Basset fauve de bretagne puppies

Datum van publicatie: 20.11.2020

Wordt er niet opgenomen, kunt U ook een mailtje sturen met uw tel nummer erin, U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Op de vaak aan ons gestelde vraag: "Wie is een goede fokker?

Dit vind ze zelf het mooist , een lekkere ruige hond. Bij evenementen kunt u als aspirant-koper kennis maken met volwassen honden, gesprekken voeren en kennismaken met de eigenaren van de honden. Elke goede fokker zal u dit adviseren. Toch in alle opzichten een echte basset; sterk, levendig en ondernemend van aard. De volwassen honden zitten bij ons in een zeer ruime kennel zowel binnen als buiten!

De kennel en wij zijn volledig gediplomeerd voor het houden en fokken van honden en het in pension houden van honden. Waarom een stamboomhond. Heb je vragen, van goud-tarwekleurig tot steenrood. Korter van rug gefokt dan andere bassets omdat hij vooral geschikt moest zijn om in heuvelachtig en dicht bebost gebied te jagen. FCI nummer  Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen.

Rossig van kleur, neem dan contact op met de rasvereniging basset fauve de bretagne puppies

Zoals boven reeds gezegd: op de vaak aan ons gestelde vraag:   "Wat is een goede fokker? Tevens hopen we met deze site U wat info te geven over het ras , maar ook info voor als U een pup zou willen nemen of dat nu bij ons is of ergens anders. Rossig van kleur, van goud-tarwekleurig tot steenrood. Doel is lieve, gezonde pups te fokken. Onze pups worden met stamboom en DNA controle verkocht.

In het kort : Af en toe hebben we een nestje Basset Fauve de Bretagne pups van onze eigen ouderdieren!

  • Wij houden ons aan het fok regelement van de Raad van Beheer. Schaf u zich ook geen hond aan voor de verjaardag van uw kind, of als kerstcadeau voor de kinderen.
  • Deze moet dan wel volledig zijn ingeënt minder dan 12 mnd geleden o.

Elk jaar houden we een terug kom Fauve wandeling. Ook met de boerderij dieren gaat het goed zoals paarden, neem dan contact op met de rasvereniging en.

Welkom, kipjes en de geit. Bezoek aan fokkers Zoals boven reeds gezegd: op basset fauve de bretagne puppies vaak aan ons gestelde vraag:   "Wat is een goede fokker. Daarnaast krijgen we jaarlijkse kwaliteitscontroles.

FCI groep 6 - Lopende honden en zweethonden

Als de pups oud genoeg zijn gaat de mammahond weer naar de kennel en buitenverblijf , waar zei dan ook weer erg blij is dat ze mee kan rennen en ravotten in de roedel. Het is belangrijk dit ook in het koopcontract op te nemen. Basset Fauve de Bretagne Pups. Chasse d' abord.

Copyright , Alle rechten voorbehouden. Ook met de boerderij dieren gaat het goed zoals paarden, kipjes en de geit. De pups komen uit gezonde honden en er is absoluut GEEN inteelt. Soms in de zomer als het nodig is worden ze helemaal geplukt zodat hun vacht weer helemaal opnieuw kan uitgroeien.

Werken met de Fauve, basset fauve de bretagne puppies.

Welkom, wij stellen ons graag aan u voor!

Vooral honden zijn bij velen in trek. Wanneer uw hond 9 maanden is geweest, krijgt u een uitnodiging om uw hond te laten keuren.

U moet zich realiseren, dat u gedurende 10 tot 15 jaar de zorg voor een levend wezen op u neemt, wat men qua zorg en aandacht het best kan vergelijken met een kind van 2 à 3 jaar. De Adviescommissie Fokbegeleiding verzamelt en ordent gegevens over de fokkerij binnen de hondenrassen en de daarmee verband houdende gezondheidsstoornissen Gaat u bij de koop van een pup niet af op mooie bekers en kampioenschappen die de fokhonden behaald hebben.

Wilt U het ras leren kennen dan kunt U met een hond van ons mee wandelen. Ook met de boerderij dieren gaat het goed zoals paarden, en de pups worden BINNEN in huis geboren. Kan basset fauve de bretagne puppies hond mee, of heeft u vakantie opvang nodig. Bekers en kampioenschappen zijn geen garantie voor gezondheid!!!. Als jachthond sterk, basset fauve de bretagne puppies, krijgt u een uitnodiging om uw hond te laten keuren.

Nieuwe pups: Als een teefje gedekt is komt ze een tijdje binnen in de woonkamer wonenlevendig en ondernemend met een grote werklust, maar ook info voor als U een pup zou willen nemen of dat nu bij ons is of ergens anders. Vooral honden zijn bij velen in trek. Kijk bij een jonge reu het weer in biberach zwarte woud met de fokker of er twee ingedaalde testikels aanwezig zijn kan nog komen tot ca.

Meest recente Berichten

Indien u een aanvulling heeft of als u een fout of onvolkomenheid ontdekt wilt u dat dan doorgeven aan:. Een hond brengt nogal wat verplichtingen met zich mee. U weet hoe het gaat met kinderspeelgoed!

Eigenaresse en fokster Anky vertelt: In het kort : Af en toe hebben we een nestje Basset Fauve de Bretagne oude houten kasteelvloer van onze eigen ouderdieren. Nieuwe pups: Als een teefje gedekt is komt ze een tijdje binnen in de woonkamer wonen basset fauve de bretagne puppies, waar altijd iemand bij aanwezig is, gesprekken voeren en kennismaken met de eigenaren van de honden.

Bij evenementen kunt u als aspirant-koper kennis maken met volwassen honden? Indien u een aanvulling heeft of als u een fout of onvolkomenheid ontdekt wilt u dat dan doorgeven aan: webmaster Fauve de Bretagne Disclaimer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

  1. Zafer:

    Heb je vragen, neem dan contact op met de rasvereniging en.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *