3 dagen menstruatie en toch zwanger

Datum van publicatie: 20.11.2020

Naar de wc gaan is het spannendste moment van de dag. Nou ja, een plusje betekent zwanger… Diezelfde middag kochten Scarlet en ik nog een test.

Dit zwangerschapshormoon zorgt ervoor dat het baarmoederslijmvlies en het vruchtje niet worden afgestoten, het zorgt ervoor dat je niet meer ongesteld wordt. Ik had er gene buikpijn bij en alleen maar helder bloed, geen stukjes of slijmpjes of wat dan ook.

Zoeken naar:. Want dan hoor ik het graag. Hoe zit dit precies? Sabine 11 juni at Beantwoorden.

Tijdens deze innesteling kan er een bloedvaatje worden geraakt, waardoor je een bloeding krijgt. Ik zei dus dat het zelfde maand was. Testen dan weet je het.

Ik wilde even bloed laten prikken, terwijl een vrouw wel zwanger is. Toch kan het gebeuren dat de uitslag negatief is, want misschien had ik wel bloedarmoede.

Je kunt hierbij denken aan symptomen zoals:.

Kan je ongesteld en zwanger zijn?

In principe is de baby niet in gevaar bij bloedverlies. Soms lijkt het alsof het dan erger wordt. De 13e begon het en de 18e had ik een positieve test nu een zoontje van bijna 3. Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten? Hier ook een open mond ;. Deze 'menstruatie' duurde 6 dagen. En ik hoop dat jullie er toch ook een beetje van kunnen genieten!

 • Nee, nu een account aanmaken.
 • Wanneer en tot welk moment je de morning-afterpil kunt gebruiken, hangt af van welke morning-afterpil je slikt. Je hebt onveilige seks gehad, maar je vriend is 'vlak voor het zingen de kerk uit gegaan'.

K bloede lichtjes met een positieve test. Test was negatief. Als de eicel niet wordt bevrucht, dan wordt deze samen met het opgebouwde baarmoederslijmvlies afgestoten. Neem bij bloedverlies in het derde trimester, dat meer is dan een menstruat. Wat een nachtmerrie .

Kan ik zwanger zijn als ik drie weken na mijn laatste menstruatie onveilige seks heb gehad?

Wel maakte het bloedverlies mij onzeker want ik verloor vrij veel bloed. Wel of geen prenatale test? Eerst even terug naar je menstruatiecyclus.

Want dan hoor ik het graag. En hoe oud is je seks partner eigenlijk. Liane 12 juni at Ziggo mediabox xl resetten Op basis hiervan passen wij de inhoud, communicatie en de advertenties op onze websites en apps en in e-mails aan.

If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Spontane bloedneus tijdens 3 dagen menstruatie en toch zwanger zwangerschap.

Weet jij het antwoord?

Ook wordt het baarmoederslijmvlies van je baarmoederwand dikker. Je ovuleerde later dan normaal en bent zwanger. Inloggen Registreren. Dus nu maak ik me ook redelijk zorgen.

 • Mijn eerste twee zwangerschappen eindigden in een miskraam maar beide niet spontaan beide zijn opgewekt en hoewel ik wel eens wat oud bloed verloor toen koppelde ik dat juist niet aan het gaat mis.
 • Gratis bezorging.
 • Altijd korting met je Voordeelpas.
 • Er vindt geen afstoting van het eitje en van het baarmoederslijmvlies plaats.

Dit wordt een innestelingsbloeding genoemd. Het 3 dagen menstruatie en toch zwanger zo onwerkelijk. Neem daarom altijd contact op met je huisarts of verloskundige als je bloed verliest, dankjewelll : xxx. En ook dan moet je er over nadenken! Al voordat je officieel overtijd bent, kan je lichaam symptomen vertonen.

Bloedverlies tijdens de zwangerschap Veel vrouwen verliezen bloed tijdens de zwangerschap. De volgende ochtend kijk ik met halfdicht geknepen ogen naar mijn onderbroek. Ga zeker ook testen.

Je kan dus niet ongesteld zijn tijdens je zwangerschap?

Ik had eigenlijk een vraagje Want had je wel buikpijn tijdens deze menstruatie? In theorie is het zo dat je als je zwanger bent, niet ongesteld wordt, daarnaast is de cyclus 4 weken en zijn er slechts een paar dagen in die cyclus dat je vruchtbaar bent, die liggen niet rondom de dagen van ongesteld zijn. Tijdens onze huwelijksreis zag ik dat mijn buik wat meer opgezet was dan normaal.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ik was toch soort van ongesteld geworden. De geboorte van je kind bekendmaken; dat wil je toch zelf doen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Hedy:

  Mijn god, we zijn echt zwanger. Vul de geboortedatum van je baby in en ga direct naar zijn week of maand.

  Antwoord
 2. Rosanne:

  Anouk 11 juni at Beantwoorden. Ik moest dan ook normaal de 22ste mijn regels krijgen maar kreeg deze op de 18de.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *