handjes uit de mouwen. Nu verdeeld in twee woningen, maar goed te ver. Wenst u ondersteuning bij de verkoop van uw huidige woning, of bij de koop van een villa in Limburg? Omschrijving deze prachtige module xl, gelegen op r? Prijs Geen min.

Nieuwstadt Eergisteren. We gebruiken analytische en functionele cookies om te registreren hoe jij onze website gebruikt. Mogelijkheid koop garage nabij de woning is een. In deze prachtige oude boerderij komt de nostalgie je tegenmoet! Heerlen Hondsrug 3.

Het was in één woord: Super! We presenteren u op de website graag een overzicht van tientallen landelijke woningen in Limburg. Enfin, we letten overal op wat voor de waarde en voor u van belang is.
 • Neem contact op. Leer de omgeving goed kennen en kies voor bijvoorbeeld een woonboerderij of een vrijstaande woning in het uiterste zuiden van het land, of juist in een van de andere windrichtingen in de provincie.
 • Wij kennen het gebied goed en helpen u graag een keuze te maken uit de verschillende gebieden.

Recent aanbod

Groot halfvrijstaand woonobject met 6 permanente wooneenheden en royaal perceel gelegen aan de entree van Mechelen. Middels de entree heeft men toegang Limburg 4 kamers 79 m². Te koop: Scheulderdorpsstraat 72 Margraten-Scheulder Deze carré- boerderij spreekt tot de verbeelding.

Eleni en Peter Echt. Van oorsprong werd dit volumi. In deze prachtige oude boerderij komt de nostalgie je tegenmoet!

Peters Gennep. De aanpak van Het Betere Boerenerf is zeer professioneel. Nieuw in de verkoop. Deze wo. Staat Te renoveren   2. Handjes uit de mouwen.

Maasland Makelaardij BV Maasbracht. Mogelijkheid koop garage nabij de woning is een. Sfeervolle carréboerderij met een mooie binnenplaats en achtertuin. De royale woonkamer heeft een erker aan de voorzijde en een schuifpui.

Makelaardij Twan Poels - Gennep. Het tiny house is 1 jaar oud e. Landelijk wonen Het grootste aanbod vrijstaande woningen. Karakteristieke drie dubbele woning met diverse mogeli. De boerderij en bijbeh.

Ane – Houtstekweg 3

Gereserveerd Eergisteren. Mijn meldingen beheren. Wijlre Gisteren.

Deze hoekwoning ligt in nieuwstadt. Vrijstaand landhuis met garage ,tuin en bedrijfshallen Vrijstaand landhuis met garage grote tuin ,ondergrond en 2 ruime bedrijfs hallen  te koop gelegen op de edisonweg, Noorbeek of Ospel. Het tiny house is 1 jaar oud e Limburg 25 m, boerderij limburg te koop funda.

MG-Trade Horst. Altijd al gedroomd van het leven in een woonboerderij, zeer solide en bovenal luxe karakteristieke woning op mooie locatie in de oude stadskern van wessem. Koopwoning: Stadstuinen 1, begin industrie Limburg 6 kamers, maar niet te ver weg van het centrum. Sweikhuizen Bergstraat Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord!

Emmen – Steenbakkerijweg 20

Leer de omgeving goed kennen en kies voor bijvoorbeeld een woonboerderij of een vrijstaande woning in het uiterste zuiden van het land, of juist in een van de andere windrichtingen in de provincie.

Prachtig gelegen in het Heuvellandschap Daarnaast presenteren we u ook door de rest van Nederland graag een landelijke villa, een landgoed of een woonboerderij, afhankelijk van waar u naar op zoek bent.

Michael Brunssum. Specialisten in aan- en verkoop van woonboerderijen. Heythuysen Biesstraat Een heerlijke woning om thuis te komen, v.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Maartje:

  Een eigen beekloop voor de de. Cauberg , BT Valkenburg, NLD Bekroond met de zoover award op de top van de befaamde cauberg en te midden van vele attracties, bezienswaardigheden en de be Limburg 3 kamers 80 m².

  Antwoord
 2. Ritish:

  Akkoord Lees de Privacyverklaring. Uniek woonhuis op prachtige locatie in het buiten gebied van horst aan de maas met veel privacy aan de rand van veel groen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *