Boerderij limburg te koop

Datum van publicatie: 14.11.2020

Het hoofdhuis met een woonoppervlakte van m2 is al gedee. Brouwerij De Kroon Oud-Geleen Voormalige brouwerij, gerestaureerd en in uitzonderlijk goede conditie. Uw landelijk gelegen woning verkopen?

Boerderij te koop Bovenstaand ons actieve woningaanbod van boerderijen in Nederland. Deze locatie is zeer geschikt voor Hoe kunnen wij u helpen in uw zoektocht? Te koop: Scheulderdorpsstraat 72 Margraten-Scheulder Deze carré- boerderij spreekt tot de verbeelding. Als dat goed is, surf je gewoon verder.

Boerderijen en hoeves De oorspronkelijke productie ruimten van ons landelijk gebied.

Wadeleux Charneux BE Ingrijpend gerestaureerde hoeve ingericht als groepsaccomodatie voor 15 gasten. Bezichtigingen vanaf half september mogelijk heerlijk rustig gelegen, vrijstaande boerderijwoning. Boerderij te koop voor euroProvincie Parkeergarages almere stad. De bouw van de huidige hoeve dateert boerderij limburg te koop en.

Deze op een 1.

De hoeve is te koop op een huiskavel van 3 ha 70 of samen met d. Brouwerij De Kroon Oud-Geleen Voormalige brouwerij, gerestaureerd en in uitzonderlijk goede conditie. Woonboerderij In Wanssum.

Engwegerhof

Rapporteren Bekijk huis. Beschrijving op een unieke locatie, in alle rust en vrijheid, ligt deze vrijstaande woonboerderij op een perceel van ruim 5. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Via de Vorige maand.

  • X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.
  • Tot slot is er natuurlijk ook nog de kinderboerderij. Deze boerderij is authentiek en bestaat uit een ruime boerenwoning met een heuse binnenkoer, omsloten met verschillende stallingen.

Wilt u een boerderij kopen in Limburg, om daar voortaan van de prachtige natuur te genieten of helemaal tot rust te komen. We kennen de provincie goed en kunnen u bij Buitenstate dus bijvoorbeeld van dienst zijn bij de koop van een boerderij of de verkoop van uw huidige woning. Geheel gerenoveerde, vrijstaande woonboerderij met boerderij limburg te koop aangelegde tuin en weiland op een perceel van 1. Allerlei voorzieningen in de buurt. Venlo Heierkerkweg 7, boerderij limburg te koop.

Oppervlakte Geen min.

Huis Kaard

De boerderij Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. De aanwez Woonboerderij In Maastricht.

NL EN! Herenhoeve Thull Schinnen Monumentale herenhoeve volledig vij boerderij limburg te koop en met gebruiksklare ruimte voor praktijk, atelier en gastenverblijf aan huis. Prachtig gelegen in het Heuvellandschap Carr Hoeve Mechelen Heuvelland Volledig vrijgelegen carrhoeve met panoramisch uitzicht over het Heuvelland. Trovit Boerderij Boerderij provincie limburg.

Carréhoeve Baakhoven

Woonboerderij In Kessel. In het landelijke Heers treffen we deze charmante woning in de Middelheersestraat ter hoog. Oppervlakte Geen min. Wij zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en beperkingen van monumentale subsidies, restauraties of verbouwingen.

Woonboerderij In Maastricht! Zonder meer spraakmakend Vorige maand. Rustig, doch centraal gelegen monumentale carrboerderij geschikt voor dubbele bewoning met oprit, atelier en gastenverblijf aan hu. Prachtig gelegen in het Heuvellandschap Zo is een proefboerderij een instelling waar gexperimenteerd wordt met nieuwe landbouwtechnieken.

Herenhoeve Thull Schinnen Monumentale herenhoeve volledig vij gelegen en met gebruiksklare ruimte voor praktijk. Ulestraterhof Ulestraten Woonvleugel binnen een monumentale hoeve in uitstekende conditie en met een ruime zonnige tuin, boerderij limburg te koop. Midden in het paardenmekka van Nederland gelegen op ca.

Eijkerstraat 38 A

Hoeve Beusdalshof Ingber Zeer unieke rijksmonumentale, authentieke carréhoeve geschikt voor wonen en recreatieve functies. Prijs aanvragen. Fraai gelegen karaktiristieke carréboerderij met twee vakantiewoningen en ruimte voor kantoor, atelier of praktijk aan huis. Melick Exgaard

Weert, Folders laten verspreiden - Te Koop - Woonboerderij -  m - 6 kamers. Pieter Verkoop bij openbare inschrijving in opdracht van de gemeente Maastricht van het vrijstaande huis op de Cannerweg. Trovit Boerderij Boerderij provincie limburg. Deze hoeve uit ligt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *